IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Япония - най-голямото бедствие след ВСВ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ГОРДОСТ , някои му казват достойнство - заразна болест с много голям процент на покритие върху Българския народ . С течение на времето води до тежки усложнения , както и предразполага за заболявания с други подобни .Живота би бил по хубав без тях . Пишештия също е болен но се опитва да се лекува .

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      ...
      ...за съжаление съм ги изтрил, тия чак от тогава, но пък имам малко по-нови бележки по друга тема, от 17.03.2010, 02:53 ... където мрънка, че щели да го карат да си плаща осигуровки, пък то не било трябвало, той бил в служба на държавата, ама .. както и да е .. гнусна работа. не ми се занимава с тоя повече. Лошото е, че няма тема в която човек да пита или каже нещо и някой да не се пръкне да му размахва пръсти като селски даскал, вместо да каже мнение ако има такова .. ако пък няма да не казва. Пък и аз не питах него.. От Пирамида научих доста повече в постното му мнение отколкото от "експерта"
      Утре ще питам този човек по темата: http://gikotev.blog.bg/profile.php че ми е интересно какво ще стане с пазара, какво е решението на проблема в Япония и колко би продължил той, максимално
      Last edited by Jay Gould; 17.03.2011, 00:39.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
        И темата за трагедията в Япония ли я засрахте с лични спорове кой какъв бил...
        да бре прав си от днес имало веке тема КАВГИ и РУГАТНИ хайде там да се псуеме
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
          И темата за трагедията в Япония ли я засрахте с лични спорове кой какъв бил...
          +1

тук може да ги разтегламе колкото дълги искаме, но никой не е по-голям от тези японски специалисти, които буквално си оставят живота на площадката на Фукушима 1 само и само да спясят народа си от още по-голям катаклизъм.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Проблема е че хора като тоя "контролират" Козлодуй и смятат да правят Белене Колко обаче разбират и са в час не е много ясно. Същия тоя, искаше да закрива и БАН, предполагам защото в "Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика" знаят малко повече от него. Карай. Такива са ни кадрите в администрацията. По твое време поне се уважаваше науката, а сега е ерата на чиновниците. Утре ще питам тоз оня и ако има нещо ново ще го напиша. Днес питах един човек, обаче той за пръв път може би не можа да ми отговори на някой въпроси
            Таквиз кат тоя не могат себе си да контролират камо ли Козлодуй Професионалисте копи и пейс на ядрената ти дипломата ТУК please

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Ей това е лицето Jay Gould от Варна в пълния му блясък - запознайте се: Арогантен простак, неудачник, който обаче не пада по гръб и няма воля просто да се извини и да се държи човешки. Дори когато му е подадена ръка. Но за да съм справедлив, ще обещая нещо:

Ако ти Джей, ми докажеш че съм искал от теб помощ на лични и най-вече съм употребил думата акциЙ, ще си посипя главата с пепел и ще ти отговоря на всички въпроси.
              Докажи му Jay Gould копи и пейс на лични ТУКА и без да има нужда да отговаря професионалиста

Коментар

• И темата за трагедията в Япония ли я засрахте с лични спорове кой какъв бил...
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

....
                  Ако не ме домързи ще си видя старите бележки от тогава и ще ги пусна за твой срам, не че някой като теб има такъв де с тия лайна който си изял за 20 години сановническа служба и сменяне на цукала на министри. Пък дали съм неудачник или не, не знам, обаче теб много те е страх да не си загубиш работата Ами ела в частния сектор бе пиле За да не отговориш на 2 въпроса относно уж твоята специалност, извади от 20 кладенеца вода
                  Last edited by Jay Gould; 17.03.2011, 00:23.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    ВъйВъй ДжейГолд попаднахме на психично болен тоз взел че станал милионер от консултански ядрени услуги
                    Проблема е че хора като тоя "контролират" Козлодуй и смятат да правят Белене Колко обаче разбират и са в час не е много ясно. Същия тоя, искаше да закрива и БАН, предполагам защото в "Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика" знаят малко повече от него. Карай. Такива са ни кадрите в администрацията. По твое време поне се уважаваше науката, а сега е ерата на чиновниците. Утре ще питам тоз оня и ако има нещо ново ще го напиша. Днес питах един човек, обаче той за пръв път може би не можа да ми отговори на някой въпроси
                    Last edited by Jay Gould; 17.03.2011, 00:20.

Коментар

На баба ти фърчилото! Въобще не се надуваше като обидена госпожица като ме питаша за акций, ама карай. Впрочем, ако можеше да кажеш нещо по темата, сигурно щеше да си отговорил адекватно. Едва ли може да ми говори за достойнство някой който ми се е мазнил на лични бележки, а сега се е надул като барон портокал и е облизал задниците на 10 министъра за да си запази заплатката. Ама акъл и българска администрация все едно свиня и космос. Опази боже да стане нещо в Козлодуй и хора като теб да търсят решения на проблема
                      Ей това е лицето Jay Gould от Варна в пълния му блясък - запознайте се: Арогантен простак, неудачник, който обаче не пада по гръб и няма воля просто да се извини и да се държи човешки. Дори когато му е подадена ръка. Но за да съм справедлив, ще обещая нещо:

Ако ти Джей, ми докажеш че съм искал от теб помощ на лични и най-вече съм употребил думата акциЙ, ще си посипя главата с пепел и ще ти отговоря на всички въпроси.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Поучителен тон държа при тъпи изказвания. Но в твоя случай не е това важното. На теб съм лично обиден, защото си позволи да ме наричаш как ли не, без да ме познаваш. прочети си писанията за да видиш как си ме обиждал. И мен и администрацията, в която работя. Може да ти звучи старомодно, но имам собствено достойнство и професионално самочувствие. И те са подплатени с международно признание. Имам предвид, че изкарвам 2 пъти повече пари годишно като консултант на Международната агенция по атомна енергия, отколкото ми е заплатата плюс премиите, плюс допълнителното материално стимулиране от държавата. А то не е малко. Признавам си, че има лично отношение към теб, но каквото повикало - такова се обадило. Ще отговоря на въпросите ти, ако се извиниш за обидните квалификации напоследък. Иначе ще чакам някой друг да ме пита.

P.S. Не си спомням да съм те питал нещо на лични по борсови въпроси. Аз не търгувам със суровини или на външни борси, а ти там си спец. Но може и да греша. Ще съм благодарен ако ми припомниш конкретно.
                        ВъйВъй ДжейГолд попаднахме на психично болен тоз взел че станал милионер от консултански ядрени услуги

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          март мисля беше сезона на репатрирането.. в комбинация с истерията по пазара и ненамеса от страна на БОЖ - ще стане мазало. Като гледам курса си мисля, че отварянето на японската борса ще е с сериозно пропадане.
                          Мисля си, че Никей няма да падне повече от 6880

Коментар

Ей това не ти харесвам, че почваш да държиш някакъв поучителен тон, вместо да обясниш. А може и да не знаеш. Ти си все пак доста далече от науката вече. Този тон обаче не ми го държеше преди някоя година, когато ме питаше по някой борсови въпроси на лични бележки Нали?
                            Тогава бе много учтив, до колкото помня.
                            За това, няма да е зле да си спомниш за доброто възпитание и ако имаш нещо да кажеш, кажи, ако пък не спести си забележките.
                            И ако стопеното гориво няма критична маса, то защо то тогава ще продължава с реакцията си и ще топи и прогаря всичко по пътя си?
                            Задавам въпроси и не виждам нищо лошо в това. Ако имаш да казваш нещо, заповядай. Ако обаче ще ни четеш лекции по поведение, вместо да обясниш, иди си в темата за държавния служител.
                            Jay що му се връзваш на тоя професионалист не смотреш ли че ни прави на две стинки

Коментар

....
                              На баба ти фърчилото! Въобще не се надуваше като обидена госпожица като ме питаша за акций, ама карай. Впрочем, ако можеше да кажеш нещо по темата, сигурно щеше да си отговорил адекватно. Едва ли може да ми говори за достойнство някой който ми се е мазнил на лични бележки, а сега се е надул като барон портокал и е облизал задниците на 10 министъра за да си запази заплатката. Ама акъл и българска администрация все едно свиня и космос. Опази боже да стане нещо в Козлодуй и хора като теб да търсят решения на проблема
                              Last edited by Jay Gould; 17.03.2011, 00:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Зам ,че не е по темата ..........АМА КАКВО СТАВА С ДОЛАР/ЙЕНА
                                стана позата ти ли ми го вкара или аз помогнах

Коментар

Working...
                                X