Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Военни ще получават помощ при бедност
Collapse
X
-
Може и да си прав, не познавам системата.
Но дори и непреувеличено не виждам връзката с еднократните помощи.
Като служители точно в тази система те получават своите стимули и привилегии, които са значително по-големи от тези на останалите държавни служби.
Губи ми се икономическата логика?
п.п...Гигов, това за изтриването на предпоследния ти пост беше сериозно(той и без друго не се чете), просто има някакъв бъг ли е, к'во ли е...
Коментар
-
Не, мила. На военните е забранено със закон да развиват собствен бизнес, забранено им е със закон да изживеят пълноценно политически пристрастия и убеждания, забраните и определени тъпанари така са им оформили поведението, че някои се посират от страх не пред вида на пушка, а пред...една подписка за защита на АЕЦ Козлодуй, например. И не говоря с празни думи, имах такива командири. Получавах отговори от вида.
"-Аз, като гражданин те разбирам, но, не мога да подпиша". питам "Защо?" и ...чета в очите му страх. Тези хора са ограбени, на тях им е отнето чувството за собствено достойнство, Съни. Тях трябва да ги жалим, защото, иначе, не са лоши хора, просто, от мъже системата ги превръща в посерковци а, знайно е, изгубиш ли вяра в себе си, в нормалните хора около себе си, изгубил си всичко.
Ей затова трябва да бъдат подпомогнати, дано се освестят с тези пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКво се прецака темата?
А по темата...зачетох се, защото не разбрах защо има разделяне на бедни-военни и други бедни...И при бедните военни кой е критерия - прага на бедност по НСИ ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПривет, напиши пак( ако не те мързи) какво си написал, ако не е нещо, което е посочено като неприемливо в общите правила на сайта....може този път да не го изтрият.
Явно, това е начинът
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЩо бе Кефале?
Аз не мога да понеса военните да са подчинени на тъпи милиционери!
Ми они са завършИли в Пазарджик. Или ВИФ. Дето единственият изпит вземАн с глава е "челна стойка"!
После са соц.военните-много тъпи-лични впечатления,наедно с политическата милиция!!!
На сегашното правителство му признавам това,че получи доверие и отпуши донякъде европейското финансиране!!!Иначе нещата щяха да са още по-трагични от сега!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ Гигов ли???
Аз не мога да понеса военните да са подчинени на тъпи милиционери!
Ми они са завършИли в Пазарджик. Или ВИФ. Дето единственият изпит вземАн с глава е "челна стойка"!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПари за теб не знам дали ще дадат, но, моят пост тук отпреди няколко дни, със сигурност е изтрит. Толкова за плурализма, свободата на словото и т.н.екстри на демокрацията.
Явно, това е начинът
Коментар
-
Военни ще получават помощ при бедност
http://www.investor.bg/news/article/113016/332.html
На мен някой ще ми даде ли 1680,00 лв ако ме уволнят ??????
В тази държава само циганите и шапкарите са облагодетелствани, за всички останали - ГЕНОЦИД !!!!!!!!!!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар