If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега е време да заемем твърда позици и курс. Ако участваме със самолети и танкове сега при предстоящата битка, можем да извоюваме правото и за Български фирми да добиват ирански петрол, не само от сащ!
Няма нужа да ходиш чак до Иран, те като пратят някоя ракета, може и тук да бликне я петрол, я газ )
А последиците за икономиката в Европа може да са такива, че да търсиш работа в Иран (на САЩ ще им трябват евтини прайвитчета там ,щот орязват бюджета, от Монсанто ще те уредят, само да ги помолиш
Сега е време да заемем твърда позици и курс. Ако участваме със самолети и танкове сега при предстоящата битка, можем да извоюваме правото и за Български фирми да добиват ирански петрол, не само от сащ!
Аре зимай едно шишане и отивай да воюваш
Ма вероятно нема да те пуснат, щото не си си пил хапчетата
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Събитията се решават в момента! Аз ако бях главнокомандващ САЩ, от Иран отдавна да е изчезнала всякаква надежда и мечта за атомно оръжие. За жалост г-н Обама е прикрит мюсюлманин и не му се вдига ръка срещу свой. Но братятя Израелци биха се справили отлично и сами.
Ако бях на местото на Натаняхо, отдавна да съм ги поробил персите, те само от тоягата разбират!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Да не би да съм във борда на директорите на ФЕД, та ме питаш!
Съобразявай се малко!
Не знам до колко имат влиание над пияните руски генерали, и от тях зависи какво ще решат!
Не заради неговите усилия България влезе в НАТО. Соломон Паси не е 'мръсен', защото е ОБРЯЗАН. Но че е гнусно юдейско изчадие - това е известно
Това сега какво е Моди.На расова основа ли е на какво ли? Но такива постове няма как да оставяте.Не разбирате ли?????????????????????????
Ето това е Трол и то болен.
"Мръсно юдейско изчадие".
Браво от кога толерантността е слабост.А ??????????????????
Получи се току що информация че Муамар се е скрил във Куба и заедно с Фидел се готвят да обяват война на САЩ
А пък утре в "Канал 3" при Сашо Диков ще гостува на живо Осама Бин Ладен за да опровергае лично лъжите, че е убит! Гледайте вечерното предаване на Стажанта!
Коментар