IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катуница се взриви !!! Какво предстои ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да каже някой ,кво става последните часове,че нямам ТV наблизо
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Абе журналята що не отидат в Столипиново и Факултето да попитат мангалята кво мислят за събитията. Така де малък рисърч

Коментар

• От днес съм фен на Пловдивските отбори!!!!Ето начин агитките да вдигат престижа на отбора....със сърце. Браво

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Не съм състрадателна.Яд ме е на липсващата държава.
          Какво е казал краля слънце - държавата това съм аз. Така, че пак се замисли на кого трябва да те е яд. Държавата не е забавачница, да те хване за ръчичка и да те заведе до мавзолея на Димитров. Някой трябва да я направи тази държава. Ако пасмината която управлява не може, времето понякога я изхвърля (по някадърност) или поне я кара да се съобрази с управляваната.
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
            Много размишления, никаква полза. Не разбираш ли, че онези мангусти точно от това се възползват, от твоята "състрадателност". Има правда, има справедливост. Ако ти резнат главицата на детето, не ми разправяй, че ще си представяш какво ще си помисли циганката. Ако хан Крум трябваше само да мисли, до къде щеше да я докара !??? На мен ми се струва, (в стила на волтер и русо) че е дошло време, да се вземат най-после ташаците на гражданина Рашков, за да се осъществи на практика измислената демокрация и да има някаква вяра в нейните принципи. Като има правда, трябва да има справедливост. Вместо да се поставяш на мястото на раздрусаната циганка, която се множи с парите от наркотиците, които децата ни може би купуват и от нея, ти се опитай да се поставиш на мястото на цар Соломон и да извадиш някаква справедливост за пример на останалите.
            Не съм състрадателна.Яд ме е на липсващата държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение
              ...
              Но кълни, Мира, проклинай,
              таз "ултрас" черна прокуда,
              дето душмана бесни пропъди
              от лятна вила,хасиенда -
              да ходят да се скитат
              немили, клети, недраги...

http://www.facebook.com/pages/%D0%90...61366633951686
              за черна прокуда, сигурно си имал предвид, бяло-черна и жълто-черна
              Samo loko, Samo Botev, ole, ole ole
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                Да ,така е-вече 20 години е така и затова виждаме ,че хората изпушиха,но просто това не е начина.Аз си мислих снощи ,че всеки трябва да се постави на мястото и на едните и на другите.Ако си от страната на жертвата е ясно какво ще искаш,ако си от страната на циганите обаче и си жена ,имаш деца,какво си виновна ,че мангалите около теб са убили едно момче,че да те палят други ,подобни на простаците ,които са около теб.От едната и от другата страна са застанали хора,които вече не се интересуват от нищо освен от отмъщение и да не стане по-лошо.
                Много размишления, никаква полза. Не разбираш ли, че онези мангусти точно от това се възползват, от твоята "състрадателност". Има правда, има справедливост. Ако ти резнат главицата на детето, не ми разправяй, че ще си представяш какво ще си помисли циганката. Ако хан Крум трябваше само да мисли, до къде щеше да я докара !??? На мен ми се струва, (в стила на волтер и русо) че е дошло време, да се вземат най-после ташаците на гражданина Рашков, за да се осъществи на практика измислената демокрация и да има някаква вяра в нейните принципи. Като има правда, трябва да има справедливост. Вместо да се поставяш на мястото на раздрусаната циганка, която се множи с парите от наркотиците, които децата ни може би купуват и от нея, ти се опитай да се поставиш на мястото на цар Соломон и да извадиш някаква справедливост за пример на останалите.
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Абе по-голяма, ама колко да е по-голяма?
                  Аз не съм те виждал що за ЧОВЕК си.
                  Бе ХОРА съм и то голям ХОРА съм,
                  щото съм близо 2 метра висок
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Не плачи,Мира,не тъжи,
                    че запалиха на душмана сарая,
                    сарая ,Мира,катуна
                    та тебе клета оставиха
                    за мебели скъпи да жалиш!
                    Но кълни, Мира, проклинай,
                    таз "ултрас" черна прокуда,
                    дето душмана бесни пропъди
                    от лятна вила,хасиенда -
                    да ходят да се скитат
                    немили, клети, недраги...

http://www.facebook.com/pages/%D0%90...61366633951686

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      До Катуница не бих се замъкнал, но бих палнал колата да отида до Пловдив да видя - що за протест ще е. За съжаление следващите 3 часа ще съм в Сингапур
                      На F1 ли си?

П.П. Ааа, ще гледаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        По голема требе да е разликата
                        Не помня много от биологията, но
                        требе разликата да е поне между родова
                        или даже между видова да е,,,
                        Абе по-голяма, ама колко да е по-голяма?
                        Аз не съм те виждал що за ЧОВЕК си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Има ли начин да се разбере
                          какво става сега в Катуница
                          Някоя телевизия предава ли в момента ???
                          +++++++++++++++++++++++++++++++++++
                          Голямо протестно шествие срещу Кирил Рашков се заформя на пъпа на Пловдив днес. В 14.30ч., на площад Съединение ще се съберат стотици, които ще почетат паметта на прегазения Ангел Петров и ще се обявят срещу дерибейството на Цар Киро и хора като него
                          До Катуница не бих се замъкнал, но бих палнал колата да отида до Пловдив да видя - що за протест ще е. За съжаление следващите 3 часа ще съм в Сингапур

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Аз продължавам да си мисля, че акцията е насочена срещу влиянието на Доган и ДПС на идващите избори.
                            Ако имаме избирателна активност над 50-55%, гласовете на ДПС няма да са решаващи и Доган ще остане с пръст в устата.
                            Подкрепям !Ефекта ще е този.Относителния дял на гласовете им ще е нисък.Но дали е манипулирана ситуацията...ще ми се да не вярвам.Макар че допускам и да си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Катуница обърка плановете.
                              Даже троловете ми се струват леко дезориентирани, защото щабовте им не знаят как да отиграят ситуацията.
                              Дилемата е сериозна- обществото с/у купените/сигурни гласове.
                              Да, някой доста хитро измисли нещата.

Коментар

• Катуница обърка плановете.
                                Даже троловете ми се струват леко дезориентирани, защото щабовте им не знаят как да отиграят ситуацията.
                                Дилемата е сериозна- обществото с/у купените/сигурни гласове.

Коментар

Working...
                                X