Да каже някой ,кво става последните часове,че нямам ТV наблизо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катуница се взриви !!! Какво предстои ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеНе съм състрадателна.Яд ме е на липсващата държава.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеМного размишления, никаква полза. Не разбираш ли, че онези мангусти точно от това се възползват, от твоята "състрадателност". Има правда, има справедливост. Ако ти резнат главицата на детето, не ми разправяй, че ще си представяш какво ще си помисли циганката. Ако хан Крум трябваше само да мисли, до къде щеше да я докара !??? На мен ми се струва, (в стила на волтер и русо) че е дошло време, да се вземат най-после ташаците на гражданина Рашков, за да се осъществи на практика измислената демокрация и да има някаква вяра в нейните принципи. Като има правда, трябва да има справедливост. Вместо да се поставяш на мястото на раздрусаната циганка, която се множи с парите от наркотиците, които децата ни може би купуват и от нея, ти се опитай да се поставиш на мястото на цар Соломон и да извадиш някаква справедливост за пример на останалите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение...
Но кълни, Мира, проклинай,
таз "ултрас" черна прокуда,
дето душмана бесни пропъди
от лятна вила,хасиенда -
да ходят да се скитат
немили, клети, недраги...
http://www.facebook.com/pages/%D0%90...61366633951686
Samo loko, Samo Botev, ole, ole oleНе е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеДа ,така е-вече 20 години е така и затова виждаме ,че хората изпушиха,но просто това не е начина.Аз си мислих снощи ,че всеки трябва да се постави на мястото и на едните и на другите.Ако си от страната на жертвата е ясно какво ще искаш,ако си от страната на циганите обаче и си жена ,имаш деца,какво си виновна ,че мангалите около теб са убили едно момче,че да те палят други ,подобни на простаците ,които са около теб.От едната и от другата страна са застанали хора,които вече не се интересуват от нищо освен от отмъщение и да не стане по-лошо.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе по-голяма, ама колко да е по-голяма?
Аз не съм те виждал що за ЧОВЕК си.
щото съм близо 2 метра висок--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Не плачи,Мира,не тъжи,
че запалиха на душмана сарая,
сарая ,Мира,катуна
та тебе клета оставиха
за мебели скъпи да жалиш!
Но кълни, Мира, проклинай,
таз "ултрас" черна прокуда,
дето душмана бесни пропъди
от лятна вила,хасиенда -
да ходят да се скитат
немили, клети, недраги...
http://www.facebook.com/pages/%D0%90...61366633951686
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДо Катуница не бих се замъкнал, но бих палнал колата да отида до Пловдив да видя - що за протест ще е. За съжаление следващите 3 часа ще съм в Сингапур
П.П. Ааа, ще гледаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеПо голема требе да е разликата
Не помня много от биологията, но
требе разликата да е поне между родова
или даже между видова да е,,,
Аз не съм те виждал що за ЧОВЕК си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеИма ли начин да се разбере
какво става сега в Катуница
Някоя телевизия предава ли в момента ???
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Голямо протестно шествие срещу Кирил Рашков се заформя на пъпа на Пловдив днес. В 14.30ч., на площад Съединение ще се съберат стотици, които ще почетат паметта на прегазения Ангел Петров и ще се обявят срещу дерибейството на Цар Киро и хора като него
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз продължавам да си мисля, че акцията е насочена срещу влиянието на Доган и ДПС на идващите избори.
Ако имаме избирателна активност над 50-55%, гласовете на ДПС няма да са решаващи и Доган ще остане с пръст в устата.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКатуница обърка плановете.
Даже троловете ми се струват леко дезориентирани, защото щабовте им не знаят как да отиграят ситуацията.
Дилемата е сериозна- обществото с/у купените/сигурни гласове.
Коментар
Коментар