Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Японската радиация ще достигне до два - три дни във България!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобре де, таз радияция дето е тръгнала към БГ, нал' е японска ? Т'ва значи ли, че на българите ше им се дръпнат очите ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Заповядайте при нас! Открито е отделение по извънземна радиация. Висококачествено обслужване!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНадеждата е в НЛО да смъкнат радиацията, както при Чернобил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеИзключено!!!
Възможно е временно да ползват,
Земята в частност Фукушима,
като станция за заряд, но да смъкнат радиацията изведнъж, изключено!!!
Все пак трябва да се отчита и напредъка в корабостроенето по отношение на енергоспестяването. Пък и знаеш в открития космос много енергия не ти трябва.
---------------
Аз лично разчитам да изчерпят с времето радиацията.
Най-добре е, ако имаш някакви контакти с тях да привлечеш някоя флотилия за годишно зареждане ..... покрай това може и някой лев да направим от планови ремонти.
-------------
Е-йййй, Черкезов и на мен Зенята
тясна вече взе да ми се вижда ............Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНадеждата е в НЛО да смъкнат радиацията, както при Чернобил.
Възможно е временно да ползват,
Земята в частност Фукушима,
като станция за заряд, но да смъкнат радиацията изведнъж, изключено!!!
Все пак трябва да се отчита и напредъка в корабостроенето по отношение на енергоспестяването. Пък и знаеш в открития космос много енергия не ти трябва.
---------------
Аз лично разчитам да изчерпят с времето радиацията.
Най-добре е, ако имаш някакви контакти с тях да привлечеш някоя флотилия за годишно зареждане ..... покрай това може и някой лев да направим от планови ремонти.
-------------
Е-йййй, Черкезов и на мен Зенята
тясна вече взе да ми се вижда ............Last edited by anonimen komardjia; 30.03.2011, 15:51.
Коментар
-
KissMyAss
Ганьо пие йодна тинктура и маа сланина с червен пипер. Прост народ, некачествен матриял. На тази мързелива и мрънкаща паплач не Бойко, никой не може да помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеДобре де, таз радияция дето е тръгнала към БГ, нал' е японска ? Т'ва значи ли, че на българите ше им се дръпнат очите ?
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...destroyed.htmlLast edited by analog; 30.03.2011, 16:17.
Коментар
Коментар