IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    [B]По Тв7 обаче се изказаха, че вчера е имало 10-ина коли с брадви и ножове, нещо което досега никъде не се спомена?
    Каза го един млад и хубав българин от селото. Каза: 10-15 коли в наказателна акция срещу българите.
    Още няколко българи разказаха за заплахи и безчинства.
    Парчето у качено в Ютюуб.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Единствения вариант ГЕРБ да се измъкнат от тази ситуация е веднага да вкарат на топло цялата фамилия и да гледат да ги осъдят достатъчно бързо. Така чувството за справедливост може и да вземе да се възстановява.
      Мда...
      И ще скокнат бехекейци, соросианци, холандци ще дойдат да ни заплашват, англичаните ще се разплачат, Меркел и Саркози ще размахат пръст...
      И т.н.

За да обърнат истинско внимание на циганския проблем, трябва ние самите да го поставим - както направиха момчетата вчера.
      Last edited by vmаnkov; 25.09.2011, 08:13.
      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Виж, тук си напълно прав. В една нормална държава подобен проблем би бил изцяло в рамките на правомощията, отговорността и възможностите на регионалния полицейски началник. И всякаква политическа паплач и коментари не биха имали място. В това отношение Бате Бойко е прав че това е криминален случай и да не политизираме нещата. Само дето пропуска малкия факт, че полицията не е в състояние да се справи именно заради политическа намеса. Сигурен съм, че и най-некадърния шеф на РДВР би се справил в този случай ако политиците му развържат ръцете. В този смисъл Боленовите вопли да уволнят Тодор Чонов са абсолютно безпредметни.
        I ti si prav. Scenariat e iasen - nagnetiavane na naprezhenie predi izborite. A otnosno zhertvite - za vlast imashtite - obiknovenite hora sa tor
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Инетерсното е, че никой не смее да яхне тези протести - дали е от страх, че протестиращите ще ги изритат или просто цялата ни върхушка е от оплетени като свински черва във взаимните си интереси лайнари
          Нашите "политици" са слаби, несамостоятелни, неориентирани, глупави и т.н.
          При това положение тяхната зависимост от големите батковци - САЩ, ЕССР, Турция и т.н. граничи или прекрачва границата на национално предателство.
          Те се ослушват като плъхове някой от батковците да не им "шътне".
          Затова са оставили циганите да безчинстват по цяла България от много години.
          Затова и се стига до такива случки - циганската измет да идва с "наказателна акция" при българите.
          Действията на агитките са нормална, макар и силно закъсняла, защитна реакция на нашия народ.
          Да, на нашия народ.
          Хвала на защитниците на българите!
          Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
            За гнусната телевизия си прав.

А, че полицията има заповед да не се намесва е ясно, между другото едно от малко умни неща (да не кажа единственото) , което направиха.

Щото с едно село може да се справят , но с един Пловдив , или София - едва ли.

Толкова напрежение има натрупано, че и на мен ми иде да хвана гьостерицата и да отида на място. И вярвам, че далеч не съм само аз.
            Братле,

аз съм прост анализатор само и подобни неща ги бях предвидил, че ни "очакват".

Конкретно за тоя случай, колкото повече чета и събирам информация, толкова повече "поръчкова" работа ми се вижда.

Т.е. от една страна Денят на Независимостта, после нЕкъв мангал ( който явно е некоректен и се е самозабравил да се отчита къде си трЕбе. После неработещи "ИНСТИТУЦИИ", когато се пуска жалбата за заплаха и после нЕкви тъпаци дет' ги надъхали да трепят с бус и "обещания" за "светли" дни.

Т.е. като прочетох, че уж ситуацията овладяна вчера, а па после пак ескалираха нещата от агитките и "случайно" тоя извършителят на "ПТП-то" внезапно го "откриха" ( защото ясно е било планирано да е по този начин и някой ги е "подучил" да е ПТП, т.е. поръчка с кинти ) вече бил излязал от БГ-стан, а па "нашите" го хванали кат' влизал обратно в БГ-стан на границата. Демек, те са го извикали да се върне..

Както и да е, простотията е, че момчето явно е било готино и такива са идеалните жертвени "агнеци". Та, много школовка ми се видя нещо от всякъде и ся Боко ще излезе кат' моралния победител, който с "твърда" ръка громи престъпниците в БГ-стан ( особено па след отказа ни за Шенген ). Демек "фокуса" с кулите в УСА и дет' се откри "борбата" срещу тероризма.

Какви съвпадения само, а не съм по конспирациите - повярвай ми, ама познавам "майсторите" на такива, щот' и аз мога да ги прайкам. Та, мангал-а вече е умрЕл, просто да минат изборите

Поздрави!

П.П. Но, едва ли е от "един" автор подобен проект, че да съвпадне и с кампанията на Боко. Предполагам мал-шанс и натрупване на "грешки" - демек едно го "мислехме", па то "друго" стана. Но, па знам ли? Жалко за младите животи и мир на праха им!
            Last edited by marandi; 25.09.2011, 04:03.

Коментар

• За гнусната телевизия си прав.

А, че полицията има заповед да не се намесва е ясно, между другото едно от малко умни неща (да не кажа единственото) , което направиха.

Щото с едно село може да се справят , но с един Пловдив , или София - едва ли.

Толкова напрежение има натрупано, че и на мен ми иде да хвана гьостерицата и да отида на място. И вярвам, че далеч не съм само аз.

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Гнусната Бенатова твърди, че полицията и жандармерията са получили заповед да бездействат докато "футболни хулигани" опожаряват къщите на Киро Циганина.

Бенатова - в Столипиново! Мръсна Кучка!

Коментар

• Коментари под статията >>>
                http://www.dnes.bg/stranata/2011/09/...tvoto.129498,2

******Сега разбрахте ли колко е бил прав Хитлер?********
                " Труда ще ги направи свободни " - всички в трудововъзпитателни лагери
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Ако се бяха събрали стотина цигани да убиват Българин, полицията само щеше да наблюдава без да се намесва. Но когато Българите тръгват на саморазправа се пуска жандармерията срещу тях.

Абе хора не разбрахте ли че наякой от много високо иска да ни унищожи......... няма да стане с 1000 или с 10 000 човека, само ако всички се вдигнат.......... абсолютно всички, само тогава може нещо да се промени.......... само тогава........ Но дори да не се промени поне ще сме загинали достойно........ като народ биещ се за оцеляването си. Иначе ще ни пречупят един по един...... като клечки.

Проблемът от годни се замазва и циганите се толерират, при това абсолютно очевидно.
                  Просто напишете в Google "цигани убиха Българин" и ще ви стане ясно.

Плащаме данъци на държавата, за да се бори срещу нас.........

Коментар

• Свети Петър остарял, попрегърбил се и изнемощял. Краката му вече не го държали и му било трудно да посреща лично кандидатите за Рая. Ръцете му отслабнали и едва успявал да открехне тежките райски порти от ковано злато, за да влязат достойните.

Затова си взел един млад и силен ангел за помощник. Дал му връзката с ключовете, тефтера и нужните наставления и се оттеглил в покоите си, но от време на време поглеждал към мониторите около себе си и следял как се справя ангелът.

След няколко дни по пътя към Рая се задала група мургави мъже и помощникът излязъл да ги посрещне. Щом се приближили, миризмата от тях го накарала да сбърчи нос, тъй като нямала нищо общо с уханието от градините зад него. “Тия трябва да са живели без вода в пустиня, щом са такива немити и с почернели от мръсотия тела и дрехи”- помислил си той.

Предвкусвайки удоволствията, които ги чакали в Рая, мургавите се хилели насреща му, оголвайки пожълтелите си, проядени зъби.

- Вие какви сте?

- Роми... – отвърнал един от тях, като преместил цигарата си от едната в другата страна на почти беззъбата си уста.

Ангелът направил бърза справка в джобния компютър, даден му от Свети Петър и незнайно защо наричан от него “тефтер”.

- В Рая цигани не се допускат! – осведомил ги той и нервно поразперил крила.

- Що бе? Ний ромите не сме ли ‘ора...? – зароптали те насреща му, почесвайки се по рошавите си глави и небръснатите си бради.

- Махайте се! Не сте за тук! – отрязал ги крилатият и се скрил зад портите.

Тъкмо заключил и чул, че Свети Петър го вика.

- Какви бяха тези хора и защо ги отпрати? – попитал той долетелия ангел.

- Цигани. Във файловете на тефтера, който ми дадохте, пише, че те са много мързеливи, мръсни, лъжат и много крадат. Реших, че мястото им не е в Рая и затова не ги пуснах.

- Сбъркал си. Трябваше да ги пуснеш...

- Но в тефтера пише...

- А ти помисли ли къде ще отидат те сега? Колегите от Ада също няма да ги вземат. Там и без това е претъпкано от дяволи, а пък и те няма да тръгнат натам... Значи отиват си обратно на Земята и ще продължат да я карат по старому, а там никой не може да ги промени. Трябваше да ги пуснеш тук, да ги интегрираме в нашето общество. Не бива да забравяш, че Господ Бог е направил хората равни и по свое подобие и образ... – тук Свети Петър скришом се прекръстил и добавил: - Затова върви да ги върнеш, ако още не са слезли на Земята.

Ангелът послушно отлетял, но след минута се върнал повече мъртъв, отколкото жив.

- Няма ги! Изчезнали са! – докладвал той примрял от страх.

- Ей, тия са много бързи! Нищо, не се тревожи. Следващия път, като дойдат други цигани, пусни ги да влязат.

- За циганите ясно, но какво ще правим с Райските порти? Аз за тях казвам, че са изчезнали...
                    „Die deutsche Autoindustrie ist heute so robust und zukunftsfähig wie nie.“
                    DPA 12.09.11

Коментар

• Първоначално изпратено от I Разгледай мнение
                      Интуицията ми подсказа да потърся в GOOGLE с две ключови думи: Бенатова, еврейка

Ето какво излезе:

Иначе фамилията ми, щом ме питаш, е еврейска. По баща съм еврейка, по майка - не, и не знам иврит.".

Линк
                      Бре, прочетох статията, дет' си е живо хленчене и то поръчково: "Що никой не ме иска, а си го търся" Демек, що съм стара мома?

Даже мога и да й отговоря, щот' кат' погледнах снимката с нещата от чантата й, ами то вътре няма презерватив, бря? Ърмм ... ?
                      Last edited by marandi; 25.09.2011, 01:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сахаров Разгледай мнение
                        Стигнахме до там, хората с будна гражданска съвест да са няколко стотин футболни фена...
                        И каква е тази будна съвест,която пали и е готова да убива?Не всички мангали са за убиване,все пак има и български идиоти,които заслужават това.

Коментар

• Кой е Кирил Рашков - Цар Киро
                          http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780560

Коментар

• Има нещо гнило в Дания....

Интуицията ми подсказа да потърся в GOOGLE с две ключови думи: Бенатова, еврейка

Ето какво излезе:

Иначе фамилията ми, щом ме питаш, е еврейска. По баща съм еврейка, по майка - не, и не знам иврит.".

Линк

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Изключително неубедително и несъстоятелно отговаряш.

1. Това не е работа на премиер. Както и пътните отсечки впрочем.
                              2. Вътрешен министър би бил на мястото в тази ситуация. Ама нали Цветанов е в отпуск. Той е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ.
                              3и4. Тук става въпрос за действия, които да разрешат в някаква степен ситуацията, а не за извличане на политически дивиденти. Каква работа ще имат там политически лидери? Бъди сериозен!
                              защо? Аз смятам, че поицията ми е правилна и отговарям отново:

1. Боко - макар принципно да съм съгласен с теб, че не му е мястото там, но щом ходи на сватбите (откриването на отсечки и мини заводчета)то трябва да е и на погребенията (в критичните точки). Щом може да ръководи лично операции като Наглите, Тъпите, Простите и Малоумните, то не виждам защо да не може да ръководи и операция Измет в Катуница
                              2. За Цецко си кзах мнението за дясната ръка, нали? Само да допълня, че съвсем законово можеш да си рекъснеш отпуската и да вземеш ситуацията под контрол
                              3. За Болен - ами болен е антипода на Дон Цеци и ако иска да е някакъв обединител на националистите в България трябва да е на всички невралгични точки. Така се създава имидц - мангалите, каквото и да направят, все чакат Цециту да дойде и да ги оправи. Апропо, Дон-ът що го няма още в Катуница?
                              4. За Гея - ако иска да вземе властта, то трябав да е с народа и в невралгичните точки. да напомням ли как драгалевския мангал взе валстта 1997 - спуаканата тиква на Фил Димитров, Костов със синята лента в студа и т.н. Знам, че за това се иска топки и вероятно Гея, тъй като е пасивен, ги няма, ама все пак е лидер на най-голямата опозиционна партия.....

И да, властта трябва да прави ова, което иска народът - нарича се демокрация. дано простите каруни по висшите етажи да го схванат някога. Аз продължавам да се чудя как все още никой не яхва вълната, защото за всяка револьция си трябват водачи, а в момента това граждансо неподчинение няа водачи и това е най-големият му проблем - най-малкото няма кой да разговаря с милиционерите и даим обясни да се поразкарат от там и да оставят властимащите и техните протежета на "народната любов".....
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Стигнахме до там, хората с будна гражданска съвест да са няколко стотин футболни фена...

Коментар

Working...
                                X