If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А защо е така?
При мен работят хора на 50% от труда,като допълнително им поемам и осигуровките.
Имам един който за месеца изкарва 500-600 лв.50% са 250-300 лв. заплата месечно.
Други си докарват по 700-1000 лв. чисти пари.
Какво да направя за първия?
1. Да му давам 100% от заработеното
2.Да му давам от изкараното на другите
3. Да го изгоня и да стане поредния записан в бюрото по труда
Всеки иска да взима голяма заплата,но никой не се пита какво дава,за да я заслужи .
Българина е мързелив по природа,затова е беден.Освен това е и просТ
от работа гърбат се става, богат не се става. което бебе не плаче майка му не му дава да суче
А защо е така?
При мен работят хора на 50% от труда,като допълнително им поемам и осигуровките.
Имам един който за месеца изкарва 500-600 лв.50% са 250-300 лв. заплата месечно.
Всеки иска да взима голяма заплата,но никой не се пита какво дава,за да я заслужи .
ПросТ си ти, ний с ДОКТОРА сме умни !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Скорпио ти сам по себе си съдиш че Българина е прост, и не се прави никой не работи за теб, защото ти едвам се изхранваш сам себе си.
Хайде пишете по-темата, не ми се четат свободни съчинения на тема доходи, че ще ви банна всичките.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
2 % от хората имат доход от 750 до 1000 лева.
Най-голяма част - 30 % ако имат късмета да работят, изкарват месеца с между 250 и 500 лева.
13 % от изкарват 30 дни с между 100 и 150 лева.
Тези, които живеят с между 150 и 200 лева са 19 %.
6 % имат на разположение между 50 и 100 лева.
3% от домакинствата в страната разполагат с 50 лева на месец!
Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.
А защо е така?
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Най-голяма част - 30 % ако имат късмета да работят, изкарват месеца с между 250 и 500 лева.
Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.
Ma те тия последните нищо и не правят нищо и не умеят.
Чипа докато не се смени мизерията ще става все по голяма.Трябва да се огледаме какво Господ е отредил за нас.Не какво ние искаме а какво ни е отредено.Според мен това са земеделие животновъдство пренос на ток газ товари туризъм лека промишленост малко електротехника селско стопанско машиностроене.Другото е илюзия.Зад всяка стока стоят природни условия и интелект.Няма как народ чиито девиз е "може да ми плащат 240 кинта ама важното е че нищо не правя"да живее добре.Интелекта на нашия народ е умопомрачаващо нисък.5-6% високо интелигентни още 20% средна хубост и останалото матриял.Матриял който е неграмотен мързелив не умее нищо ама претенциите му големи.Какво да произвежда този матриял?Бог да прости България
Абсолютно вярно!
Българинът все иска някой да го оправи.
И го ОПРАВЯТ!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар