IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За мен този ракетен обструл е брутален удар срещу световната демокрация.
    След струпването на 20 от най-мощните руски хардлайнери в Сирия, на някой не му издържаха нервите. Определено руснаците този път треснаха по масата и псетата подвиха опашка! Аз съм на 50г. и не помня някога Русия да е събирала толкова кораби на едно място! Никога! Даже при Кубинската криза нямаше кораби от 4-те им стратегически военноморски съединения, както сега! Този път сигналът към Запада беше: хайде да се пробвате! И какво стана? Тишина! Шубето е голем страх! Това не е като да млатиш по камиларите на Кадафи и Садам! И чалмите, дето са яли хурката на руския спецназ в Чечня се нас^аха! Но, някой реши да изтреля ракети по невинни руски градове и това няма да се размине на никого!!!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      А защо не са янките? Ами тази сутрин (16-ти) вече и янките се намесиха в историята. Те даже коригираха руснаците. Според янките (станцията на НАСА в Аляска, която е на 6500 км. от Челябинск е регистрирала чрез инфразвуково наблюдение), тялото е с размери към 17 метра, а масата му е била към 10 000 тона! А отделената енергия е била към 500 килотона!
      Това пък даде повод на руснаците да се бъзикат с бедността си. Например има виц, че това бил кораб на извънземните, ама като видели какво е това Челябинск, предпочели да се гръмнат, отколкото да се нахендрят там. Да напомня, че в Копейск и днес си има голям руски затвор и че даже миналия ноември в този затвор имаше бунтове. Т.е. как да не се уплашат извънземните и да не се гръмнат сами?
      Накрая? Ами поне един съвет. Като гледам случилото се и броя на жертвите, искам да ви посъветвам. Аз, човекът, който е бил и в казармата, който ще поведе войската ако се наложи срещу османлийте, ви казвам: Като започне войната и започнат някакви ярки игри на светлина - не бързайте да търчите към прозореца, за да видите какво почва. Щото ако почва, то след светлината иде и ударната вълна и джама ще се пръсне и ще ви нареже, точно както е станало и в Челябинск.
      С почит,
      Д-р Черкезов
      Черкезов, Волен ли е на снимката на твоя профил?
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• А защо не са янките? Ами тази сутрин (16-ти) вече и янките се намесиха в историята. Те даже коригираха руснаците. Според янките (станцията на НАСА в Аляска, която е на 6500 км. от Челябинск е регистрирала чрез инфразвуково наблюдение), тялото е с размери към 17 метра, а масата му е била към 10 000 тона! А отделената енергия е била към 500 килотона!
        Това пък даде повод на руснаците да се бъзикат с бедността си. Например има виц, че това бил кораб на извънземните, ама като видели какво е това Челябинск, предпочели да се гръмнат, отколкото да се нахендрят там. Да напомня, че в Копейск и днес си има голям руски затвор и че даже миналия ноември в този затвор имаше бунтове. Т.е. как да не се уплашат извънземните и да не се гръмнат сами?
        Накрая? Ами поне един съвет. Като гледам случилото се и броя на жертвите, искам да ви посъветвам. Аз, човекът, който е бил и в казармата, който ще поведе войската ако се наложи срещу османлийте, ви казвам: Като започне войната и започнат някакви ярки игри на светлина - не бързайте да търчите към прозореца, за да видите какво почва. Щото ако почва, то след светлината иде и ударната вълна и джама ще се пръсне и ще ви нареже, точно както е станало и в Челябинск.
        С почит,
        Д-р Черкезов
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Сега малко за светлината. Аз внимателно гледах по руската телевизия какво е успял да заснеме някакъв руснак. Ами първо се виждаше, че иде голямо огнено кълбо. После неясно защо, вместо да става все по-голямо, то намаля. Още по-интересно беше, че светлината като че ли плавно се усили после намаля и после пак се усили чак до бяло. (Камерата просто даваше само бял екран). И после пак плавно се върна дневния образ. Свидетели твърдят, че яркия взрив на светлина се е видял чак в Екатерининбург (това е даже друга област, а в Русия разстоянията нали ги знаете). Ето какво е написала в своя блог жителката не на Челябинск а на Копейск: "Сейчас случилось что-то страшно-непонятное! На улице буд-то баловались выключателем, который плавно включает-выключает свет. Сначало потемнело-потом посветлело и яркое зарево, аж гдаза заболели. Через секунд 20 прогремел взрыв. Многие окна в доме напротив открылись, наши стекла дрожали. Убежала с ребенком в ванную. И тишина. Пошла на балкон, люди в панике на улице и на балконах. Говорили буд-то бомба или ракета взорвалась. Позвонить невозможно, пишется «ошибка подключения» уже 15 минут". Да преведа: "Стана нещо страшно непонятно. Като че ли на улицата някой си играеше с уличното осветление. Някой, който плавно ту увеличаваше ту намаляваше светлината. Отначало потъмня. После се просвети и ярко зарево, такова, че чак очите да те заболят. А след 20 секунди изгърмя. ... Беше невъзможно да се позвъни. Пишеше 'грешка при намиране на Мрежа' цели 15 минути". Да напомня, че Копейск е на цели 15 километра от Челябинск.
          На http://www.youtube.com/watch?v=af3sz...X6nU1qKNFv4o6w в Ютъб можете сами да видите оригинални видеозаписи. Особено поразителна е все едно артилерийската канонада. Т.е. странното е че не е един взрив. А все едно си е направо фронтова артилерийска подготовка. А за силата на взривната вълна си вижте сами изкъртените направо каси на прозорците.

Коментар

• Имам приятели от Русия, считам че този народ просто има имперски ген и няма да бъде поставен на колене

Коментар

• Нещо не се връзват ама изобщо и твърденията на руските власти. И така, разрушен е завод. Как? Ами от взривната вълна било. А незнайно защо търсят осколки из някакво езеро. Което не е точно до завода. Значи, 'метеоритът' трябва така да е пляснал в езерото, че то цялото да се е разхвърчало, та да имаме такава взривна вълна? Защото стъкла на сгради са се чупили на няколко километра от мястото на падането. Някои се мъчат да обяснят счупените стъкла с ефекта на гърмежа от преодоляването на звуковата бариера. Нека и аз да съм бивал в Долна Митрополия на демонстрационни полети на тогавашните ни МИГ-ове. Гърмът е як. Ама не съм видял да са се чупили стъкла по общежитията на пилотите.
              И накрая най-странно се държат руските военни. Нали е метеорит? Значи най-много учени да се интересуват от него. За чий, според руската телевизия, районът е отцепен от военните? Какво точно те търсят? И за чий са мобилизирали огромна тълпа от 20 000 (двадесет хиляди!) души, които да преравят местността? Да не би да търсят бордовия номер на метеорита?

Коментар

Янките вече не знаят къде са и какво правят, колкото се може по бързо трябва да се снабдим с зенитни комплекси Топола, за да предотвратим подобни атаки и сещу България в близкото настояще!!!
                Е па купи 5-6 нали си мангизлия................
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Янките вече не знаят къде са и какво правят, колкото се може по бързо трябва да се снабдим с зенитни комплекси Топола, за да предотвратим подобни атаки и сещу България в близкото настояще!!!

Коментар

• А защо Черкезов лично не вярва да е метеорит?
                    Ами ясно се вижда, пак да повторя, че следите са двойни, като от сопла на реактивен двигател. Някои ще ме опровергаят, че това е пара от разтопен лед, който е бил на метеорита. Само че тогава остава открит въпросът колко е бил тоя лед, че да не изгори още при навлизането в атмосферата? При тази скорост той просто би следвало да се изпари още там. А и още нещо не се връзва с леда. Вижте следата пак. Колкото по-близо до земята е 'метеоритът' - толкова е по-едра следата. Пък нали скоростта на падане намалява от триенето? Освен това следата не е непрекъсната! Как тоя лед ту спира да се изпарява, ту пак започва?
                    Сега пак да се върна на траекторията. За да е толкова хоризонтална и да е метеорит все пак, това трябва да означава (за мен математикът), че метеоритът се е пляснал по допирателната спрямо земната атмосфера. Но тук идва другия въпрос: Ако се е ударил по допирателната и е отхвърчал образно казано като както сме хвърляли камъчета по повърхността на езеро, това означава, че за да си запази траекторията, сегашното 'камъче' е летяло няколко хиляди километра, преди да падне плавно и почти горизонтално на Земята. А да лети няколко хиляди километра почти хоризонтално 'нещо' в зоната и на земните военни спътници и никой да не го забележи? (Обърнете внимание, че янките имат засичане само на инфразвук, а не из видимия или радиочестотния спектър).
                    И що за тяло е било това, което може да има такааава кинетична енергия, та да си лети толкова време почти хоризонтално?

Коментар

Какво точно се случи над Челябинск в Русия на 15-ти февруари?
                      Всички казват, че е паднал голям метеорит. Но, някои казват и други неща. Не, аз не говоря за Жириновски, който веднага обвини американците, че са изпитвали неудачно някакво ново оръжие. Защото нещо не ми се връзва основния аргумент на Жириновски. Според путинското чучело на руската политика, новият американски държавен секретар Кери бил търсил настойчиво Лавров по телефона за да го предупреди за изпитанията, но не успял. И така се стигнало на практика до тестване на руската система за ранно предупреждение от ракетно нападение.
                      Че руската система за ранно предупреждение се оля се разбра от всички.
                      Но, според мен, Жириновски не е прав. Не са янките.
                      Иначе, и аз много се замислих, особено като видях кадрите по ОРТ. Особено ме озадачи траекторията на 'метеорита'. Ами вижте я. Има я на много места в Интернет. По-долу съм дал и линк към видеокадри от Ютъб. Та тя, тракторията е почти Хоризонтална! Както от самолет, а не както от тяло, което лети стремглаво към земята, вследствие земното притегляне. Нека и аз да съм виждал на село (там въздухът е кристален и се вижда) падане на метеорит. Траекторията Винаги! е под ъгъл от 45 до към 60 градуса спрямо земната повърхност. И няма как и да е почти хоризонтална.
                      Според други хипотези, Пакистан си изпробва неговата балистична ракета със среден радиус на действие 'Шахин 2'. И просто пакистанците са изпуснали от контрол ракетата си. За сега единственото вярно е, че Пакистан наистина стреля тия дни със 'Шахин-2'. И че наистина следата към Челябинск сочи откъм Казахстан и от там Пакистан. Но едва ли са и пакистанците. Все пак следата е като от двигатели на самолет. И първите реакции на всички видели бяха, че се е взривил голям руски военен самолет.
                      Докторе, поведи ни! В АТАКА!

Коментар

• СМИ: Истребители США были подняты на перехват двух российских Ту-95 в Тихом океане
                        http://vz.ru/news/2013/2/16/620682.html

Коментар

Какво точно се случи над Челябинск в Русия на 15-ти февруари?
                          Всички казват, че е паднал голям метеорит. Но, някои казват и други неща. Не, аз не говоря за Жириновски, който веднага обвини американците, че са изпитвали неудачно някакво ново оръжие. Защото нещо не ми се връзва основния аргумент на Жириновски. Според путинското чучело на руската политика, новият американски държавен секретар Кери бил търсил настойчиво Лавров по телефона за да го предупреди за изпитанията, но не успял. И така се стигнало на практика до тестване на руската система за ранно предупреждение от ракетно нападение.
                          Иначе, и аз много се замислих, особено като видях кадрите по ОРТ. Особено ме озадачи траекторията на 'метеорита'. Ами вижте я. Има я на много места в Интернет. По-долу съм дал и линк към видеокадри от Ютъб. Та тя, тракторията е почти Хоризонтална! Както от самолет, а не както от тяло, което лети стремглаво към земята, вследствие земното притегляне. Нека и аз да съм виждал на село (там въздухът е кристален и се вижда) падане на метеорит. Траекторията Винаги! е под ъгъл от 45 до към 60 градуса спрямо земната повърхност. И няма как и да е почти хоризонтална.
                          Според други хипотези, Пакистан си изпробва неговата балистична ракета със среден радиус на действие 'Шахин 2'. И просто пакистанците са изпуснали от контрол ракетата си. За сега единственото вярно е, че Пакистан наистина стреля тия дни със 'Шахин-2'. И че наистина следата към Челябинск сочи откъм Казахстан и от там Пакистан. Но едва ли са и пакистанците. Все пак следата е като от двигатели на самолет. И първите реакции на всички видели бяха, че се е взривил голям руски военен самолет.
                          Абе човек, вече всички знаят, че това е остатъчно гориво от гравицапа на пепелаца.
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Тъй де тъй. Ама тез дето ни продават на чужденците казват, че властта с кръв са я вземали и само с кръв ще я дадат. Помниш ли Пешо Танкиста ???
                            Не с лошо за другаря Младенов

Коментар

• Какво точно се случи над Челябинск в Русия на 15-ти февруари?

Коментар

Единствения начин да се предпазим от турците е да поканим руснаците във България.
                                Да разположим 3000 техни танка по границите ни с турция и окло 50 зенитно отбранителни комплекта Топола.
                                Докторе,с 3000танка,особено Т-90,можем не само да се отбраняваме,ами и да завземем целия Балкански полуостров...
                                Топол-М не е ЗРК.....с 50 такива,може да завземем ...цяла Европа
                                http://www.youtube.com/watch?v=oSzs5mGTEhI

Коментар

Working...
                                X