IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
    Това ,че съм чела форума и не съм участвала,не значи ,че не ми се е приискало и аз да се включа .А когато ме отсвирват от тел.166,се пишат жалби до министерството/има си имейл адрес/ и следва проверка по веригата надолу,тъй като също и през този телефон има запис.Как пишат мъжете?
    Ся, казвам ти го кат' на чиляк и го придвижи казуса по-нагоре ( имаш разрешението ми, да видим те какво ще отговорят ). Та, англо-саксонските простотии да правим "икономика" кат' продаваме лист хартийка дет' не струва НИЩО, за луди пари под формата на "услуга" под "формата" на "СЪД" е ясен .

Знаеш ли, кое е смешното?!

Че тия, които "обучават" вас в момента, мен са ме "обучили" отдавна" и тук влиза ташака за властта, дет' аз казвам, че не искам да имам нищо общо вече след 3 мандата прекарани на експертно ниво при 3 различни формации. И в момента се блъскам кат' абдалин моите усилия да влязат в графата ПЧИ и даже и статистиката да ме отчете.

Та, според теб дали зная какво говоря? ( риторично )

По принцип, ако някой ден я окъсате и не може да се справите, аз ще се отзова да ви помогна. Няма да ви искам и стинки - споко! ( демек няма ти взИма работното място и не искам - споки )
    Last edited by marandi; 26.09.2011, 11:06.

Коментар

• демокрация ве, ко да праиш
      началото на осемдесетте в пловдив имаше случка , вероятно на много от вас не е известна. няколко мангала от столипиново изнасилиха жена на офицер от армията.
      човека полудял от мъка влезе в столипиново с няколко бронетранспортьора и прегази 10-ина сволоча .не знам кво е станало после с него , но в продължение на година мангалите имаха вечерен час и ченгетата ги биеха яко ако ги срещнеха някъде извън махалата след 20 часа
      сега пак са се разпищолили и щъкат на тълпи по центъра. джебчийки , просяци и секва друга сволоч досажда на всички , особено туристите.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Това ,че съм чела форума и не съм участвала,не значи ,че не ми се е приискало и аз да се включа .А когато ме отсвирват от тел.166,се пишат жалби до министерството/има си имейл адрес/ и следва проверка по веригата надолу,тъй като също и през този телефон има запис.Как пишат мъжете?
        дума запетая спейс дума Така се прай

Коментар

• През ноември 1991 г. двама цигани нападат младеж и девойка. Пребиват младежа, изнасилват девойката. После започват такива инквизиции, пред които бледнее средновековната инквизиция. Счупват й ребрата, изкъртват й зъбите, разкъсват й вътрешностите с кол, откъснат от близкото дърво. Садистите бяха заловени и осъдени. После високохуманният ни президент, дисидента-марксист Желю Желев благоволи да ги помилва

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Рина,

аз не съм Господ и не искам никого да съдя. Т.е. нямам представа как така твоят ник-нейм се появи от "нищото" и точно, когато предизборната кампания започна с "фоерверки"-те от Катуница, не искам да гадая.

И понеже подобни казуси решавам евридей, по много пъти на ден и то за секунди. Та, ако си искрена и не поредната политическа пача във форумното пространство, то ползвай при подобни казуси тел. 112.

Т.е. не минавай през тия на МВР или на КАТ, щот' ще те отсвирят по "поръчка" отгоре. Но през 112 всичко се записва, веднага имаш входящ номер на обаждането и ти повече нямаш проблем. А, МВР, КАТ и прочие имат проблем

Наистина, ще се надявам, че ник-а ти се "роди" от нищото с оглед кампанията, а си яка пичка и може да задоволиш всеки един мъж по света!

Поздрави!
            Last edited by rinaa; 26.09.2011, 10:36.

Коментар

Всеки за това говори-НЯМА ДЪРЖАВА!
              Рина,

аз не съм Господ и не искам никого да съдя. Т.е. нямам представа как така твоят ник-нейм се появи от "нищото" и точно, когато предизборната кампания започна с "фоерверки"-те от Катуница, не искам да гадая.

И понеже подобни казуси решавам евридей, по много пъти на ден и то за секунди. Та, ако си искрена и не поредната политическа пача във форумното пространство, то ползвай при подобни казуси тел. 112.

Т.е. не минавай през тия на МВР или на КАТ, щот' ще те отсвирят по "поръчка" отгоре. Но през 112 всичко се записва, веднага имаш входящ номер на обаждането и ти повече нямаш проблем. А, МВР, КАТ и прочие имат проблем

Наистина, ще се надявам, че ник-а ти НЕ се "роди" от нищото с оглед кампанията, а си яка пичка и може да задоволиш всеки един мъж по света! Ама, надали, щот' пишеш като мъж по стил, а не като жена, а откъде го знам ли ... - нека се посмея и аз малко

Поздрави!
              Last edited by marandi; 26.09.2011, 10:32.

Коментар

• Да не излезе, че е бил наистина от ГЕРБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  моля, не отговаряйте на политически ботове като ринаа. Троловете се елиминират само с игнор.
                  Казах ти-вещица .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Ай да не се заяждаме, щот кат те гледам как си нацвъкала запетайките си минала покрай нужните препинателни знаци и не си се отъркала хубаво
                    Ако все пак си разбрал нещо от поста на онзи,преведи го на разбираем български.

Коментар

Ай да не се заяждаме, щот кат те гледам как си нацвъкала запетайките си минала покрай нужните препинателни знаци и не си се отъркала хубаво
                      моля, не отговаряйте на политически ботове като ринаа. Троловете се елиминират само с игнор.
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://www.facebook.com/groups/COMUN...group_activity

Коментар

• Я да видим сега, кой лъже като дърт циганин:

Калин Георгиев на 24.09.2011 каза:

Семейството на Кирил Рашков - Цар Киро, което днес попадна в центъра на общественото недоволство в плодвивското село Катуница, е изведено от селото, за да се избегне нагнетяването на ново напрежение, съобщи главният секретар на МВР Калин Георгиев, цитиран от радио „Дарик".

"Семейство Рашкови в момента не са тук. Погрижили сме се да ги няма, за да не ескалира допълнително напрежение", каза Георгиев.

"Цар" Киро на 25.09.2011 в интервю за 24 часа каза:

- Сега къде сте?

- В къщата сме. Само разправят, че са ни извели. Носят ни ядене от някакви помощи, лимонадка и кока-кола. Около 20 човека сме тука - цялото семейство е около мен. Прибрал съм ги на сигурно. А който пакости отвън, ще отговаря пред закона.

Та кой ли е лъжливото овчарче? дали не е висшият представител на властта и поредно кученце на Бойко? Същият, който нарече българите в Катуница лумпени и маргинали? Ееееех, Българийо.......
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Пак съм по-отъркана от тоя по-долу.И не се заяждам-това е градивна критика.

Коментар

Хайде след като се изживяваме като патриоти и българи ,да пишем на правилен български ,да се изразяваме правилно,да слагаме нужните препинателни знаци ,главни букви и т .н.Съвкупност от думи и изрази,без точки и запетайки не е изречение,което човек да разбере и да научи нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от northern1 Разгледай мнение
                                Мисля си че ако цар Киро проговори - кой го покровителства - чак тогава можем да очакваме полицията да бъде "освободена" от защита на циганята и властта да засили натиска върху циганите и да освободи българите да се саморазправят
                                Хайде след като се изживяваме като патриоти и българи ,да пишем на правилен български ,да се изразяваме правилно,да слагаме нужните препинателни знаци ,главни букви и т .н.Съвкупност от думи и изрази,без точки и запетайки не е изречение,което човек да разбере и да научи нещо.

Коментар

Working...
                                X