Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Война - САЩ Иран !?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
Безсрамник аятоляхски, тези фанатици на яколко пъти казаха че ще заличат държавата Израел (люлката на съвременната цивилизация).
Плюс това не виждам защо "цивилизованите" държави скачат срещу Иран че е нарушил договор за разпространение на ядреното оръжие БЕЗ ДОРИ И ДА ИМА ТАКОВА, а всички се ослушват като насрани за това че Израел ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ без да е подписал този договор, което е в нарушение на всички резолюции на ООН!Last edited by Forex Master; 20.02.2012, 18:28.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМечтай си, че са против, те искат контрол над региона а колкото повече чета статии още от месеци все споменават името на Саудитска Арабия. Май собствените им братя им подливат вода на Иран.
То по тая логика всички на Земята сме братя... един умен човек едно време го беше казал, сигурен съм, че ще се сетите кой е.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
[QUOTE=Колчо Слепеца;1059219617]Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
...
Бъдете здрави и мислете с главите си !!!
Коментар
-
[QUOTE=Черкезов;1059218942]Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Безсрамник аятоляхски, тези фанатици на яколко пъти казаха че ще заличат държавата Израел (люлката на съвременната цивилизация).
За това им е ядрено оръжие...всеки го знае.
Изобщо не разбираш какво правят иранците в момента. Финансират над 10 групоривки, имат обучени и финансиране над 200 000 войника извън тяхната армия, с единствената идея когато трябва или поискат да дистабилизарат района.
Тези от ЦРУ са глупаци, ако бях шеф на агенцията отдавна да съм сменил ислямистите с по-нормални хора. Но явно идеята е да си пробват подобрените ракетни системи.
Едно е да говориш, друго е да избиваш невинни хора (учени работещи по ядрената програма) в чужда държава, щото не ти харесва с какво се занимават ...
А че Иран иска сам да дестабилизира района в който се намира и за люлката на цивилизацията, ще си замълча - просто ставаш жалък ...
Ядреното оръжие е единственият шанс на иранците да опазят държавта си...
Не го ли направят, да чакат "демократизация"...
Нищо сложно няма...
Просто трябва повечко да Ви се обяснява със Симов и баварския апологет.
Предполагам последният скоро ще завърши училище и живота е пред него - ще има време да почете книжки ...
...
Бъдете здрави и мислете с главите си !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАмериканците са против СИМОВ е там ти е ЛИЧНИЯ проблем и война няма да има.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
MKZ
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеДе са слага техия барабар Петко с мъжете, де му е ЛИНКЪЛНА А ???Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеЕдна война в Иран ще стабилизира целия регион там а и света като цяло ще се успокои. Не би трябвало да има никой против подобни действия.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСрамно е един духовен водач да говори такива глупости. То и нашите духовни водачи са чалнати ама тоя си е направо за лудницата.Last edited by KMETA; 20.02.2012, 22:00.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеАз пък си мислех, че хапчетата ги раздават преди визитацията в 20:00
Коментар
-
Първоначално изпратено от MouroutisNa istina, Iran stava den po den po opasen kato durjava. Triabva da ima mezdunarodno reshenie po vapros. Stiga veche voinata s dumi.
http://www.svobodnoslovo.com/%D0%B0%...%D0%BE-%D0%BD/Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКакво правят тези еврей!!!
С тяхната патриотично подготвена младеж и армия като скала, няма държава която да може да им се противопостави!
Да ги почват!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар