IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Война Турция - Израел. Вероятността вече е над 50%.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Лорде, неминуемо ще има война Ислям срещу останалия свят. Въпроса е да не се страхуваме от смърта, а да защитаваме демократичните си ценности и както е казал Левски, "свобода или смърт" и както е казал Ботев, "страха е по болезнен от смърта".
    Както е казал ВаскоИлиев повече рекет съм събрал със страх, отколкото с шамари... Не трябва да се страхуваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Израел има такава авиация, че ще изяде Турция с парцалите за седмица. Ние обаче не трябва да заиграваме с тази карта, щото целия ислямски свят ще ни прицели или напротив, трябва защото отново имаме цивилизационно противопоставяне на демокрация /християнство, юдеизъм, педерастия/, срещу консолидиран ислям! Добре че франсетата държат твърдия курс на Саркози в ислямските си полуколонии, щото иначе педерастията ще взе връх не само в Германия!
      Лорде, неминуемо ще има война Ислям срещу останалия свят. Въпроса е да не се страхуваме от смърта, а да защитаваме демократичните си ценности и както е казал Левски, "свобода или смърт" и както е казал Ботев, "страха е по болезнен от смърта".
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Нападение на Ислямската република над Израел ще означава атака срещу България, заявил външният министър Николай Младенов, цитиран от израелския вестник "Аруц Шева".
        Тоест ако скоро има война България - Турция, за спорни територии, Израел ще се намеси, аз така го разбирам, което си е добра стратегия на външно.
        Израел има такава авиация, че ще изяде Турция с парцалите за седмица. Ние обаче не трябва да заиграваме с тази карта, щото целия ислямски свят ще ни прицели или напротив, трябва защото отново имаме цивилизационно противопоставяне на демокрация /християнство, юдеизъм, педерастия/, срещу консолидиран ислям! Добре че франсетата държат твърдия курс на Саркози в ислямските си полуколонии, щото иначе педерастията ще взе връх не само в Германия!

Коментар

• Нападение на Ислямската република над Израел ще означава атака срещу България, заявил външният министър Николай Младенов, цитиран от израелския вестник "Аруц Шева".
          Тоест ако скоро има война България - Турция, за спорни територии, Израел ще се намеси, аз така го разбирам, което си е добра стратегия на външно.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Внос на ЕС от Турция:
            1)
            - от началото на 2012г. до края на октомври 2012г. беше 40 милиарда евро
            2)
            - от началото на 2011г. до края на октомври 2011г. беше 40.3 милиарда евро
            Тоест за щастие има спад от 300 милиона евро.

За сравнение вносът на ЕС от САЩ:
            1)
            - от началото на 2012г. до края на октомври 2012г. беше 174.2 милиарда евро
            2)
            - от началото на 2011г. до края на октомври 2011г. беше 159.6 милиарда евро
            Тоест за щастие има повишение от 14.6 милиарда евро.

Също така вносът на ЕС от Швейцария:
            1)
            - от началото на 2012г. до края на октомври 2012г. беше 89.7 милиарда евро
            2)
            - от началото на 2011г. до края на октомври 2011г. беше 77.8 милиарда евро
            Тоест за щастие има повишение от 11.9 милиарда евро.

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2013-AP-EN.PDF

Коментар

• Turkey hopeful Irish EU presidency will speed up accession bid

http://www.irishtimes.com/newspaper/...328080848.html

Коментар

• Натам отиват нещата. А кой стои зад Израел? Всички знаем: САЩ !!! А пък за Щатите ще е чудно да се почне война и то най-вече в Близкия Изток!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                  Ислямските екстремисти, които са на власт в Турция за пореден път доказват, че неонацизма е основна част от тяхната политика:

Turkish Intelligence Service Targets Jewish Population
                  http://www.al-monitor.com/pulse/orig...ence-jews.html

Все ми е тая дали Турция или Израел са правите, но от 100 статии, 100 са против Турция - егати обективността.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Ислямските екстремисти, които са на власт в Турция за пореден път доказват, че неонацизма е основна част от тяхната политика:

Turkish Intelligence Service Targets Jewish Population
                    http://www.al-monitor.com/pulse/orig...ence-jews.html

Коментар

• Първоначално изпратено от OTTOMAN GROUP Разгледай мнение
                      Турция никогаш нема воюва с Израел ние съюзици по линиа на САЩ.
                      То ако някои от изброените или вкупом решат, че има келепир в тая работа, най-малко теб ще питат. Де бързаш да са мажеш с вазелин предварително ?
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Турция никогаш нема воюва с Израел ние съюзици по линиа на САЩ.

Коментар

• Внос на ЕС от Турция:
                          1)
                          - от началото на 2012г. до края на септември 2012г. беше 35.4 милиарда евро
                          2)
                          - от началото на 2011г. до края на септември 2011г. беше 36.2 милиарда евро
                          Тоест за щастие има спад от 800 милиона евро.

За сравнение вносът на ЕС от САЩ:
                          1)
                          - от началото на 2012г. до края на септември 2012г. беше 155.8 милиарда евро
                          2)
                          - от началото на 2011г. до края на септември 2011г. беше 142.6 милиарда евро
                          Тоест за щастие има повишение от 13.2 милиарда евро.

Също така вносът на ЕС от Швейцария:
                          1)
                          - от началото на 2012г. до края на септември 2012г. беше 78.8 милиарда евро
                          2)
                          - от началото на 2011г. до края на септември 2011г. беше 69.8 милиарда евро
                          Тоест за щастие има повишение от 9 милиарда евро.

http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cac...2012-AP-EN.PDF

Коментар

Аз мисля не требе да се занимавате с Турция най-силната армия, държава в Европа.
                            ООоооооо, "хИнвеститор" бей ефенди, ти пак са 'злюпи Какво стана с твойте "милиарди" ?

Коментар

• Какво стана с войната Свърши ли
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Аз мисля не требе да се занимавате с Турция най-силната армия, държава в Европа.
                                а аз мисля,че живеем в БЪЛГАРИЯ а не в Диарбекир
                                и ще се занимававаме с каквото си искаме
                                глей го ти ...МИСЛЕЛ ТОЙ гънките преброи ли си
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X