IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Военни ще получават помощ при бедност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Може и да си прав, не познавам системата.
    Но дори и непреувеличено не виждам връзката с еднократните помощи.
    Като служители точно в тази система те получават своите стимули и привилегии, които са значително по-големи от тези на останалите държавни служби.
    Логика при военните не търси, там нещата са замаскирани и от самите тях

Коментар

• Може и да си прав, не познавам системата.
      Но дори и непреувеличено не виждам връзката с еднократните помощи.
      Като служители точно в тази система те получават своите стимули и привилегии, които са значително по-големи от тези на останалите държавни служби.

Губи ми се икономическата логика?

п.п...Гигов, това за изтриването на предпоследния ти пост беше сериозно(той и без друго не се чете), просто има някакъв бъг ли е, к'во ли е...

Коментар

• Не, мила. На военните е забранено със закон да развиват собствен бизнес, забранено им е със закон да изживеят пълноценно политически пристрастия и убеждания, забраните и определени тъпанари така са им оформили поведението, че някои се посират от страх не пред вида на пушка, а пред...една подписка за защита на АЕЦ Козлодуй, например. И не говоря с празни думи, имах такива командири. Получавах отговори от вида.
        "-Аз, като гражданин те разбирам, но, не мога да подпиша". питам "Защо?" и ...чета в очите му страх. Тези хора са ограбени, на тях им е отнето чувството за собствено достойнство, Съни. Тях трябва да ги жалим, защото, иначе, не са лоши хора, просто, от мъже системата ги превръща в посерковци а, знайно е, изгубиш ли вяра в себе си, в нормалните хора около себе си, изгубил си всичко.
        Ей затова трябва да бъдат подпомогнати, дано се освестят с тези пари

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Кво се прецака темата?
          изтрий си предишното мнение

А по темата...зачетох се, защото не разбрах защо има разделяне на бедни-военни и други бедни...И при бедните военни кой е критерия - прага на бедност по НСИ ли

Коментар

• Кво се прецака темата?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Привет, напиши пак( ако не те мързи) какво си написал, ако не е нещо, което е посочено като неприемливо в общите правила на сайта....може този път да не го изтрият.
              Явно, това е начинът
              Не знам вече, започнах дасе уморявам. Пък и нищо няма да се промени, нали? Оставям си акумулатора на заряд, да стрелям, когато ще има смисъл. А военните /аз съм бивш такъв/ далеч не са проблем за станата ни. Нито някакви помощи за закъсал колега - те така се изчерпват, идея си нямаш. Проблем са хората на Цветанов и ББ

Коментар

• А това:
                "Народ, който не храни своя армия, ще храни чужда".
                Къ ви са струва?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Що бе Кефале?
                  Аз не мога да понеса военните да са подчинени на тъпи милиционери!
                  Ми они са завършИли в Пазарджик. Или ВИФ. Дето единственият изпит вземАн с глава е "челна стойка"!
                  Аз най-много не харесвам префърцунените парвенюта от БСП,които обикновенно се правят на много велики!!!Справка:Р.Петков,Р.Овч,Ф,Боков,С Станишев и т.н,и т.н.!!!
                  После са соц.военните-много тъпи-лични впечатления,наедно с политическата милиция!!!
                  На сегашното правителство му признавам това,че получи доверие и отпуши донякъде европейското финансиране!!!Иначе нещата щяха да са още по-трагични от сега!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    И Гигов ли???
                    Що бе Кефале?
                    Аз не мога да понеса военните да са подчинени на тъпи милиционери!
                    Ми они са завършИли в Пазарджик. Или ВИФ. Дето единственият изпит вземАн с глава е "челна стойка"!

Коментар

• И Гигов ли???

Коментар

• А вие какво очаквате от партия, в която 40% са милиционери. 10% военни и остатъка са им роднини...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Пари за теб не знам дали ще дадат, но, моят пост тук отпреди няколко дни, със сигурност е изтрит. Толкова за плурализма, свободата на словото и т.н.екстри на демокрацията.
                          Привет, напиши пак( ако не те мързи) какво си написал, ако не е нещо, което е посочено като неприемливо в общите правила на сайта....може този път да не го изтрият.
                          Явно, това е начинът

Коментар

• Пари за теб не знам дали ще дадат, но, моят пост тук отпреди няколко дни, със сигурност е изтрит. Толкова за плурализма, свободата на словото и т.н.екстри на демокрацията.

Коментар

• Военни ще получават помощ при бедност

http://www.investor.bg/news/article/113016/332.html

На мен някой ще ми даде ли 1680,00 лв ако ме уволнят ??????

В тази държава само циганите и шапкарите са облагодетелствани, за всички останали - ГЕНОЦИД !!!!!!!!!!
                            Working...
                            X