IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без Монсанто няма да мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Spartak Разгледай мнение
      Какво да чакаме още да се случи..???
      Да се вдигнем и да си оправим сами държавата!!!
      Без червени сини и пембени...
      Вече не се издържа!!!
      Кой ще ме последва?

Teзи подлоги от инвестор сигурно ще ме блокират...както ме блокираха сега и преди но и техния момент ще дойде ....нали Лазаре...Манов???

Призовавам към Бунт и Неподчинение !!!
      Ти започвай с бунтовете, а аз ще дойда да помагам при съставянето на новото правителство....

Коментар

• Черкезов да освободи Африка

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Къде сте сега радетели бягащите от Либия да си платят билетите? Още ли протестирате за похарчените държавни пари за спасяването на

Странно е как имаме народна приказка Приятел в нужда се познава, а не сме си извадили поуките от нея.
          Ми тук сме и сме на същото мнение.
          След като не ги е пратила държавата там а са по частни причини не виждам защо държавата, респективно аз да плащам да се връщат обратно ......

Апропо на Турския кораб за които говориш един Турски гражданин ли се прибира само
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Вече не се издържа!!!
            Кой ще ме последва?

Teзи подлоги от инвестор сигурно ще ме блокират...както ме блокираха сега и преди но и техния момент ще дойде ....нали Лазаре...Манов???

Принципно съм ЗА но трябва да има конкретни цели и план а не да се прави само заради самия бунт. Да се свали едно правитество е лесна работа! Въпроса е после какво ще се прави защото управлението на една държава не е лесна работа. В българия има достатъчно хора които знаят как могат да се решат проблемите но мафията никога няма да позволи тези хора да влязат в управлението следователно трябва първо да се изчисти мафията а това вече е трудна работа освен ако нямаш собствена малка армия.

Коментар

Вече не се издържа!!!
              Кой ще ме последва?

Ето тук ще намериш съмишленици. Успех!
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Какво да чакаме още да се случи..???
                Вече не се издържа!!!
                Кой ще ме последва?

Коментар

• Около сто българи ще бъдат евакуирани утре от Бенгази с турски кораб
                  23 февруари 2011 | 21:27 | Агенция "Фокус"

София. Около сто българи ще бъдат евакуирани утре от Бенгази с турски кораб, съобщиха от Министерството на външните работи. Турския кораб „Искендерун” ще акостира на 24 февруари 2011 г., четвъртък, около обяд и ще има готовност да поеме на борда си около 100 души. В резултат на отличното сътрудничество между правителствата и външните министерства на България и Турция, българи ще бъдат качени на кораба с предимство.
                  Всички български граждани, желаещи да бъдат евакуирани, следва да бъдат на гражданското пристанище в Бенгази до 12.00 ч. местно време. Те следва да се свържат по възможност с турското генерално конуслство в Бенгази или турският консул в Триполи или с българското посолство в Триполи. При контакт с турските дипломати да предоставят трите си имена изписани на латиница и да отбележат, че са български граждани.
                  Препоръчва се на желаещите да носят опознавателен знак – бяла лента на дясната ръка.
                  Телефон за връзка с турското посолство в Триполи: тел. 00218917193350;
                  Контакти на Генералното консулство на Република Турция в Бенгази:
                  Телефон: (00218) 612230002/ 612230003;
                  Факс: 00 218612230002;
                  e-mail: turcons.benghazi@mfa.gov.tr
                  http://bingazi.bk.mfa.gov.tr
                  Телефони за връзка с Посолството и Консулската служба на Република България в Триполи:
                  Централа: (00218 21) 3609988, 3605625;
                  Мобилен на временно управляващ, консул – 00218 91 366 51 98 Факс – 00218 21 3609990
                  Къде сте сега радетели бягащите от Либия да си платят билетите? Още ли протестирате за похарчените държавни пари за спасяването на
                  ... чужди граждани – 70 от Сърбия, Македония и Хърватия, един косовски гражданин, 10 китайци и двама турски граждани. Тъй като в двата самолета е имало свободни места, с тях са евакуирани и чужденци, обясниха от Външно министерство
                  Странно е как имаме народна приказка Приятел в нужда се познава, а не сме си извадили поуките от нея.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• И за какво пък толкова копнеят? Май онова еврейче Зукерберг си играе на господ... ъъъ.. така де, Алах, с целия свят. Аман от грандомани! Сигурен съм. че някой режисира това, което се случва в арабския свят в момента. Не вярвам на приказки за борците са свобода, равенство и братство. Не на мене тия - това са банда озверели ислямисти крещящи "Алах акбар" по площадите, за да се надъхат. Единственото по-неприятно нещо от това да им гледам забулените физиономии по телевизията е телешкият възторг на западните медии.
                    Last edited by Fiscalist; 23.02.2011, 21:56.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Да им имаме минималната заплата

Коментар

• Саудитска Арабия гаси напрежението с милиарди долари

*
                        Препоръчване (0)
                        *
                        *
                        *
                        *

От Дневник Всички статии на автора
                        Последна промяна в 19:40 на 23 фев 2011, 254 прочитания, 1 коментар
                        версия за печат
                        уголемяване на текст
                        смаляване на текст
                        37 млрд. долара като част от програма за подпомагане на населението обеща саудитският крал Абдула.

Стотици потребители на социалната мрежа "Фейсбук" (Facebook) се присъединиха към кампанията за организиране на "Ден на гнева" и в Саудитска Арабия. Специалната страница призовава за "революция на копнежа" на 11 март.

Организаторите на протеста настояват в най-големия в света износител на петрол абсолютната монархия да се смени с изборен лидер, да се въведе повече свобода за жените и да се освободят политическите затворници. В същото време прибралият се след тримесечно лечение 87-годишен крал Абдула обяви, че започва програма за подпомагане на населението, която се изчислява на 37 млрд. долара.

Исканията на организаторите на протеста обаче включват минимална заплата от 10 000 риала (2700 долара), повече възможности за работа, създаване на специален орган за борба с корупцията и премахване на "неоправданите данъци и такси".

Подплашени от силата и влиянието на гражданските бунтове в Тунис и Египет, които доведоха до сваляне на режимите, и в Либия, която е на ръба на гражданска война, редица държави в региона предприемат мерки, за да омилостивят недоволното население. Алжирското правителство заяви, че отменя 19-годишното извънредно положение, което помагаше на властите при справянето с ислямистки бунтовници.

Тъй като последните години обаче насилието намаля, критици на правителството твърдят, че властите използват правилата при извънредно положение за политически репресии. Решението на кабинета ще намали правомощията на военните за намеса в проблемите с вътрешната сигурност, но едва ли ще има кой знае какво влияние върху политическия живот в Алжир, коментира "Ройтерс".

До момента правилата забраняваха протестни шествия в столицата, но президентът Абделазис Бутефлика каза по-рано този месец, че това ограничение може да остане в сила индивидуално.
                        Бахрейн започна да освобождава политически затворници в сряда, сред които и 23 души, обвинени в опит да свалят управлението на сунитското кралско семейство.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderеbov Разгледай мнение
                          Ми на тях не им пука, с последния самолет е дошъл само един! Разбра ли, клонинг такъв?
                          Шшшт хюмне, много си малък още да ме имитираш хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Ново пет Бойко възстанови на поста Емил Коцев http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=673750
                            хахаа, тук е страната на чудесата

я, Борисов да хваща следващия самолет за Либия и да остане на помага на Кадафи-то )))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Сега наистина трябва, ако има някакво гражданско общество в тази страна да се направи подписка Борисов да не прави глупости уволнявайки държавен служител с повод - "Пи Ар с акция до Либия", още повече добре организирана.
                              Ако има други причини - тях да назове, но за горните си малодушни приказки трябва да се извини.
                              И без друго е на път да се изучава академично "Бойков Пи Ар" - няма по-добър от него.
                              Ново пет Бойко възстанови на поста Емил Коцев http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=673750
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                                Така така - и да преебаваш собствените си граждани ли?
                                Ми на тях не им пука, с последния самолет е дошъл само един! Разбра ли, клонинг такъв?

Коментар

Working...
                                X