що заменихте темата с глупости ........!?!?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Африканската революция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСега Майстора ще изтъкне други 20 довода, защо Горбачов е трябвало да я получи....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеЯвно ти младея, не знам защо?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMastera за съжаление на всички стана ясно че си комунист и то от сталинистите.А да се спори с комунист и радио София е безсмислено.Чак ми стана жал за Милошевич като ти чета глупостите.Та защо НАТО шамароса Сърбия?Или забрави?Или така ти е удобно?В Сърбия няма нефт и полезни изкопаеми.
Имаха нужда от военна база. Получиха я. Най голямата хамериканска военна база в света извън САЩ се казва Бондстийл и се намира в Косово!
Тогава още бяха с идеята че ще разпарчетосат Русия на 7 по-малки държави и ще започнат да смучат газ и нефт без пари... Ама сметките им излязаха криви!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ аз се смея...
павлинчо, откъде ти ще знаеш какво е било през 50-те години на миналия век? Та тогава дори и майка ти още не е била родена! Па сигурно и баба ти още не е била!
Явно ти младея, не знам защо? Ама това е добре, всъщност. Както и не знам защо ревеш за Сусама? .....всъщност знам - ти си мислиш, че той е борец за "социална справедливост и равенство", а гадните хамериканци са чудовища най-гадни
А майка ми, да е жива и здрава не я мисли, щом е преживяла социализЪМА като дъщеря на царски офицер..Last edited by pavlin; 03.05.2011, 18:04.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОхохо фори, ше ме умориш от смях
Това му изказване с испанците във Видин също е добър бисер
аз така от време на време влизам тук да се посмея какви ги е надиплил
( Е, и да опровергая с факти някоя от дежурните му лъжи, разбира се )Last edited by Jimmy; 03.05.2011, 18:03.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЗа случаите на рак причинени, не от бомби, а от "мирния чернобилски трактор" просто не ми се говори, щото за това всички комуноиди заслужават въженце и бързо производство на площада.
Горбачов - Носител на Нобелова награда за мир 1990г., този идиот, който прикри аварията с дни.
Сега Майстора ще изтъкне други 20 довода, защо Горбачов е трябвало да я получи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕйй тука до мен има едно свободно място за току що завършило финанси с мин. 2 практики в добри фирми българче, може и русначе ако не му се стои в мАсква, със стартова заплата от около 3300 паунда конвертирано месечно по бг стандарт.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениевълнение къде ще учи като стане студент...
Форка, аз като съм бил студент, ти си ходел прав под масата, а майка ти вероятно ти е четяла книжки за Павел Морозов
Не е важно къде ще учиш. Важно е къде ще работиш!!!
Форка, вече даже и в Столипиново почват да разбират, че без образование ще метат улици цял живот ...
А впрочем - в тази класация основна тежест има реализацията на завършилите съответното учебно заведениеDon't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВсички страни от бивша Югославия щяха да са още по-напред ако не ги бяха бомбардирали хамериканците... Щяха да имат и много по-малко случаи на рак причинен от тоновете обеднен уран заровен в сръбските земи!
Коментар
-
Нещо пак си в грешка. За директори учат/учиха само в БГ и СССР (учи мама да не работиш). Та за това сега там е пълно с некадърници без никаква практика. Отделно директорите (и милионерите собственици на предприятия) в тези "държави" си ги назначихте КГБ и ДС, та за умни и кадърни (дори и да бяха останали) нямаше място.
Ейй тука до мен има едно свободно място за току що завършило финанси с мин. 2 практики в добри фирми българче, може и русначе ако не му се стои в мАсква, със стартова заплата от около 3300 паунда конвертирано месечно по бг стандарт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
Иди на екскурзия в Гърция, Исландия, Ирландия, Португалия... Все хубави страни. Има много какво да се види там!
А ти в Пхенян ли разпускаш?Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ анджик де, като е 22% безработицата, що не са стегнали куфаритеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар