Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
ТВ Европа предава редовно. Горят къщите на мангалите. Тълпата е неудържима, пожарната не може да си пробие път и да гаси. Явно чашата преля. Така става, когато държавата нехае. И не е справедливо да се обвинява само сегашната власт. Всички от 1990 г. насам са виновни, защото се поддадоха на европейските приказки за политическа коректност. Но на хората им писна. Да се готвят от село Мечка, Плевенско и от Столипиново. Наред са Факултета и Шекер махала.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБойко Борисов прие Цар Киро в ГЕРБ
Ще ги пази Я! Нали мангалите и малоумници като пилето докараха на власт мутрата!
Нали контрабандата на цигари контролирана от герберските мутри храни стотици и хиляди мангалски безделници.
И сега ще ги пазят, щото мангалите ще гласуват за мутрите! А властта е богатство.
И пожарникарят ни разправя, че било "битова свада". Цялото село се е дигнало на бунт срещу убийците-било битова свада... Ама как да застане против човека на когото е връчил партийна книжка на ГРОБ и който ще му докара (къде с пари, къде с бой) хиляди гласове.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеДа се информраме за събития полу-легално и само по и-нет - приича на едни други времена. Борисов не на шега си харесва дедо Тошово!
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...i_ot_katunica/
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеСоколов, ти в България ли живееш. Това, което става е израз на безсилие (нищо, че е под формата на насилие), аз съм взел страна в спора, не защото съм кой знае колко навътре с фактите, а защото "цар" киро е нищо повече от олигарх, а като него има още стотици такива феодали с които институциите някак си нямат сили да се преборят... или се бъркам?
Ама от къде знаете кое виновен и кои не.Аз не съм обеден,че това е нормално.
Нищо то времето лекува.Олигарх е и какво,не е богопомазан все пак.Ще минат два дни ще видим.Сега и да говорим няма много смисъл.
Ей такива като тоя "playman" са линч,само вражда и агресия проповядват.Това е проблем и не само мой.Това е.
Коментар
-
Соколов, ти в България ли живееш. Това, което става е израз на безсилие (нищо, че е под формата на насилие), аз съм взел страна в спора, не защото съм кой знае колко навътре с фактите, а защото "цар" киро е нищо повече от олигарх, а като него има още стотици такива феодали с които институциите някак си нямат сили да се преборят... или се бъркам?
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеСоколов, на народа му писна от "институционалните" действия ... няма нужда да някой чиновник да ми каже, че в България всичко е ОК - аз живея тук .. от "нека инстутуциите да си свършат работата" - вече ми се повръща... но явно тебе това те кефи..
Там ще срещнеш,такива болни като "playman" и докъде ще я докарате,мога от сега да ви кажа.И така какво казваш или се опитваш да кажеш.
И какво сега бопаджиите ви попречиха да видите,че Киро е член на ГЕРБ ли,ами ето член на ГЕРБ е вече пряко виновен за вашите проблеми.хахах
Това е не само спешно и плачевно,та вие сте с диагноза.Това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеБопаджии масово трият в Интернет всяка информация, че цар Киро е член на ГЕРБ Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК http://www.afera.bg/index.php?option...19337&Itemid=9
Бойко Борисов прие Цар Киро в ГЕРБ
18 септември 2009
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен images (1)като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал „братята си по съдба“ да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че циганският неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.
http://kliuki.bg/59108/%D0%B1%D0%BE%...5%D1%80%D0%B1/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
SoKoLoV
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеШенген?!? ... ако малоумниците от ГЕРБ се чудят защо след като са изпълнели техническите изисквания не ни искат...ето защо ...
ПП. нали така, SoKoLoV, ... виждамй, че нещо те е ядосало .. явно не е беззаконието, което ни заобикаля....
Иначе Жей поредната инсинуация написана в жълт вестник,повторена от теб или някои друг става истина.Нали не мислите,че не ни вредите.Или какво всъщност мислите.
До тук само агресия и вражда.Какво се е случило в Катунци.Някои знае ли какво точно е станало.Май нито вестниците нито вие.Така че,докато се разследва.Може само да мълчите.А не да се оставяте жълтите вестници да ви обясняват живота,нали ...така бул юсер
Говориш за малоумници от някаква си партия,това какво е логика ли имаш или пак ти страда нещо.
Горовиш за беззаконие,всеки гражданин на тази държава трябва да си спазва законите.Не е да няма закони.Но винаги има едно голямо,но моралът ви е изкривен,да не говорим за мироглед жълт,като жълт вестник.
А това дали бопаджии триели или не е пълна инсинуация.И дали Киро царя е член на Герб има ли някакво значение.След като само социалните му организации са помогнали на хиляди онеправдани хъхряци.Но това никои не го вижда.Не го оправдавам.Но не оправдавам и такива с бяла кожа,а по долни от тях.
А дали точно тои или някои от неговите е прегазил някои,си има разследване и то ще е има резултати.А иначе празните приказки и болните мозъци на такива като тоя pleyman,са ясни.Пречка са както моралното им състояние,така и логиката им в живота.Това е.Last edited by SoKoLoV; 24.09.2011, 21:49.
Коментар
Коментар