If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колегите са чели във някои вестници че Русия приготвя 500 милона пластмасови ковчега и разполага мобилните си стратегически сили по европейската граница,така че гответе се!
Черкезоне, ти умора нямаш....
пп. Да не би руснаците да чакат ново китайско нападение......
Колегите са чели във някои вестници че Русия приготвя 500 милона пластмасови ковчега и разполага мобилните си стратегически сили по европейската граница,така че гответе се!
стига си дрънкал глуотевици
как можете да защитавате циониските бандити САЩ - Израел - НАТО - Англия
персите са горд и древен народ и НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ някакви еврейски престъпници да им цоцат петрола и да им управляват държавата
това не Либия
ГОТВЕТЕ СА ЗА ГОЛЯМА ВОЙНА
ако има война след нея америка ще престане да съществува ще бъде радияционна пустиня
За избухването на всяка война са необходими :
1) Причина
2) Повод
Примери много - войната на САЩ в Авганистан ( взривяването на кулите бе само повод). Войната в Ирак. Троянската война ( повода - хубавата Елена) : ) и т.н и т.н...
Причините най -често са едни и същи и са известни от историята : ресурсите - природни , финансови , териториални и т.п.
В близкия изток причини за война дал Господ... Сега чакаме повода. Аз мисля , че летенето със самолет следващите 2-3 месеца в компания с американци и/или англичани би било доста рисковано.... ....От там нататък сценария е известен- бой по "терористите".
Като махнем последните 2000г.,за които разполагаме с някаква бледа информацийка,би ли споменал за няколко световни конфликта,случили се в рамките на останалите 58 000г.
Ми те са били 20-30 хиляди мамуни по цялата земя максимум. Струва си да отбележим великата неандертало-кроманьонска война за известната с хубостта и косматостта си Тата-Мата
Троянска война.
Походите на Рим
Инвазиите на перси и други сволочи.
Якото трепане между индианците в двете америки.
За ония времена са си били големи конфликти както казах то тогава са били шепа хора и армия от 3 хъндрет спартанс си е било направо като китайската армия
Ся не се прай на интересен метафорично говорим. Ама сто процента са се лашкали с бухалки по главите.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ама Дохтура е много прав. И това де го пише със сигурност има доста истина в него. Естествено е много хора да го обвинят че е луд (включая и аз много пъти съм се гаврил с постовете му) но реално в крайна сметка именно "лудите" излизат прави накрая. Ама защо паметта на хората е толкова къса, всеки път ги е..т с един и същи номер.
Война, че ще има е ясно, въпроса е кога и с какви средства. За цялата може би 60 000 годишна история на човечеството(от примат до ден днешен) това е може би първия период с толкова "мир" в кавички щото говорим, че няма световни конфликти, а само някви локални кланета, при които всеки дето не е въвлечен си затваря очите, обръща гъза и си мисли, че няма да дойде до него.
Като махнем последните 2000г.,за които разполагаме с някаква бледа информацийка,би ли споменал за няколко световни конфликта,случили се в рамките на останалите 58 000г.
ТЕлита е създал за целите си,предвижда редуциране на населението на Земята.
Баце, хубави неща говориш но това горното няма нищо общо с истината.Само обикновения човек има полза от намаляване на населението. Елита иска евтина работна ръка която е достатъчно на гъсто за да е постоянно в конфликт и постоянно да има нужда от "здравата ръка" да държи реда.
Почети малко какво се е случило в Европа след голямата чума когато 40% от населението и то най-вече плебса се е изпарил.
Цената на работната ръка се е изтреляла нагоре и лордовете сами са си копали нивите и лозята. Богатството се е поразпределило надолу, създала се е средна класа.
На Иран много му наедря работата и за да му по спадне ще е необходим един мощен не очакван удар в гръб. Първоначално ще се съпротивлява но накрая САЩ ще си го опъне както си трябва и готово.
Да се надяваме че този път няма да стане точно така и ще има изненада.
Не съм фен на Иран и особено на Ахмадинеджат, или както там се казваше, но далеч по-неприятна ми е американската арогантност.
Силно се надявам в един хубав момент финансовите им бакии да им смалят малко военния бюджет.
На Иран много му наедря работата и за да му по спадне ще е необходим един мощен не очакван удар в гръб. Първоначално ще се съпротивлява но накрая САЩ ще си го опъне както си трябва и готово.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар