IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Persona Non Grata

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Абе викам си, ето сега една тема как вече сме станали държава и сме обявили хамериканският посланик за персона нон грата , а то някой ни занимава със себе си...
    Мастъре,
    и аз като видях темата веднага си помислих за мистър Ворлик, ама не било...

Обаче пък виж как здраво те разобличава СоКоЛоВ под новия си непроизносим ник!

Какъв стил само! Каква кристална мисъл и точен изказ...
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Абе викам си, ето сега една тема как вече сме станали държава и сме обявили хамериканският посланик за персона нон грата , а то някой ни занимава със себе си...
      А тука, това мнение как да го приемем като нещо различно от капитализма и възможностите и развитие или просто болните фантазии на един болен русофил или русофоб.Ама ти си напълно червена кратуна.Прилича ти.

Виж колко много хора се притесниха за демокрацията след като "Путин" печели за кои пореден път, та то никога май не е имало демокрация, след като има такива като теб да попиват идеологическите заблуди на доктрината на Русия.ахха
      Болна работа.Е няма как да оцелееш след като имаш такъв начин на мислене. Пречите на нормалните хора.Невежи ....

Не говори повече за капиталов пазар и за тоталитарни идеологически грешки.Та ти си резултата от това или последните 65г. Настръхвам, като знам че има такива......

Да се връщаме в бартера, като сделки ли ?????????

Коментар

• 'мчи как!
        - И дума не може да става за другиго, само АЗ, АЗ, АЗ
        Прочее, Петре, да те питам дали виждаш проблеми с демокрацията форумна?
        Ей тъй нА, леее-кичко се отклонИ от темата, па сподели, а?
        pls !

виж, emos, само как е унюхал, че 'сичко иде от неизбежното погрозняванье на субукта, подкокоросал таз гадна тема

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Оказа се, че съм нежелан в раздел "Имоти" на сайта, където ми забраняват да публикувам коментари.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Oт снимката ще да е.Виж на предишната къв убавец беше и нямаше дискриманация
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Оказа се, че съм нежелан в раздел "Имоти" на сайта, където ми забраняват да публикувам коментари. Питах, на няколко пъти /вярно, на общо основание/ защо и на какви основания се забраняват изявите тук. Питах модераторите, питах г-н Любенов - нищо. НИЩИЧКО.
              Затова, да проверя, настроенията във форумите:
              - Чувствате ли се нежелани тук? Провежда ли се /какъвто и да било/ вид дискриминация срещу Вас /отнася се до всеки/ и, в какво се изразява? Някой ангажира ли се да Ви обясни? Защото, критични и дори нелицеприятни публикации, статии забележки, издържани в умерен, културен тон, не би трябвало да се затискат. Не и в едно, уж свободно, общество.
              Та? Вашето мнение ?
              Най-демократично е се въведе система за оценка от форумците на постовете-както в Днес.бг,Дневник и др.-кеф ти палчета;,+ и -.,допълнителни кликания,допълнителни доходи за инвестора и най-важното някои форумци взели се Гестапо ще разберат,колко им струва присъствието тук.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Persona Non Grata

Оказа се, че съм нежелан в раздел "Имоти" на сайта, където ми забраняват да публикувам коментари. Питах, на няколко пъти /вярно, на общо основание/ защо и на какви основания се забраняват изявите тук. Питах модераторите, питах г-н Любенов - нищо. НИЩИЧКО.
                Затова, да проверя, настроенията във форумите:
                - Чувствате ли се нежелани тук? Провежда ли се /какъвто и да било/ вид дискриминация срещу Вас /отнася се до всеки/ и, в какво се изразява? Някой ангажира ли се да Ви обясни? Защото, критични и дори нелицеприятни публикации, статии забележки, издържани в умерен, културен тон, не би трябвало да се затискат. Не и в едно, уж свободно, общество.
                Та? Вашето мнение ?
              Working...
              X