IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се готви за война!

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Ако питаш мен, ние трябва да се превъоръжим и да струпаме войски около Разград, Кърджали, Бургас и Смолян. 2017г. наближава!!
    Абсолютно, но ако сме готови да си върнем източна Тракия от турците, трябва да обучим и пчели-сапьори, както в много напреднали държави, щото ония гадове ще са минирали край Одрин!

Коментар

• Първоначално изпратено от TIL Разгледай мнение
      Е! Не е баш така,
      НО
      Проблемът, всъщност е - къде сме ние?
      Ако питаш мен, ние трябва да се превъоръжим и да струпаме войски около Разград, Кърджали, Бургас и Смолян. 2017г. наближава!!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Е! Не е баш така,
        НО
        Много по-важното е да се разбере, че дясното не значи русофобия! Това е крайъгълен камък по отношение на днешното българско разбиране за дясното. От там нататък може да се гради.
        Иначе! Русия се готви за война? Е! И! САЩ воюват (не просто се готвят) последните 20 години?!!? И какво!?
        Нека сме наясно!
        Великите сили имат потенциала, респективно правото, да защитават своите "жизнени интереси" (US понятие) във всяка точка на земното кълбо. Това е положението, Минке!
        Проблемът, всъщност е - къде сме ние?

Коментар

• Първоначално изпратено от TIL Разгледай мнение
          Русофобия не е равно на дясно мислене!
          Меркел, Чърчил, Рузвелт и цяла плеяда, супер политици.
          Малко хора осъзнават че ако не бяха русите сега щяхме да имаме не Европа, а Брадатия Османова.
          Ако не е Русия в момента, тези сърове с луничките и бледата кожа ще подпалят света с войни и мизерия.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Русофобия не е равно на дясно мислене!
            Меркел, Чърчил, Рузвелт и цяла плеяда, супер политици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Браво! Аз ако бях на мястото на Путин щях да пратя частите на Алфа и Омон да изтребат наемниците на кралицата майка и Катар и по този начин да им дам урок.
              Истината е че при един световен конфликт, само Русия може да води мъжки битки за това трябва по смело да го раздава!
              На американските войничета им дай дъвки да дъвчат а на английските им братя да рупат сини сливи.
              Ти цел живот си се сражавал с янки и бритове... А и по някаква случайност да имаш право, мисля че съвременната война си е сблъсък на технологии, а не ръкопашен бой по улиците.
              Дано никога не се стигне до война русия - сащ, че нямаме резервна планета на която да се прехвърлим оцелелите (ако има такива)

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                Москва: Ще пратим на Сирия ракети, за да охладим някои горещи глави

http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/05/...m/?ref=miniurl

Русия отново заема изключително правдива и доблестна позиция за запазването на световния мир.
                Браво! Аз ако бях на мястото на Путин щях да пратя частите на Алфа и Омон да изтребат наемниците на кралицата майка и Катар и по този начин да им дам урок.
                Истината е че при един световен конфликт, само Русия може да води мъжки битки за това трябва по смело да го раздава!
                На американските войничета им дай дъвки да дъвчат а на английските им братя да рупат сини сливи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                  Москва: Ще пратим на Сирия ракети, за да охладим някои горещи глави

Русия отново заема изключително правдива и доблестна позиция за запазването на световния мир.
                  Така е светли братко,

Коментар

• Москва: Ще пратим на Сирия ракети, за да охладим някои горещи глави

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/05/...uziia_i_jujna/

Така се пази суверенитет, а не като нас, които направо си каним туриците...

Пак казвам трябва незабавно да се затвори границата ни с турция и да се минира по границата, за да не прииждат радикалните ислямисти!!

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                        Черкезов,
                        Винаги са ми били интересни хора като теб, работиш за голяма (глобална) американска компания (според мен има силно отрицателен принос за здравето на световното население), анти комунист си, а пък гледам доста ласкаво пишеш за Русия, Е ТОВА АКО НЕ Е ПРОТИВОРЕЧИЕ? Посленият голям русофоб продаде нефтохим на руснаците при положение че имаше два пъти по-голяма офертна цена от Шел!!!!
                        1. Една доблестна и правдива компания като Монсанто не можа да се сложи под един флаг, тя е световно, глобално богатство и работи за благото на целия свят.
                        2. Че какво общо има Русия с комунизма в днешни дни ?!? Та тя е една от най-реформираните и големи демокрации в момента, явно не си ходил скоро там братко мой...

Колкото до Костов- този си е чист агент на руските служби - доказано е, че е преминал обучение в Украйна!!

Коментар

• Черкезов,
                          Винаги са ми били интересни хора като теб, работиш за голяма (глобална) американска компания (според мен има силно отрицателен принос за здравето на световното население), анти комунист си, а пък гледам доста ласкаво пишеш за Русия, Е ТОВА АКО НЕ Е ПРОТИВОРЕЧИЕ? Посленият голям русофоб продаде нефтохим на руснаците при положение че имаше два пъти по-голяма офертна цена от Шел!!!!

Коментар

• Русия е готова да достави ракети на Асад, Путин предупреди Израел!

http://alterinformation.wordpress.co...5/10/80525156/

Коментар

• Честит празник!!
                              Attached Files

Коментар

• А бе верно че пролетно време психичните заболявания се активизирали...
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X