IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• що заменихте темата с глупости ........!?!?

Коментар

• За сервилност ще ми говорят позитанци ?!?!? Божееее, колко наглост има в 5тата колона у нас - тия безродници, за които матушка раша е по-по-най от всичко българско и чийто "генерал губернатор" исаков си позволява да привиква бг журналисти в палатите си на отчет и инструктаж!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Сега Майстора ще изтъкне други 20 довода, защо Горбачов е трябвало да я получи....
        Горбачов е британски агент. Англичаните му организираха и отпразнуваха 80-тата годишнина. Чудно... Толкова заслужил човек, а пък в Русия хич не му се радват! Ах тези глупави руснаци...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
          Явно ти младея, не знам защо?
          А познай от два пъти!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Mastera за съжаление на всички стана ясно че си комунист и то от сталинистите.А да се спори с комунист и радио София е безсмислено.Чак ми стана жал за Милошевич като ти чета глупостите.Та защо НАТО шамароса Сърбия?Или забрави?Или така ти е удобно?В Сърбия няма нефт и полезни изкопаеми.
            Батка, хамериканците нападнаха Югославия защото още не знаеха че България ще им се надупи доброволно. Те не знаеха че ще им разрешим 2 военни бази на наша територия с гаранция за екстериториалност! Направо ги матирахме с тази сервилност... И досега хамериканския посланик у нас не знае на кой свят живее и не може да се нарадва на късмета си!

Имаха нужда от военна база. Получиха я. Най голямата хамериканска военна база в света извън САЩ се казва Бондстийл и се намира в Косово!

Тогава още бяха с идеята че ще разпарчетосат Русия на 7 по-малки държави и ще започнат да смучат газ и нефт без пари... Ама сметките им излязаха криви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              И аз се смея...

павлинчо, откъде ти ще знаеш какво е било през 50-те години на миналия век? Та тогава дори и майка ти още не е била родена! Па сигурно и баба ти още не е била!
              EEeeх, смея се от сърце!
              Явно ти младея, не знам защо? Ама това е добре, всъщност. Както и не знам защо ревеш за Сусама? .....всъщност знам - ти си мислиш, че той е борец за "социална справедливост и равенство", а гадните хамериканци са чудовища най-гадни

А майка ми, да е жива и здрава не я мисли, щом е преживяла социализЪМА като дъщеря на царски офицер..
              Last edited by pavlin; 03.05.2011, 18:04.
              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Охохо фори, ше ме умориш от смях
                верно е много весело с Форито
                Това му изказване с испанците във Видин също е добър бисер
                аз така от време на време влизам тук да се посмея какви ги е надиплил

( Е, и да опровергая с факти някоя от дежурните му лъжи, разбира се )
                Last edited by Jimmy; 03.05.2011, 18:03.
                Don't work hard, work smart!

Коментар

За случаите на рак причинени, не от бомби, а от "мирния чернобилски трактор" просто не ми се говори, щото за това всички комуноиди заслужават въженце и бързо производство на площада.
                  Това е нещото с което не мога да се примиря:

Горбачов - Носител на Нобелова награда за мир 1990г., този идиот, който прикри аварията с дни.

Сега Майстора ще изтъкне други 20 довода, защо Горбачов е трябвало да я получи....

Коментар

Ейй тука до мен има едно свободно място за току що завършило финанси с мин. 2 практики в добри фирми българче, може и русначе ако не му се стои в мАсква, със стартова заплата от около 3300 паунда конвертирано месечно по бг стандарт.
                    Мисълта ти отнова взе да препуска по виртуалната реалност... Пак ли се нашмърка?

Коментар

• Охохо фори, ше ме умориш от смях. Ми то и немски инженери работят в Дубай, Тайланд и къде ли не, ама после не остават там, а се прибират в Мюнхен. Или ти мислиш, че испанците ще се заселят във Видин а?

Коментар

вълнение къде ще учи като стане студент...

Форка, аз като съм бил студент, ти си ходел прав под масата, а майка ти вероятно ти е четяла книжки за Павел Морозов

Не е важно къде ще учиш. Важно е къде ще работиш!!!
                        Фори , ако ти не си разбрал още каква е връзката между доброто образование и добрата работа ... ми става мъчно за теб
                        Форка, вече даже и в Столипиново почват да разбират, че без образование ще метат улици цял живот ...

А впрочем - в тази класация основна тежест има реализацията на завършилите съответното учебно заведение

Коментар

Всички страни от бивша Югославия щяха да са още по-напред ако не ги бяха бомбардирали хамериканците... Щяха да имат и много по-малко случаи на рак причинен от тоновете обеднен уран заровен в сръбските земи!
                          Mastera за съжаление на всички стана ясно че си комунист и то от сталинистите.А да се спори с комунист и радио София е безсмислено.Чак ми стана жал за Милошевич като ти чета глупостите.Та защо НАТО шамароса Сърбия?Или забрави?Или така ти е удобно?В Сърбия няма нефт и полезни изкопаеми.

Коментар

• Нещо пак си в грешка. За директори учат/учиха само в БГ и СССР (учи мама да не работиш). Та за това сега там е пълно с некадърници без никаква практика. Отделно директорите (и милионерите собственици на предприятия) в тези "държави" си ги назначихте КГБ и ДС, та за умни и кадърни (дори и да бяха останали) нямаше място.
                            Ейй тука до мен има едно свободно място за току що завършило финанси с мин. 2 практики в добри фирми българче, може и русначе ако не му се стои в мАсква, със стартова заплата от около 3300 паунда конвертирано месечно по бг стандарт.

Коментар

Иди на екскурзия в Гърция, Исландия, Ирландия, Португалия... Все хубави страни. Има много какво да се види там!
                              Ходил съм и там, Фори (без Исландия) - наистина много хубави страни - все пак не ги опустоши комунистическата чума
                              А ти в Пхенян ли разпускаш?

Коментар

Е анджик де, като е 22% безработицата, що не са стегнали куфарите
                                Ами стегнали са ги... Ама лимонки като теб де само ЦНН гледат няма откъде да го знаят... В момента Дунав мост се строи от испанска фирма с испански общи работници!

Коментар

Working...
                                X