IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Бопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБ Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК http://www.afera.bg/index.php?option...19337&Itemid=9
    И какво сега? Бойко се оказа само един вели везир на Цар Киро, а Цецо само един цигански гавазин!
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ТВ Европа предава редовно. Горят къщите на мангалите. Тълпата е неудържима, пожарната не може да си пробие път и да гаси. Явно чашата преля. Така става, когато държавата нехае. И не е справедливо да се обвинява само сегашната власт. Всички от 1990 г. насам са виновни, защото се поддадоха на европейските приказки за политическа коректност. Но на хората им писна. Да се готвят от село Мечка, Плевенско и от Столипиново. Наред са Факултета и Шекер махала.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Бойко Борисов прие Цар Киро в ГЕРБ
        И сега "нашата полиция ги пази".
        Ще ги пази Я! Нали мангалите и малоумници като пилето докараха на власт мутрата!
        Нали контрабандата на цигари контролирана от герберските мутри храни стотици и хиляди мангалски безделници.
        И сега ще ги пазят, щото мангалите ще гласуват за мутрите! А властта е богатство.
        И пожарникарят ни разправя, че било "битова свада". Цялото село се е дигнало на бунт срещу убийците-било битова свада... Ама как да застане против човека на когото е връчил партийна книжка на ГРОБ и който ще му докара (къде с пари, къде с бой) хиляди гласове.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          Да се информраме за събития полу-легално и само по и-нет - приича на едни други времена. Борисов не на шега си харесва дедо Тошово!
          Кадафи е като девствена ученичка пред публичен дом в случая.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...i_ot_katunica/

Коментар

• Да се информраме за събития полу-легално и само по и-нет - приича на едни други времена. Борисов не на шега си харесва дедо Тошово!
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнение
              Соколов, ти в България ли живееш. Това, което става е израз на безсилие (нищо, че е под формата на насилие), аз съм взел страна в спора, не защото съм кой знае колко навътре с фактите, а защото "цар" киро е нищо повече от олигарх, а като него има още стотици такива феодали с които институциите някак си нямат сили да се преборят... или се бъркам?
              Има си разследване,след това ще говорим.Кои бил и не бил виновен ще се разбере.
              Ама от къде знаете кое виновен и кои не.Аз не съм обеден,че това е нормално.
              Нищо то времето лекува.Олигарх е и какво,не е богопомазан все пак.Ще минат два дни ще видим.Сега и да говорим няма много смисъл.
              Ей такива като тоя "playman" са линч,само вражда и агресия проповядват.Това е проблем и не само мой.Това е.

Коментар

• Така се прави демокрация. Години наред явно не е имало справедливост там и държавата не си е свършила работата. Като не се получава юридическа справедливост се получава улична такава.

Коментар

• Соколов, ти в България ли живееш. Това, което става е израз на безсилие (нищо, че е под формата на насилие), аз съм взел страна в спора, не защото съм кой знае колко навътре с фактите, а защото "цар" киро е нищо повече от олигарх, а като него има още стотици такива феодали с които институциите някак си нямат сили да се преборят... или се бъркам?

Коментар

• Соколов, признай си че си Ром и стига си се дървил като перничанин на сватба!
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• В Катуница се млатят по тв7, Цветанов се радва на Веско по Канал 3.

Коментар

Соколов, на народа му писна от "институционалните" действия ... няма нужда да някой чиновник да ми каже, че в България всичко е ОК - аз живея тук .. от "нека инстутуциите да си свършат работата" - вече ми се повръща... но явно тебе това те кефи..
                        Ами има си разследване.Ти като искаш излизай и взимай съдбите на хората в своите ръце.Това е първо лекомислено,второ е глупаво,трето не е приемливо.
                        Там ще срещнеш,такива болни като "playman" и докъде ще я докарате,мога от сега да ви кажа.И така какво казваш или се опитваш да кажеш.

И какво сега бопаджиите ви попречиха да видите,че Киро е член на ГЕРБ ли,ами ето член на ГЕРБ е вече пряко виновен за вашите проблеми.хахах
                        Това е не само спешно и плачевно,та вие сте с диагноза.Това е.

Коментар

• Фейс Бук не ми позволява да поствам информация за ГЕРБ, ББ и Цар Киро в един пост! Как е възможно това?
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Соколов, на народа му писна от "институционалните" действия ... няма нужда да някой чиновник да ми каже, че в България всичко е ОК - аз живея тук .. от "нека инстутуциите да си свършат работата" - вече ми се повръща... но явно тебе това те кефи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Бопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБ Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК http://www.afera.bg/index.php?option...19337&Itemid=9
                              Jay Gould; явно не са успели навсякъде да я заличат защото аз намерих инфо за членството му от 18 септември 2009.Ще го постна цялото ,че може да изчежне и от там
                              Бойко Борисов прие Цар Киро в ГЕРБ
                              18 септември 2009
                              Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен images (1)като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал „братята си по съдба“ да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че циганският неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.
                              http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%...5%D1%80%D0%B1/
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Шенген?!? ... ако малоумниците от ГЕРБ се чудят защо след като са изпълнели техническите изисквания не ни искат...ето защо ...

ПП. нали така, SoKoLoV, ... виждамй, че нещо те е ядосало .. явно не е беззаконието, което ни заобикаля....
                                Ядосват ме малоумници,като тоя с парите и жените и пчелите.Такива болни същества нямат място в България.Това е,малко е грубо,но такива не са Българи.

Иначе Жей поредната инсинуация написана в жълт вестник,повторена от теб или някои друг става истина.Нали не мислите,че не ни вредите.Или какво всъщност мислите.
                                До тук само агресия и вражда.Какво се е случило в Катунци.Някои знае ли какво точно е станало.Май нито вестниците нито вие.Така че,докато се разследва.Може само да мълчите.А не да се оставяте жълтите вестници да ви обясняват живота,нали ...така бул юсер
                                Говориш за малоумници от някаква си партия,това какво е логика ли имаш или пак ти страда нещо.
                                Горовиш за беззаконие,всеки гражданин на тази държава трябва да си спазва законите.Не е да няма закони.Но винаги има едно голямо,но моралът ви е изкривен,да не говорим за мироглед жълт,като жълт вестник.
                                А това дали бопаджии триели или не е пълна инсинуация.И дали Киро царя е член на Герб има ли някакво значение.След като само социалните му организации са помогнали на хиляди онеправдани хъхряци.Но това никои не го вижда.Не го оправдавам.Но не оправдавам и такива с бяла кожа,а по долни от тях.
                                А дали точно тои или някои от неговите е прегазил някои,си има разследване и то ще е има резултати.А иначе празните приказки и болните мозъци на такива като тоя pleyman,са ясни.Пречка са както моралното им състояние,така и логиката им в живота.Това е.
                                Last edited by SoKoLoV; 24.09.2011, 21:49.

Коментар

Working...
                                X