IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свръхвулкан - Истината за Йелоустоун

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    ако може да ми кажеш що ми се появиха гъбички между пръстите 86-а като влезнах в казармата и нахлузих кубинките . цена няма да имаш.
    който ходи лятоска на шкорпиловци няма гъбички
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• ако тези с харп пипнат йелоустоун (без да искат разбира се) - тогава ще го загази целия свят - има няколко филм4ета по темата в колибката - давят ясна представа за състоянието на вулкана

Интересно, появяват се статии в пресата за състоянието му..... но открих за мое учудване 4е една и съща е статията (съдържанието имам в предвид) през 2007 и 2010

Коментар

• Още като видях заглавието на новата тема бях сигурен, че е създадена от Черкезов. Просто той е шампион по пускане на малоумни теми.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Най-добре се съберете всички апокалиптоси и се разберете - вулкан ли ще изригва, потоп ли ще става, ядрена война метеорит ли ще ни удря, слънцето ли ще огасва или нещо друго и като стигнете до консенсус да ни уведомите.

Коментар

• те понякога ...краката трябва да се мият!

Коментар

• ако може да ми кажеш що ми се появиха гъбички между пръстите 86-а като влезнах в казармата и нахлузих кубинките . цена няма да имаш.
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Свръхвулкан - Истината за Йелоустоун

В тази тема д-р Черкезов ще разкрие какво мислят учените по-отношение на този вулкан, защо има революции в Арабския свят, цунамито през 2004г. и това през 2011г. в Япония и връзката на всички тези събития с филма "След Утрешния Ден".

http://vbox7.com/play:aa67728d
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
              Working...
              X