Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоден ли е добивът на шистов газ за България?
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеТкомунягите са разтревожени, че се посяга на интересите на майка Русия и изведнъж станаха еколози.
А га са построили Кремиковци, да опушва цела София , къде ли са им били "екологичните" нагласи тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение.................................................. ........
Вече и природата на България ли започна да се използва за политически цели?..............................
Зад около 95% от екологичните инициативи, протести и т.н. у нас, не стои никаква екологична идея, а само пари, пари и пак пари. Плюс политически интереси, какъвто е конкретния случай - комунягите са разтревожени, че се посяга на интересите на майка Русия и изведнъж станаха еколози.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеTe тея "протестни" плакати нали се сещаш коя партийка ги раздава И коя партийка разправя наляво и надясно, колко лошо било да се добави шистов газ Щото същата тая партийка държа народа в мизерия 65 години, щото така и е по лесно да го управлява Прост народ - слаба държава, робуваща на червената върхушка
Аз бих протестирал заради информацията, която получавам отвъд океана, а не заради някаква партия. Не ме интересува никаква партия, нито ме интересува дали са руснаци или американци.
Вече и природата на България ли започна да се използва за политически цели?
ПС - а и аз не съм споменавал нещо за плакати, говоря за съвсем други работи.Last edited by Eon; 19.09.2011, 11:52.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДокато се усетим и руснаците вече пробиват за шистов газ в Добруджа[/B]
Российский газовый концерн "Газпром", а также итальянская Eni, французская EDF и германская Wintershall 16 сентября в рамках инвестиционного форума в Сочи подписали акционерное соглашение по проекту строительства газопровода "Южный поток". Как сообщает "Интерфакс", церемония подписания состоялась в присутствии премьер-министра России Владимира Путина.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеТоя започна наистина да си вярва, че е велик и незаменим.
Няма такава наглост просто.
В Германия хората като излязат на протести за атомната енергетика, Меркел веднага изпълнява. А при нас точно обратното, излизаме на протест и ни правят на инат.
Все едно избирателите сме му задължени и не трябва много много да се обаждаме, щото ще ни правят на инат. Доколкото имам спомени, правенето на инат беше присъща черта на деца до 4-5 години...
Егати "политиците" дето имаме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеБойко, не ме карайте на инат да подпиша договора!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q1ITM...&feature=share
Няма такава наглост просто.
В Германия хората като излязат на протести за атомната енергетика, Меркел веднага изпълнява. А при нас точно обратното, излизаме на протест и ни правят на инат.
Все едно избирателите сме му задължени и не трябва много много да се обаждаме, щото ще ни правят на инат. Доколкото имам спомени, правенето на инат беше присъща черта на деца до 4-5 години...
Егати "политиците" дето имаме.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Бойко, не ме карайте на инат да подпиша договора!!!
http://www.youtube.com/watch?v=q1ITM...&feature=shareДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Докато се усетим и руснаците вече пробиват за шистов газ в Добруджа, без грам протести. Това е изграждащия се сондаж от "Росгеоком" АД в землището на село Рогозина, община Генерал Тошево, област Добрич. Все още не е ясно какво точно ще се случва... http://www.youtube.com/watch?v=tje8tKdjNKIhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Не е лоша, разбира се.
За този, който те е хванал за топките, никак не е лоша - той диктува, ти слушкаш, к'о толкова?
Газ ще се добива, така или иначе. Не може да се спре процесът. Въпросът е, да се контролира технологията на добива и да не се допуска тази, дето сега искат да я наложат хамериканците. Пак казвам, дайте да се съберем тук, да се разберем и да предложим алтернативен вариант за проучване и добив тъй, щото, по-малко интереси да се увредят. Стига сме живели в миналото. То е ясно, няма да се върне. Ами нека предложим по-добро бъдеще, мамка му. Ако някой не е разбрал, в сериозни ситуации и спорове побеждават не тези, които просто мислят доброто, ами тези, които са по-координирани, единни и които знаят какво искат. От протестите досега, освен това, какво не иска масата, не е ясно, какво предлага в замяна. За едните черни очи никой няма да ни прави кефа, някой да го е разбрал това?
Коментар
-
Булгаргаз" поиска с 20% по-скъп газ от октомври -
http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/08...z_ot_oktomvri/
братушките ни клатят здраво после не била лоша енергийната зависимост...
Коментар
-
Все гадории. Обаче, при положение, че се подходи по друг път към проучването и добива, защо отражението в/у средата да е същото? Хайде, В.Златев, дори, да го изключим от играта. И? Абе, за кой ли път да повтарям, че повечето уравнения имат по няколко начина за решаване? Както и доказателствата в математиката, както и техническите решения...Искаме по-ниски цени на енергията, но, скачаме май, не където и не като трябва, така ми се струва. Най-вероятно, затова и няма точното решение. Едно от изискванията, когато искаш и се бориш за нещо, не е само да подаваш оплаквания и жалби, понеже нещо не си доволен - аз също не искам замърсяване, декларирах го вече. Време е, така мисля, да предложим алтернатива, ако искаме да бъдем не само чути, ами и да се случи нашето.
Затова, дали да не свикаме тук /или на скайпа/ конференция, на която да се разберем протестиращите и да излезем с нещо, което да предложим в замяна.
Не може да няма начин.
Коментар
-
-
Да видим:
Първо, опасен е този метод. Скъп е пак този метод.
Второ, с поскъпване на суровините, неизбежно, добивът ще стане рентабилен.
Трето - за кой ли път - със свободно движеща се сондажна глава /без твърда връзка и няколко степени на свобода за фигурно сондиране/ достатъчни може да се окажат не 100, ами 2-3 сондажа, което зверски поевтинява нещата. Без лайната, дето в момента ги наливат. Надявам се, не се разочаровате, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНай-вероятно, да. При положение, че използват ТАЗИ технология. Разбрахме се: Срещу тази и аз скачам. Но, срещу технологията и тези, дето я налагат, не срещу газа. Така или иначе, той ще бъде добиван.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар