Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С. Игнатов: При 48% от българските първокласници майчиният език не е български
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от paran Разгледай мнениеАха ...
Стига с тези расистки изказвания!
Защо мислите че едно либерално управление би се провалило?
Май защото сте свикнали вече 70г. да живеете под диктатура и липса на демокрация.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеАз пък живо си представям гладните бунтове и метежи през 2051г.
След 30 годишно управление на Цветелин Кънчев.
Стига с тези расистки изказвания!
Защо мислите че едно либерално управление би се провалило?
Май защото сте свикнали вече 70г. да живеете под диктатура и липса на демокрация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение60 поколения от нашите деди са оставили костите си в тая земя, мнозина от тях са пролели и кръвчицата си. Не ви ли е срам да бягате? Какво - да оставим земята, наследена от дедите ни на най-жалката и гнусна измет, а ние да станем скитащ и разпилян народ като евреините?
Засрамете се !!!
Нека се обединим и да спасим Отечеството си !!!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение60 поколения от нашите деди са оставили костите си в тая земя,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
60 поколения от нашите деди са оставили костите си в тая земя, мнозина от тях са пролели и кръвчицата си. Не ви ли е срам да бягате? Какво - да оставим земята, наследена от дедите ни на най-жалката и гнусна измет, а ние да станем скитащ и разпилян народ като евреините?
Засрамете се !!!
Нека се обединим и да спасим Отечеството си !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНе просто е време, ами сме закъсняли даже. Аз хем имах резервен капитал за бягство и се набутах да го похарча за кола. Но все пак, сега мисля варианти."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Безработицато около 300 000, ама само в лъжите на стъкмистите. Хъхряците са 1 000 000, от тях поне 600 000 в трудоспособна възраст, а 90% не работят !!!
А първолаците небългари, много бързо ще останат под 20% - защото от всеки 10 мангалчета, започващи първи клас, над половината отпадат преди 24 май.
Иначе сте прави кяаквото сте казали, но проблемът е лесен за решаване - спираме да ги храним и измират.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Циганските Бунтове В Красна Поляна:
http://www.vbox7.com/play:f825bef4
Вижте които хора са заедно на кадрите, в приятелски разговор!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеВреме ли е да се емигрира или вече е късно при положение, че в скоро време българите ще сме малцинство в България, а никой от управляващите не е притеснен от този факт???Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнениемного правилно разсъждаваш...
не само, че няма да са работят мнозинството от тези 48%, ами и след 7 години ще раждат деца
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеслед по-малко от 15 години на тези хора ще се разчита да влезнат в икономиката, на тях ще се разчита да си купят жилища, а някои ще чакат на техните осигуровки за да получат пенсии...
точно за това ви питам дали не е по-добре сега да се имигрира за да може все пак да се навърти някоя година стаж в чужбина където после да се получава пенсия ...................... за тези от вас които не са се пенсионирали като мен например
не само, че няма да са работят мнозинството от тези 48%, ами и след 7 години ще раждат деца
Коментар
-
С. Игнатов: При 48% от българските първокласници майчиният език не е български
точно за това ви питам дали не е по-добре сега да се имигрира за да може все пак да се навърти някоя година стаж в чужбина където после да се получава пенсия ...................... за тези от вас които не са се пенсионирали като мен например
Коментар
Коментар