Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми, трудно. Стига да има някой заинтересован това да се случи, и подходящ човек ще намери и оръжие ще му осигури. Няма нужда от АК, има по-малки, с по-големи пълнители, по-скорострелни и по-поразяващи в градска среда.
Тази работа в Катуница не е случайна точно преди изборите.
със сигурност ще повиши значително изборната активност на българите. Сега трябва да помислим кой има полза от това.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеAK се намира сравнително трудно (предполагам) , но виж полистирол+бензин или пък амониев нитрат+ нафта .......
Горното са само предположения ..... , А че е въпрос на време е самата истина.
Тази работа в Катуница не е случайна точно преди изборите.
Със сигурност ще повиши значително изборната активност на българите. Сега трябва да помислим кой има полза от това.Last edited by anon6706; 25.09.2011, 14:31.
Коментар
-
AK се намира сравнително трудно (предполагам) , но виж полистирол+бензин или пък амониев нитрат+ нафта .......
Горното са само предположения ..... , А че е въпрос на време е самата истина.
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмаш пари - плащаш.
Въпрос на време е и то не много предвид кризата, на някой българин да му избият чивиите, да метне два автомата през рамо, да влезе в някоя циганска махала и.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеМеждуличностните не са ли по-важни?И защо етноса трябва да разделя?Риторични въпроси.
Какво толкова не можеш да разбереш?!
Продължавай с риторичните въпроси, но си и отговаряй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе мога са си позволя. Спра ли да охранявам ще стане като с онова новичко заводче, май Маркели, дето го изнесоха за няма ден
Аз говоря за теб като контрапункт - ти имаш и плащаш, а този който няма и са му окрали храната с която би оцеляло семейството му през зимата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗначи се оправяш с тях "со кротце и со благо"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИмаш пари - плащаш.
Въпрос на време е и то не много предвид кризата, на някой българин да му избият чивиите, да метне два автомата през рамо, да влезе в някоя циганска махала и.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз не живея добре с циганите. Те само ме крадат. Охраната на имотите от тях ми струва над 4000 месечно. Намерил съм временно решение, след като ми писна да викам полиция и те да ги пускат зад завоя. Купил съм една мотика една лопата и една метла. Когото хванат да крадне се труди под надзора на охраната поне 2 часа. Понамаляха набезите, защото явно се е разчуло, че при мен е много опасно и трябва да се работи ако те хванатНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз не живея добре с циганите. Те само ме крадат. Охраната на имотите от тях ми струва над 4000 месечно. Намерил съм временно решение, след като ми писна да викам полиция и те да ги пускат зад завоя. Купил съм една мотика една лопата и една метла. Когото хванат да крадне се труди под надзора на охраната поне 2 часа. Понамаляха набезите, защото явно се е разчуло, че при мен е много опасно и трябва да се работи ако те хванат
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам. Не знам какво е това манталитет и дали много от случващото се дължи на него. Аз искам да сме като в Норвегия, всички да спазват законите и все пак ако някой ги наруши и изтрепе 100 човека да му съчувстват и наказанието му да е макс 20 години. Но нещо ни пречи. За това го раздавам сиирджия. А ако искате ме оплюйте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеRinna, oпитвам се да изградя някакъв образ за теб. Демек от къде аджаба и що точно сега се пръкна. Това което разбирам до момента е че около теб е пълно с турци и цигани с които си живееш прекрасно и с хетеросексуални мижатурки, които ненавиждаш. Абе ти сигурна ли си че си жена а не си любител на рязани пушки с нещо ненужно между краката???
Коментар
-
Аз не живея добре с циганите. Те само ме крадат. Охраната на имотите от тях ми струва над 4000 месечно. Намерил съм временно решение, след като ми писна да викам полиция и те да ги пускат зад завоя. Купил съм една мотика една лопата и една метла. Когото хванат да крадне се труди под надзора на охраната поне 2 часа. Понамаляха набезите, защото явно се е разчуло, че при мен е много опасно и трябва да се работи ако те хванат
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам. Не знам какво е това манталитет и дали много от случващото се дължи на него. Аз искам да сме като в Норвегия, всички да спазват законите и все пак ако някой ги наруши и изтрепе 100 човека да му съчувстват и наказанието му да е макс 20 години. Но нещо ни пречи. За това го раздавам сиирджия. А ако искате ме оплюйте.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Rinna, oпитвам се да изградя някакъв образ за теб. Демек от къде аджаба и що точно сега се пръкна. Това което разбирам до момента е че около теб е пълно с турци и цигани с които си живееш прекрасно и с хетеросексуални мижатурки, които ненавиждаш. Абе ти сигурна ли си че си жена а не си любител на рязани пушки с нещо ненужно между краката???
Коментар
Коментар