IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ами защото самата дума "ЕТНОС" означава различие, обособеност на дадена група от другите групи.
    Какво толкова не можеш да разбереш?!
    Продължавай с риторичните въпроси, но си и отговаряй.
    Обособеност,различие-хубаво,но защо противопоставяне?

Коментар

Ами, трудно. Стига да има някой заинтересован това да се случи, и подходящ човек ще намери и оръжие ще му осигури. Няма нужда от АК, има по-малки, с по-големи пълнители, по-скорострелни и по-поразяващи в градска среда.

Тази работа в Катуница не е случайна точно преди изборите.
      със сигурност ще повиши значително изборната активност на българите. Сега трябва да помислим кой има полза от това.
      Аноне ,не вярвам с цигани да прави някой конспирация.Те не стават
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
        AK се намира сравнително трудно (предполагам) , но виж полистирол+бензин или пък амониев нитрат+ нафта .......

Горното са само предположения ..... , А че е въпрос на време е самата истина.
        Ами, трудно. Стига да има някой заинтересован това да се случи, и подходящ човек ще намери и оръжие ще му осигури. Няма нужда от АК, има по-малки, с по-големи пълнители, по-скорострелни и по-поразяващи в градска среда.

Тази работа в Катуница не е случайна точно преди изборите.
        Със сигурност ще повиши значително изборната активност на българите. Сега трябва да помислим кой има полза от това.
        Last edited by anon6706; 25.09.2011, 14:31.

Коментар

• AK се намира сравнително трудно (предполагам) , но виж полистирол+бензин или пък амониев нитрат+ нафта .......

Горното са само предположения ..... , А че е въпрос на време е самата истина.

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Имаш пари - плащаш.
          Въпрос на време е и то не много предвид кризата, на някой българин да му избият чивиите, да метне два автомата през рамо, да влезе в някоя циганска махала и.....

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
            Междуличностните не са ли по-важни?И защо етноса трябва да разделя?Риторични въпроси.
            Ами защото самата дума "ЕТНОС" означава различие, обособеност на дадена група от другите групи.
            Какво толкова не можеш да разбереш?!
            Продължавай с риторичните въпроси, но си и отговаряй.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Не мога са си позволя. Спра ли да охранявам ще стане като с онова новичко заводче, май Маркели, дето го изнесоха за няма ден
              Напълно те разбирам.
              Аз говоря за теб като контрапункт - ти имаш и плащаш, а този който няма и са му окрали храната с която би оцеляло семейството му през зимата?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Значи се оправяш с тях "со кротце и со благо"!
                Ами долу горе така се получава. Полиция съм викал, карал съм се, шамари са отнасяли. Май така е най-добре. Все пак пистолетите на кръста на охраната дават някакво желание за работа

Коментар

Имаш пари - плащаш.
                  Въпрос на време е и то не много предвид кризата, на някой българин да му избият чивиите, да метне два автомата през рамо, да влезе в някоя циганска махала и.....
                  Не мога са си позволя. Спра ли да охранявам ще стане като с онова новичко заводче, май Маркели, дето го изнесоха за няма ден

Коментар

Аз не живея добре с циганите. Те само ме крадат. Охраната на имотите от тях ми струва над 4000 месечно. Намерил съм временно решение, след като ми писна да викам полиция и те да ги пускат зад завоя. Купил съм една мотика една лопата и една метла. Когото хванат да крадне се труди под надзора на охраната поне 2 часа. Понамаляха набезите, защото явно се е разчуло, че при мен е много опасно и трябва да се работи ако те хванат
                    Значи се оправяш с тях "со кротце и со благо"!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз не живея добре с циганите. Те само ме крадат. Охраната на имотите от тях ми струва над 4000 месечно. Намерил съм временно решение, след като ми писна да викам полиция и те да ги пускат зад завоя. Купил съм една мотика една лопата и една метла. Когото хванат да крадне се труди под надзора на охраната поне 2 часа. Понамаляха набезите, защото явно се е разчуло, че при мен е много опасно и трябва да се работи ако те хванат
                      Имаш пари - плащаш.

Коментар

Не знам. Не знам какво е това манталитет и дали много от случващото се дължи на него. Аз искам да сме като в Норвегия, всички да спазват законите и все пак ако някой ги наруши и изтрепе 100 човека да му съчувстват и наказанието му да е макс 20 години. Но нещо ни пречи. За това го раздавам сиирджия. А ако искате ме оплюйте.
                        При това масово убийство в Норвегия световните медии доста умело прикриха, че в жертвите почти нямаше кореняци норвежци. Този "младежки лагер" беше с деца на бедни емигранти. Изцяло на ксенофобска основа.

Коментар

Rinna, oпитвам се да изградя някакъв образ за теб. Демек от къде аджаба и що точно сега се пръкна. Това което разбирам до момента е че около теб е пълно с турци и цигани с които си живееш прекрасно и с хетеросексуални мижатурки, които ненавиждаш. Абе ти сигурна ли си че си жена а не си любител на рязани пушки с нещо ненужно между краката???
                          Не си живея прекрасно,но поне се опитвам .А конфронтацията няма да ми помогне.

Коментар

• Аз не живея добре с циганите. Те само ме крадат. Охраната на имотите от тях ми струва над 4000 месечно. Намерил съм временно решение, след като ми писна да викам полиция и те да ги пускат зад завоя. Купил съм една мотика една лопата и една метла. Когото хванат да крадне се труди под надзора на охраната поне 2 часа. Понамаляха набезите, защото явно се е разчуло, че при мен е много опасно и трябва да се работи ако те хванат

Коментар

Не знам. Не знам какво е това манталитет и дали много от случващото се дължи на него. Аз искам да сме като в Норвегия, всички да спазват законите и все пак ако някой ги наруши и изтрепе 100 човека да му съчувстват и наказанието му да е макс 20 години. Но нещо ни пречи. За това го раздавам сиирджия. А ако искате ме оплюйте.
                              Да ти кажа един норвежки виц. След земетресението в Пакистан загинали 2000души.Американците казали,че ще изпратят в помощ 1000000долара.Англичаните -дрехи и палатки за 1000000долара.А Норвегия обявила,че ще помогне с 1000000долара и ще възстанови 2000 пакистанеца....Тъй,че не си мисли ,че и там няма радикален национализъм.
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Rinna, oпитвам се да изградя някакъв образ за теб. Демек от къде аджаба и що точно сега се пръкна. Това което разбирам до момента е че около теб е пълно с турци и цигани с които си живееш прекрасно и с хетеросексуални мижатурки, които ненавиждаш. Абе ти сигурна ли си че си жена а не си любител на рязани пушки с нещо ненужно между краката???

Коментар

Working...
                                X