Кризата в АЕЦ "Фукушима 1" е много по-голяма от инцидента в "Чернобил", според експерт http://www.focus-news.net/?id=n1509575
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Япония - най-голямото бедствие след ВСВ
Collapse
X
-
Надявам се следващата вълна да е 3 пъти по-висока от предишната и да виждаме дръпнатите очи само като музейни експонати.
http://30dumi.pozicii.net/2011/04/ya...delfini-video/Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеТи не спиш ли бреееее ?
Нощната смяна те е смъмрилНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеГрухи,следя те денонощно. Не ми пиши по нощите,ами си лягай,че трябва да качваш килца за коледаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеА защо е така?
При мен работят хора на 50% от труда,като допълнително им поемам и осигуровките.
Имам един който за месеца изкарва 500-600 лв.50% са 250-300 лв. заплата месечно.
Други си докарват по 700-1000 лв. чисти пари.
Какво да направя за първия?
1. Да му давам 100% от заработеното
2.Да му давам от изкараното на другите
3. Да го изгоня и да стане поредния записан в бюрото по труда
Всеки иска да взима голяма заплата,но никой не се пита какво дава,за да я заслужи .
Българина е мързелив по природа,затова е беден.Освен това е и просТБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеhttp://vbox7.com/play:29b8e6ae Вижте като гледате!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПросТ си ти, ний с ДОКТОРА сме умни !Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеА защо е така?
При мен работят хора на 50% от труда,като допълнително им поемам и осигуровките.
Имам един който за месеца изкарва 500-600 лв.50% са 250-300 лв. заплата месечно.
Всеки иска да взима голяма заплата,но никой не се пита какво дава,за да я заслужи .
Българина е мързелив по природа,затова е беден.Освен това е и просТМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
http://vbox7.com/play:29b8e6ae Вижте като гледате!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Скорпио ти сам по себе си съдиш че Българина е прост, и не се прави никой не работи за теб, защото ти едвам се изхранваш сам себе си.
Хайде пишете по-темата, не ми се четат свободни съчинения на тема доходи, че ще ви банна всичките.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
2 % от хората имат доход от 750 до 1000 лева.
Най-голяма част - 30 % ако имат късмета да работят, изкарват месеца с между 250 и 500 лева.
13 % от изкарват 30 дни с между 100 и 150 лева.
Тези, които живеят с между 150 и 200 лева са 19 %.
6 % имат на разположение между 50 и 100 лева.
3% от домакинствата в страната разполагат с 50 лева на месец!
Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.
Българина е мързелив по природа,затова е беден.Освен това е и просТНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
Най-голяма част - 30 % ако имат късмета да работят, изкарват месеца с между 250 и 500 лева.
Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.
Коментар
-
2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧипа докато не се смени мизерията ще става все по голяма.Трябва да се огледаме какво Господ е отредил за нас.Не какво ние искаме а какво ни е отредено.Според мен това са земеделие животновъдство пренос на ток газ товари туризъм лека промишленост малко електротехника селско стопанско машиностроене.Другото е илюзия.Зад всяка стока стоят природни условия и интелект.Няма как народ чиито девиз е "може да ми плащат 240 кинта ама важното е че нищо не правя"да живее добре.Интелекта на нашия народ е умопомрачаващо нисък.5-6% високо интелигентни още 20% средна хубост и останалото матриял.Матриял който е неграмотен мързелив не умее нищо ама претенциите му големи.Какво да произвежда този матриял?Бог да прости България
Българинът все иска някой да го оправи.
И го ОПРАВЯТ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар