IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война - САЩ Иран !?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Едва ли Симов,едва ли.....Резултата се видя...два турски самолета паднаха...Турция премъла дипломатично.Спомняш ли си каква патаклама стана,когато турският кораб беше задържан от израелските командоси.Даже официално турските ВВС промениха опознавателната система на самолетите си за да приемат израелските само лети като вражески.....а някакво арабе,войние ...със зенитката им свали два самолета....те само дето една свирка не направиха на Асад,камо ли да го нападнат.
    Не знам дали са два или три самолета, но по-скоро ми се струва че са изпробвали отбраната. Понеже американците са купили такъв комплекс (С300) преди доста време, то едва ли има тайни за тях как да го преодолеят.

...Надо ли объяснять, какой вред обороноспособности России принесла эта сделка? За эти годы американцы создали целый комплекс систем подавления частот, используемых в С-300, изучили сильные и слабые его стороны...
    и нещо не по-малко интересно:
    ...
    Но “страдания” по С-300 на этом не окончились. Не так давно в США на постоянное место жительства выехал один из конструкторов-разработчиков С-300, который также принимал участие в создании нового комплекса С-400, который еще только предполагается принять на вооружение.
    По имеющейся информации, экс-конструктор сейчас усиленно трудится в одном из конструкторских бюро Пентагона, занимаясь созданием С-400 для... американцев. Т. е. для изучения и поисков противодействия.
    А на территории завода, собирающего С-300, по словам одного из наших источников, давно угнездились несколько американских фирм, имеющих свободный доступ в цеха, собирающие комплекс....

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Сирия и Иран са едно. Не може да се нападне само едната. И двете, че падат заедно.

Нападението дори да се забави ще го има просто е не избежно.
      Едва ли Симов,едва ли.....Резултата се видя...два турски самолета паднаха...Турция премъла дипломатично.Спомняш ли си каква патаклама стана,когато турският кораб беше задържан от израелските командоси.Даже официално турските ВВС промениха опознавателната система на самолетите си за да приемат израелските само лети като вражески.....а някакво арабе,войние ...със зенитката им свали два самолета....те само дето една свирка не направиха на Асад,камо ли да го нападнат.

Коментар

Симов,едва ли ще ги спаси,но ще се нанесат огромни поражения на американската армия.Тактиката на водене на бой на американците е ясна....въздушни удари по ПВОто на противника....в последствие танковете стават една голяма и удобна мишена за американските самолети.Само,е тези Ц-300 свалят първо самолета преди да изстреля антирадарната ракета.......както поразява и крилатите Томахоци.

Ако се разровиш в този сайт по-горе ще видиш ,е официално в Сирия има такива ПВО системи....Ти да не мислиш,е досега НАТО щеше да цепи басма на Асад...мисля,е пишеше,е така било разположено ПВОто,е прихващало в обсег най-голямата ВВС база на Израел както и базата Инджерлик в Турция.

Така,е явно Русия си има интереси в Сирия и затова не отстъпва.Да не мислиш,е сириец със зенитка свали двата турски самолета....Казввам два защото в този руски сайт пишеше ,е има втори безпилотен разузнавателен самолет....и ако наистина бяха сирийци....дали турският бинбашиия нямаше да си пие вее кафето в Дамаск....че така Симов

Нещо ми се прецака клавиатурата,извинете ме за изядените букви
        Сирия и Иран са едно. Не може да се нападне само едната. И двете, че падат заедно.

Нападението дори да се забави ще го има просто е не избежно.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Русия ще си пласира каквото може това и е целта.

Нима тея ПВО ще ги спасят ако САЩ нападне.

Русия е умна. Сега е продавай продавай баламите купуват купуват и без това са в безисходица. После ще е разграбвай разграбвай.

Най-голям победител Русия.
          Симов,едва ли ще ги спаси,но ще се нанесат огромни поражения на американската армия.Тактиката на водене на бой на американците е ясна....въздушни удари по ПВОто на противника....в последствие танковете стават една голяма и удобна мишена за американските самолети.Само,е тези Ц-300 свалят първо самолета преди да изстреля антирадарната ракета.......както поразява и крилатите Томахоци.

Ако се разровиш в този сайт по-горе ще видиш ,е официално в Сирия има такива ПВО системи....Ти да не мислиш,е досега НАТО щеше да цепи басма на Асад...мисля,е пишеше,е така било разположено ПВОто,е прихващало в обсег най-голямата ВВС база на Израел както и базата Инджерлик в Турция.

Така,е явно Русия си има интереси в Сирия и затова не отстъпва.Да не мислиш,е сириец със зенитка свали двата турски самолета....Казввам два защото в този руски сайт пишеше ,е има втори безпилотен разузнавателен самолет....и ако наистина бяха сирийци....дали турският бинбашиия нямаше да си пие вее кафето в Дамаск....че така Симов

Нещо ми се прецака клавиатурата,извинете ме за изядените букви
          Last edited by BOBAN1; 21.07.2012, 14:36.

Коментар

http://www.militaryparitet.com/ttp/data/ic_ttp/2361/

Явно Русия е подвела Иран,че ще им доставят Ц-300,най добрият ПВО комплекс в момента в света.Сключват си договор....иранците почнаха да си развяват чалмите ,сега ще ли да ходят на межд.съд....Кога ,преди да минат израелските самолети през тях....или след това.Гаден и подъл номер от страна на Русия....но на война....като на война.
            Русия ще си пласира каквото може това и е целта.

Нима тея ПВО ще ги спасят ако САЩ нападне.

Русия е умна. Сега е продавай продавай баламите купуват купуват и без това са в безисходица. После ще е разграбвай разграбвай.

Най-голям победител Русия.

Коментар

Глупавия народ още смята, че Русия е противник на САЩ.

Само за пред света са противници и за пред арабеските.

Нито за Сирия нито за Иран им дреме на Русия. Важното е да не се засягат интересите им.

Дали ще е Башарата или някой друг им е все тая на Русия стига базата им да не се закача.

А Русия е умна сега лошия САЩ превзема после добрите Рисия плячкосват половината природни блага.
              http://www.militaryparitet.com/ttp/data/ic_ttp/2361/

Явно Русия е подвела Иран,че ще им доставят Ц-300,най добрият ПВО комплекс в момента в света.Сключват си договор....иранците почнаха да си развяват чалмите ,сега ще ли да ходят на межд.съд....Кога ,преди да минат израелските самолети през тях....или след това.Гаден и подъл номер от страна на Русия....но на война....като на война.

Коментар

• Израел се готви за военна намеса в Сирия
                Това ще стане в случай, че сирийските власти предоставят оръжие на Хизбула
                21 юли 2012 10:06

Израел се подготвя за възможна военна намеса в Сирия в случай, че сирийското правителство доставя ракети или химическо оръжие на ливанската ислямистка групировка Хизбула. Това заяви израелският министър на отбраната Ехуд Барак, цитиран от Ройтерс.

"Инструктирах армията да засили разузнавателната подготовка и да подготви каквото е необходимо, така че ако се наложи, да можем да проведем операция", заяви Барак в интервю за телевизия Канал 10.

"Следим възможния трансфер на напреднали бойни системи, основно ракети земя-въздух или тежки ракети земя-земя, но е възможно да има и трансфер на химическо оръжие от Сирия за Ливан", заяви министърът.

"Моментът, в който сирийският президент Башар ал Асад започне да пада, ние ще проведем разузнавателно наблюдение и ще се свържем с други агенции", каза още Барак.

Хизбула, която в миналото получаваше военна и финансова подкрепа от Сирия и Иран, изстреля хиляди ракети, главно с малък обсег, в Израел по време на израелската офанзива през 2006 г. в южен Ливан, но някои ракети с голям обсег достигнаха до централната част на Израел. Оттогава границата като цяло е спокойна.

В четвъртък Барак направи обиколка на Голанските възвишения - стратегическо плато, което Израел отне от Сирия по време на Близкоизточната война през 1967 г. и откъдето може да наблюдава движенията във вътрешността на северния си неприятел.

Коментар

• Спогодби под масата.

Глупавия народ още смята, че Русия е противник на САЩ.

Само за пред света са противници и за пред арабеските.

Нито за Сирия нито за Иран им дреме на Русия. Важното е да не се засягат интересите им.

Дали ще е Башарата или някой друг им е все тая на Русия стига базата им да не се закача.

А Русия е умна сега лошия САЩ превзема после добрите Рисия плячкосват половината природни блага.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    И за какво ми го показваш това? Каква връзка има с брадатите?

ПС
                    А защо ме наричаш комарджия? Играя покер отвреме-навреме, ама за кеф, с малки суми.

Мисли те за Анонимния комарджия дето мяза на мене. Нали Спарт беше забъркал на времето едни каши. Сигурно му вярва.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Не дърпай дявола за опашката,Комарджия....,че има и друго.....няма печеливш в тази игра

http://www.youtube.com/watch?v=hesaGoYfyV8
                      И за какво ми го показваш това? Каква връзка има с брадатите?

ПС
                      А защо ме наричаш комарджия? Играя покер отвреме-навреме, ама за кеф, с малки суми.

Коментар

• Не дърпай дявола за опашката,Комарджия....,че има и друго.....няма печеливш в тази игра

http://www.youtube.com/watch?v=hesaGoYfyV8

Коментар

Някои неща са задължителни и наложителни.
                          ...Че да се свършва вече с тея брадати шибаняци.

http://www.youtube.com/watch?v=EEtZ5r0CIYI

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Стискаш палци да има война ли бе ???
                            Симооов, Симов ....
                            Що не се лекуваш бе човек ?
                            Млад си още ...
                            Някои неща са задължителни и наложителни.

Коментар

Знам ма все пак стискам палци.
                              Стискаш палци да има война ли бе ???
                              Симооов, Симов ....
                              Що не се лекуваш бе човек ?
                              Млад си още ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Симов,
                                без щатите, Израел нямат зъби да нападнат Иран...
                                Далечко им е ...
                                Не се пЪни зорлем... Ша та разочаровам, ама преди изборите у америка нема да има нищо ..
                                Знам ма все пак стискам палци.

Коментар

Working...
                                X