IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Което автоматично ще качи акциите на Пътя на два и педесе ?
    Изобщо не се съмнявайте във възможностите ми и, че без никакъв проблем мога да обвържа пътностроителните компании с войните за петрол.

Докато няма приключена война в Иран се очаква петрола в България да се повишава. От това разбира се страдат пътностроителните компании които купуват един куп неща редом с асфалта от Нефтохим. Гудронът и пътният битум на Нефтохим непрекъснато се увеличават от Борисово време. И бензина също и всичко това е на главата на пътностроителните.

Колко може да се търси от Пътя ще се говори след баланса другата седмица.

Войната в Иран е с напълно задължителен характер, щото на управата на Иран не може да и се има никакво доверие, че е психически стабилна.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      На Брадатите в Сирия и Иран няма да им се размине.
      Което автоматично ще качи акциите на Пътя на два и педесе ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
        гледаш прекалено МНОГО ФИЛМИ - успокой топката малко и спри с измишльотините
        На Брадатите в Сирия и Иран няма да им се размине.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Войната в Сирия изобщо не налага да има обстрел на нещастната Руска база. Да си я пазят.

Даже съм убеден, че Русия ще се обърне срещу Сирия в един момент когато се осъзнае Башарата, че помощ от Русия няма да има и почне да стреля по базата им.

Аз съм, чел статия как Русия и САЩ заедно обсъждат нападението над Сирия.

Всичко е цирк за пред народа а иначе Путин подобно на наш Борисов са си чисти театрални изпълнители.
          гледаш прекалено МНОГО ФИЛМИ - успокой топката малко и спри с измишльотините

Коментар

• доста заблудени гледам са се исрали в темата ма то за Булгаристан си е нормално - народецът нали е прост кат галош

Русия трудно ще отстъпи единствената си база на Средимнезоморието каквото ще да става

Американците след острите изказвания напоследък по смекчиха тона като видяха че няма лесно да им се реализират идиотските империалистически планове плюс това годината е изборна и се съмнявам че Обама ше си направи такова харакири като атакува Иран точно преди изборите ...... макар че от ционистката еврейско- хазарска върхуршка която властва в Америка всичко може да се очаква !!!
            Last edited by all_trader2; 23.02.2012, 13:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
              Снощи имаше дебат по руската държавна ТВ между Прохоров и Жириновски, не че имат някакъв шанс, но все пак отразяват обществена позиция извън официалната....

Сирия, базата Тартус и пазар на оръжие. Това е нещо, което Русия изглежда че няма да отстъпи

Иран, правят се аналогии с 1938г., евентуална война до лятото, базата в Армения ще се окаже в непосредствена близост до военните действия, което прави възможен случен или "случаен" инцидент
              Войната в Сирия изобщо не налага да има обстрел на нещастната Руска база. Да си я пазят.

Даже съм убеден, че Русия ще се обърне срещу Сирия в един момент когато се осъзнае Башарата, че помощ от Русия няма да има и почне да стреля по базата им.

Аз съм, чел статия как Русия и САЩ заедно обсъждат нападението над Сирия.

Всичко е цирк за пред народа а иначе Путин подобно на наш Борисов са си чисти театрални изпълнители.

Коментар

• Снощи имаше дебат по руската държавна ТВ между Прохоров и Жириновски, не че имат някакъв шанс, но все пак отразяват обществена позиция извън официалната....

Сирия, базата Тартус и пазар на оръжие. Това е нещо, което Русия изглежда че няма да отстъпи

Иран, правят се аналогии с 1938г., евентуална война до лятото, базата в Армения ще се окаже в непосредствена близост до военните действия, което прави възможен случен или "случаен" инцидент

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                  Ту22 е изваден от употреба 1990г. Вероятно са имали предвид Ту-22М, който обаче, въпреки сходното име, няма нищо общо с Ту-22. Джурналистически некомпетентни писания. Тя може и самата новина да е измислена
                  КомпУтри и кУмпотЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    И още един въпрос ми възниква. Тва Ту22, аджаба е ли стратегически бомбарабач или -трънки
                    Ту22 е изваден от употреба 1990г. Вероятно са имали предвид Ту-22М, който обаче, въпреки сходното име, няма нищо общо с Ту-22. Джурналистически некомпетентни писания. Тя може и самата новина да е измислена

Коментар

• И още един въпрос ми възниква. Тва Ту22, аджаба е ли стратегически бомбарабач или -трънки

Коментар

• Абе тва с бомбарабачите, малко смешно ми се струва. Тия като са прелетели, не требе ли вече да се връщат. И ако не се връщат, кой и къде ги зарежда Не съм вещ в занаята, надявам се някой да ме светне

Коментар

• Управлението в Сирия си е заминало. А на управлението в Иран ще му се размине ама друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

Най-сигурната за инвеститорите развита страна за последните 10 години - Израел
                            +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              .
                              Може и аз да не съм запознат с възможното наличие на някакъв свободен коридор, но щом руските самолети са се запътили над Африка и са минали на 40 км от България, то значи или са минали през турското пространство или по някакви неведоми пътища. Та защо в такъв случай турците са се "притеснили" щом за да минат руснаците над тяхна територия, то трябва да имат съответното разрешение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Гледам рубладжиите пак са се размечтали.
                                Огромна част от населението на Израел обаче са точно руснаци, които мразят комунягите и рубладжиите и са избягали от Русия и тъпите и кремълски феофали. Мнозина руски политици също са набъркани в сделки в Израел и в случай на война ще ядат як шамар за капиталите си от руската диаспора там. Не се и съмнявам, че Израел няма да се поколебае да замрази банковите сметки на фамилиите на Путин и обкръжението му, ако те вземат страната на аятоласите в случай на война. А изхода на войната е просто предопределен. Долната статия е показателна за това.

Най-сигурната за инвеститорите развита страна за последните 10 години - Израел http://www.spekulanti.com/analizi-oc..._godini_izrael
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X