IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Япония - най-голямото бедствие след ВСВ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кризата в АЕЦ "Фукушима 1" е много по-голяма от инцидента в "Чернобил", според експерт http://www.focus-news.net/?id=n1509575
    http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
    Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

• Надявам се следващата вълна да е 3 пъти по-висока от предишната и да виждаме дръпнатите очи само като музейни експонати.
      http://30dumi.pozicii.net/2011/04/ya...delfini-video/
      Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
      私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Ти не спиш ли бреееее ?
        Ние сме много и сме силни бе мишок
        Нощната смяна те е смъмрил
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          Грухи,следя те денонощно. Не ми пиши по нощите,ами си лягай,че трябва да качваш килца за коледа
          Ти не спиш ли бреееее ?
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

А защо е така?
            При мен работят хора на 50% от труда,като допълнително им поемам и осигуровките.
            Имам един който за месеца изкарва 500-600 лв.50% са 250-300 лв. заплата месечно.
            Други си докарват по 700-1000 лв. чисти пари.
            Какво да направя за първия?
            1. Да му давам 100% от заработеното
            2.Да му давам от изкараното на другите
            3. Да го изгоня и да стане поредния записан в бюрото по труда
            Всеки иска да взима голяма заплата,но никой не се пита какво дава,за да я заслужи .

Българина е мързелив по природа,затова е беден.Освен това е и просТ
            от работа гърбат се става, богат не се става. което бебе не плаче майка му не му дава да суче
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              http://vbox7.com/play:29b8e6ae Вижте като гледате!
              може ли с по-голяма резолюция да я ата4нете

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                ПросТ си ти, ний с ДОКТОРА сме умни !
                Грухи,следя те денонощно. Не ми пиши по нощите,ами си лягай,че трябва да качваш килца за коледа
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

А защо е така?
                  При мен работят хора на 50% от труда,като допълнително им поемам и осигуровките.
                  Имам един който за месеца изкарва 500-600 лв.50% са 250-300 лв. заплата месечно.
                  Всеки иска да взима голяма заплата,но никой не се пита какво дава,за да я заслужи .

ПросТ си ти, ний с ДОКТОРА сме умни !
                  Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Туранагите от пепелта ще възкръснат
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• http://vbox7.com/play:29b8e6ae Вижте като гледате!
                      Attached Files
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Скорпио ти сам по себе си съдиш че Българина е прост, и не се прави никой не работи за теб, защото ти едвам се изхранваш сам себе си.
                        Хайде пишете по-темата, не ми се четат свободни съчинения на тема доходи, че ще ви банна всичките.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
                          2 % от хората имат доход от 750 до 1000 лева.
                          Най-голяма част - 30 % ако имат късмета да работят, изкарват месеца с между 250 и 500 лева.
                          13 % от изкарват 30 дни с между 100 и 150 лева.
                          Тези, които живеят с между 150 и 200 лева са 19 %.
                          6 % имат на разположение между 50 и 100 лева.
                          3% от домакинствата в страната разполагат с 50 лева на месец!
                          Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.
                          А защо е така?

私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
                            Най-голяма част - 30 % ако имат късмета да работят, изкарват месеца с между 250 и 500 лева.
                            Тоест - 180 000 човека в България живеят с по-малко от 34,98 долара на месец, което прави по 1 долар и 16 цента на ден, колкото са доходите на бедните в Африка и страни като Шри Ланка и Бангладеш.
                            Ma те тия последните нищо и не правят нищо и не умеят.

Коментар

• 2 % броят на тези, които взимат над 1000 лева.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Чипа докато не се смени мизерията ще става все по голяма.Трябва да се огледаме какво Господ е отредил за нас.Не какво ние искаме а какво ни е отредено.Според мен това са земеделие животновъдство пренос на ток газ товари туризъм лека промишленост малко електротехника селско стопанско машиностроене.Другото е илюзия.Зад всяка стока стоят природни условия и интелект.Няма как народ чиито девиз е "може да ми плащат 240 кинта ама важното е че нищо не правя"да живее добре.Интелекта на нашия народ е умопомрачаващо нисък.5-6% високо интелигентни още 20% средна хубост и останалото матриял.Матриял който е неграмотен мързелив не умее нищо ама претенциите му големи.Какво да произвежда този матриял?Бог да прости България
                                Абсолютно вярно!
                                Българинът все иска някой да го оправи.
                                И го ОПРАВЯТ!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X