IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война Турция - Израел. Вероятността вече е над 50%.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Не, хора, трагедията е пълна. Човекът не знае как се пише "еврей" в множествено число, а се бие в гърдите, че бил, едва ли не, спасител на човешкия род.
    Студен камъков, взЕми, па се скрий, че срам за рода на такива умници.
    да сгрешил е как се пише но иначе е абсолютно прав - сега кво че не е написал евреи както трябва автоматтично означава че това което казва не е вярно ли ????

Я вземете слезте на Земята
    Last edited by all_trader2; 28.02.2012, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Направо онемях. То че модератори няма,ясно.
      Ама за такива като тоя старите жени нареждат: Боже, слез и си прибери версиите

ПС Бях максимално учтив за такъв ....
      Бе и психиатриите ли затвориха вече та контингета е навън
      бате жалко че сте толкова тъпи и ограничени и не можете да разберете какво ви казва човека.....
      ама така е българинът си е прост то и за това държавата на това дередже
      Българската централна банка се намира под влиянието на Сорос и Ротшилд - психиатлията е за тебе пич не за него!!
      Last edited by all_trader2; 28.02.2012, 22:42.

Коментар

• Не, хора, трагедията е пълна. Човекът не знае как се пише "еврей" в множествено число, а се бие в гърдите, че бил, едва ли не, спасител на човешкия род.
        Студен камъков, взЕми, па се скрий, че срам за рода на такива умници.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

това пише в нета аз само съм го сложил да видите какво защитавате зад юдейте...само никъде не видях в нета, че Иран се кани да направи каквото и да било на нас или пък за турците.Иран не е враждебна нация или много хора тук са платени или невежи..най-интересното е че аз съм деен човек и мога да помогна на дадена страна а вие не сте....едно нищо сте дори няма да отидете да се сражавате за юдейте който така защитавате
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold
            http://www.voininatangra.org/modules...?showtopic=401
            ето ги еврейте какво са всъщност
            ние за тях сме гой, тоест пепел,боклуци
            горе в линка ако го видите съдържанието ще разпознаете защо сме до това положение и ще видите реалността описана с думи и ще се уплашите как вис4ко това е истина

Бойко Борисов(Истинската му фамилия е БАРУХ)

А знаете ли какво са казали Енгелс и Ротшилд(и двамата евреи-талмудисти)за България:Енгелс:“България е цветето на Балканите и то трябва да бъде стъпкано“. Ротшилд: „До 2030 година не трябва да я има нито България, нито даже един жив българин“. Ние сме техният хилядолетен враг с нашето православно християнство и особено след разгрома над хазарите, който те никога няма да ни простят.

Българите сме на първа мушка заради уникалния генноинформационен заряд, който носим

Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи

Българите са потомци на траките, носят техния изключителен генноинформационен заряд. Но заради България може да хвръкне целият свят. Защото тук е много силна енергийна зона и който пипа, трябва да знае как пипа в нея.

¦ Тази информация ли е целта всъщност? Да използват генетичната ни информация, но без телесната обвивка?

¦ Точно това. Българския народ го унищожават, защото се явява уникален преносител на информация - затова вадим толкова много таланти на толкова малко на брой хора.
            И каква е крайната цел на тази атака срещу българите и човечеството? Да се обезлюди планетата ли?

¦ Крайната цел е да се подмени човешкият вид, който извънземните смятат за боклук, ненужен баласт. Забележете, евреите казват: гой. Някои значи са се самобогоизбрали, по какви критерии - те си знаят, другите са нисши същества, гой. Но май имат право, защото, като гледам робската психика на над 80 процента от населението, това е потресаващо! И се отнася за цялата Земя! Като гледам колко животни в човешки тела има около нас, просто се потрисам! Само консуматори, без човешка същност!
            За какво е нужен такъв вид! Затова извънземните са решили да редуцират тоя баласт, последното, което ще вкарат в действие, е ядрената война. И в момента живеем в условия на война, но в момента тя е психологична, биологична и генетична. Генномодифицираните храни, всички боклуци, които ядем и пием - всичко това е част от тихата война, гласувана от Билдербергите още през 1954 г.

и вие сте против силата която може да спре еврейте ли?турция и иран ще прегазят евреййте, китай, русия това прави около 2 млрд население зад тях
            или сте много заблудени или сте предатели тук не трябва да има българин който защитава еврейската измет..аз ще отида да колим еврей ако стане войната с каквото мога ще помагам на турци и иранци

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Всеки комплексар с номера си...
              Непознаването на картинката на аватара и приемането и като проява на нещо от което хората които знаят какво правят, нямат нужда, само показва липсата на прочетен брой книги, тъй като, тази картинка краси кориците на едно от най-четените, издавани и преиздавани литературни произведения, не само на запад, но и у нас и в Русия още от времето на социализма.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Цилиндърът се превръща в символ на висшата класа.
                Всеки комплексар с номера си...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  не съм но и не нося къдрици отстрани на главата си и не съм с брада и очила със финни рамки нито с шапчица на темето или бомбе като твоето на аватара....(да не се засегнеш) и звездата на давид ми е чужда
                  Това не е бомбе, а цилиндър нахлузен на каса за пари.

Цилиндър (на немски: Zylinder) е мъжка твърда шапка, много популярна през 19-ти век. Тя е висока, с форма на цилиндър. Първият цилиндър е изработен през 1797 година, но широка популярност получава през 1820-те. Първият сгъваем цилиндър е изработен през 1823 година във Франция. Цилиндърът се превръща в символ на висшата класа. По принцип той се изработва на ръка от изкусни шапкари, което оскъпява неговата изработка. Средната класа предпочита бомбетата и меките шапки борсалино, които са по-удобни и подходящи за градската атмосфера. По време на социализма, особено в СССР, цилиндърът се асоциира с крупния капитал и буржоазията, затова в много политически плакати е противопоставен на работника с каскет. Капиталистът с цилиндър става предмет на насмешки и сатирици и карикатуристи го осмиват в творбите си. Този стил продължава до 1950-те. Днес цилиндърът се употребява само при много специфични тържествени случаи най-вече вследствие следване на традициите. Той се употребява и от илюзионистите за правене на фокуси. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%...BF%D0%BA%D0%B0

В Уикипедия обаче грешат като пишат, че се употребява до ПСВ. В 20 те и 30 те години и по време на голямата депресия цилиндрите и белите ръкавици са били задължителни при посещение в скъпи заведения или на приеми вечер, с фрак или смокинг според дрескода, колосана риза и бяла папионка (черни и цветни носят само сервитьорите) и бяла или слонова кост жилетка. Това продължава до към началото на ВСВ, като после почти изчезва и днес се използват изключително рядко и само сред определени хора и събития. Например има едни конни надбягания в Англия, на които няма как да се отиде без цилиндър, или ще се сметне за твърде просташко. Тъй като надбягванията са денем, а не вечер, цилиндърът е светъл или сив, а не черен, или ако не дай си боже си някой глупав сноб се появи с черен (сраам), да не е от коприна или сатен, от материя която не дава отблясъци. Иначе, всички ще са възмутени и тихо ще клюкат като пуйки в птицеферма от подобна липса на вкус.

На подобни събития няма да видите лорд Евгени Минчев ъф Итън, с негови дрескод - от нещо средно между келнер, ватман взел печалба от тотото и годен циганин ПС: Като гледам джентълмена които е в ляво, лицето му издава печал, като на фалирал след 2007 г. инвеститор от БФБ. Явно е заложил на някой куц кон или пиян жокей ..

Много съжалявам, че цилиндърът (парижка изработка) на пра-дядо ми предаде богу дух под 100 кг. задник на баба ми (бог да я прости), след като непредпазливо го бях оставил на дивана, където тя се стовари. Не можах да си намеря във Варна шапкар който да ми изработи нещо качествено, в София също няма от къде човек да си купи или поръча цилиндър, за това по нета си избрах един и силно се надявам една позната от Лондон да прояви добрината да ми го купи и донесе, като идва насам. Не, че смятам скоро да ходя на надбягвания, но с това на главата, ще мисля по-продуктувно пред компютъра Нещо като кадем, както би се изразил Ахмед Доган.

Тия с плитките и аз не ги харесвам!

Не харесвам въобще религиозни фанатици, били те юдеи, мюсюлмани, християнски фундаменталисти или като някой от нашите попчета които анатемосаха една чешма във Варна и Мадона
                  Last edited by Jay Gould; 22.02.2012, 23:28.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Стоне колд, върви ли голфо
                    разкарай се
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Стоне колд, върви ли голфо

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Да не си се обрязал нещо и да си приел шариата и исляма
                        не съм но и не нося къдрици отстрани на главата си и не съм с брада и очила със финни рамки нито с шапчица на темето или бомбе като твоето на аватара....(да не се засегнеш) и звездата на давид ми е чужда
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          твърдо за ИРАН И ТУРЦИЯ съм
                          Да не си се обрязал нещо и да си приел шариата и исляма

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                            1. по скоро ще им стигне за 15-20 г да си диверсифицират 20-30 % от потреблението - > което почти автоматично означава по ниски цени от ръшъните/путините, а може и региона да огрее...
                            2. не по-малко важно - > и други компании ще проявят интерес да проучват Черно Море , а който търси - намира; и не се знае колко може да се намери - що Кипър и Израел да имат огромни находища а в Черно Море да няма??!
                            първа птичка в Черно Море - Дай Боже!!
                            Борбата ще стане безмилостно жестока Всички рубладжии и в Румънеско и тук ще гракнат, а в Румъния и у нас ще се напълно с "научно обосновани" статии в които капацитети ще ни обясняват как Черно море ще се взриви, а сероводородът ще се запали и ще помете планетата и цялата галактика
                            За шистовия газ - Газпром само за едната година вложи над 9 000 000 Евро в медиите, това са само парите за медиите, а колко са взели разни "еколози" не е ясно, но ако в Черно море се намерят находища, първо казаците ще искат да ги прилапат, както ще стане и със шистовия газ. Те вече дупчат в Украйна за него, а тук из Добруджа фирмата наета от Овергаз им най-необезпокоявано си търсеше находиша, докато пилешките глави врякаха против Шверон и лошите западняци които ще ни изтровят OMV ще видят зор тепърва - Газпром ще искат или да вземат те находището или поне да делят и ще налеят сума ти пари за това.
                            Last edited by Jay Gould; 22.02.2012, 21:59.

Коментар

• твърдо за ИРАН И ТУРЦИЯ съм
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Сега чакам някой мечтател да се сети за огромните "сероводородни и метанови облаци" на дъното на Черно море......Как никой не е пуснал една тръбичка и да смуче метан.........и да прави от морето ПАРИИИИ....

Коментар

Working...
                                X