Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Африканската революция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение...
Всеки нормален човек ще види двойния стандарт. Всеки нормален човек ще види, че последното за което става въпрос са правата на човека и демокрацията! Пълна отврат...
Но е въпрос на време е вече "освободителите" да стъпат накриву ... Тук правда няма ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениене СВЕТЪТ, а Щатите и подлогите им ...
Мдаа, не очаквах в инвестора толкова фенове ва лудия Муамар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЕто нещо интересно за разбиращите английски. http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=23605
и с нас се заиграваше жестоко - афферата с медиците е доста голяма .
и аз правя евалата на франсетата - въобще не се церемонят , макар че петролът ще падне напднат от бастионите на капитализма - САЩ И Великобритания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеВ крайна сметка след голямото
дрънчене на оръжие
войната започна
света показва голям апетит
към война -плашещоХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТук конкретно мнението ми се покрива с твоето на 100%.
Ивицата Газа е най-големият концентрационен лагер съществувал някога на Земята! Имаше демократични избори и населението даде властта на Хамаз. Това обаче не се хареса на лицемерите. За тях демокрацията е такава само ако народът прави изгодния за тях избор... Ако ли не, един цял народ става народ от терористи!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
http://africa.actualno.com/news_339769.html
http://africa.actualno.com/news_339766.html
Ще отворим либийската пустиня и ще апуснем африканците да наводнят Европа, за да се са взривяват като атентатори самоубийци. Готови сме да атакуваме посолства в чужбина. Всички сме преминали военно обучение и сме готови да воюваме, заявява Мустафа Абдел Гадир, 27-годишен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПекин има "сериозни резерви" към резолюцията на Съвета за сигурност на ООН за налагане на забранена за полети зона над Либия, но не я е блокира заради настояването на арабските и африканските страни.
Африканският Съюз е против намесата на нато в Либия и е за незабавно спиране на агресията!
fThe African Union's panel on Libya Sunday called for an "immediate stop" to all attacks after the United States, France and Britain launched military action against Moamer Kadhafi's forces.
Посол России в Ливии Владимир Чамов отправлен в отставку. Об этом сообщает ИТАР-ТАСС со ссылкой на источник в администрации президента РФ. Источник отказался комментировать такое решение.
Газета "Московские новости" уточняет, что Чамова уволили за несколько часов до голосования Совета безопасности ООН по резолюции, которая предусматривает возможность военной операции в Ливии. Это голосование состоялось в ночь на 18 марта по московскому времени.
Источник газеты отметил, что Чамов был некомпетентен и "неадекватно представлял себе интересы России в ливийском конфликте".Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
CGY написа:
Добре де всички разсъждения са хубаво нещо, но не ви ли прилича този конфликт на "медийна война"... Унищожен бил един танк, но то не било танк, а джип... за ден бунтовниците дали цели 8 жертви...
Това все пак е арабска страна и то Либия. Там хората никога не са си падали по войните и тичането. Не може да очаквате да са много точни стрелци, да си дават голям зор пък и по обед сигурно си почиват. Ако бе лято, щеше да е още по скромно.
Ние в България с нашия ентусиазъм и по-хладен климат, при почти същия брой население, даваме общо взето подобен брой жертви и без война, само от катастрофи, ако пък сложим броя убийства (между 350 и 1000 годишно) стават доста повече.
Дано убитите са още по-малко, или въобще да няма и скоро войната там да свърши.
ПС: Силно се надявам САЩ да не се месят с авиация, хеликоптери и пехота. Ако се наложи да се пуска пехота по-добре Чуждестранния легион, и специалните части на Англия да вършат работа, вместо надъханите с амфетамини и крясъци американски войници и пилоти.
Днес и ми стана весело и ми стана жал, но някой идиот от съюзниците май е свалил по погрешка един от двата самолета които бунтовниците имат.
Пекин има "сериозни резерви" към резолюцията на Съвета за сигурност на ООН за налагане на забранена за полети зона над Либия, но не я е блокира заради настояването на арабските и африканските страни.Last edited by Jay Gould; 20.03.2011, 02:23.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеТук конкретно мнението ми се покрива с твоето на 100%.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от CGY Разгледай мнениеДобре де всички разсъждения са хубаво нещо, но не ви ли прилича този конфликт на "медийна война"... Унищожен бил един танк, но то не било танк, а джип... за ден бунтовниците дали цели 8 жертви... армията навлязла с 2 танка и 3 бтр-а в някой град... тайфа журналисти си се разхождат сред "сраженията". На всичкото отгоре за доброто на чужденците, те бяха изведени и реално няма кой да даде обективна информация...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНадявам се...
Погнусен съм от такава безпринципност и ме е срам, че страната ми членува в такава мародерска банда обирджии като нато...
Либия и Бахрейн... диктатури и протестиращи.
1. В Либия по-малката част от народа е срещу диктатора. Всъщност много малка част. Мародерският клуб провежда военна операция срещу правителството на страната на протестиращите. Финансиране от Саудитска Арабия и Катар.
2. В Бахрейн 60% от населението е срещу диктатора. Невъоръжени мирни демонстрации които искат съответно участие в управлението. Само 48 часа след посещението на Робърт Гейтс там, войски от Саудитска Арабия провеждат военна операция на страната на диктатора за да запазят режима!
Всеки нормален човек ще види двойния стандарт. Всеки нормален човек ще види, че последното за което става въпрос са правата на човека и демокрацията! Пълна отврат...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Свалям шапка на франсетата тоя път. От думи до действия им отне по малко от час-два. САЩ в случая само трябваше да се присъединят пред свършен факт. Това е може би първия случай след в който европейска държава действа толкова бързо, което ми говори, че франсетата са имали добра бойна готовност. Колкото по-бързо приключи всичко, толкова по-добре.
Кадафи е доста мразена личност в арабския свят. Емирите от ОАЕ се изприщват само като чуят за него. Саудитският крал също не го обича. От арабските страни е много показателно, че нито една не го подкрепи в този конфликт!
Напротив. Призивите за атака срещу него, са до голяма степен плод на молбите на арабския свят да се реши веднъж завинаги проблема с тоя луд.
Египтяните го мразят, защото бе предизвикал военни конфликти с тях. В Чад също го мразят много от племената - Либия отдавна предявяваше претенции към големи части от Чад (там където има петрол), нахлу в Чад и води война, но претърпя както се пише грандиозно поражение. В 1987 Кадафи е отблъснат напълно, опитите му обаче не са спирали макар и вече не така нахално.
В Тунис също не го обичат.
Колкото обаче по-бързо свърши войната там, толкова по-добре и за либийците и за бизнеса. ЕС доста закъсня.
ПС: Освен петрол и газ Либия има и един много голям друг потенциал. За съжаление, все още неразработен.Last edited by Jay Gould; 20.03.2011, 02:03.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар