IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Японската радиация ще достигне до два - три дни във България!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Медведев предложи на японците Сибир

http://30dumi.pozicii.net/2011/03/me...ontsite-sibir/
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Тука ли е, вече?

Коментар

• дохторе ша светим или няма да светим че ази взех да се изнервям веке
        дали не е от радиацията ?
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
          Добре де, таз радияция дето е тръгнала към БГ, нал' е японска ? Т'ва значи ли, че на българите ше им се дръпнат очите ?
          и ще научат карате
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Заповядайте при нас! Открито е отделение по извънземна радиация. Висококачествено обслужване!
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Надеждата е в НЛО да смъкнат радиацията, както при Чернобил.
              това е чинията на Доган - отишъл е да договори евтини радио-зеленчуци от района за внос в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                Изключено!!!
                Възможно е временно да ползват,
                Земята в частност Фукушима,
                като станция за заряд, но да смъкнат радиацията изведнъж, изключено!!!
                Все пак трябва да се отчита и напредъка в корабостроенето по отношение на енергоспестяването. Пък и знаеш в открития космос много енергия не ти трябва.
                ---------------
                Аз лично разчитам да изчерпят с времето радиацията.
                Най-добре е, ако имаш някакви контакти с тях да привлечеш някоя флотилия за годишно зареждане ..... покрай това може и някой лев да направим от планови ремонти.
                -------------
                Е-йййй, Черкезов и на мен Зенята
                тясна вече взе да ми се вижда ............
                ++++++
                Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Неизвестни летящи обекти над АЕЦ „Фукушима 1″

http://30dumi.pozicii.net/2011/03/ne...s-fukushima-1/
                  Доктор Черкезов, оказало се е , че извънземните са хомосексуални. Отвлекли са директора на централата , гаврили се с него, и човека е придобил стокхолмски синдром.
                  Attached Files
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

Надеждата е в НЛО да смъкнат радиацията, както при Чернобил.
                    Изключено!!!
                    Възможно е временно да ползват,
                    Земята в частност Фукушима,
                    като станция за заряд, но да смъкнат радиацията изведнъж, изключено!!!
                    Все пак трябва да се отчита и напредъка в корабостроенето по отношение на енергоспестяването. Пък и знаеш в открития космос много енергия не ти трябва.
                    ---------------
                    Аз лично разчитам да изчерпят с времето радиацията.
                    Най-добре е, ако имаш някакви контакти с тях да привлечеш някоя флотилия за годишно зареждане ..... покрай това може и някой лев да направим от планови ремонти.
                    -------------
                    Е-йййй, Черкезов и на мен Зенята
                    тясна вече взе да ми се вижда ............
                    Last edited by anonimen komardjia; 30.03.2011, 15:51.

Коментар

• Надеждата е в НЛО да смъкнат радиацията, както при Чернобил.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Неизвестни летящи обекти над АЕЦ „Фукушима 1″

http://30dumi.pozicii.net/2011/03/ne...s-fukushima-1/

Коментар

• - Където е останал

Коментар

• За тези, които прживяхме Чернбил Японската радиация може да ни направи само лек рефреш на умственият тонус.
                            Курсове за багеристи хамали

Коментар

• Ганьо пие йодна тинктура и маа сланина с червен пипер. Прост народ, некачествен матриял. На тази мързелива и мрънкаща паплач не Бойко, никой не може да помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                                Добре де, таз радияция дето е тръгнала към БГ, нал' е японска ? Т'ва значи ли, че на българите ше им се дръпнат очите ?
                                Няма да им се дръпнат очите, но за 6 дни ще си оправят пътищата. Дано да дойде.

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...destroyed.html
                                Last edited by analog; 30.03.2011, 16:17.

Коментар

Working...
                                X