IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Някой направи ли справка, дали в предсказанията на Нострадамус или Ванга фигурира годината 2011, и ако да, по какъв повод!?
    Имаше една телевизия само с врачки Там може и да са споменали.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Някой направи ли справка, дали в предсказанията на Нострадамус или Ванга фигурира годината 2011, и ако да, по какъв повод!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Джей може да си седиш у вас да насъскваш глупавите тях да бият и убиват и после да се изпъчиш аз нали така казах и така стана и хоп при победителите
        Това казвах по-надолу.. не е важно кой прави една революция, а кой ще я яхне накрая.. По принцип това са тези които имат стегната организация, дисциплина и имат оръжие.
        В един момент в безвластието има вакуум тогава този които е нахален и си унищожи опозицията грабва властта. В почти всички революции така става
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Нямам това предвид. Говоря за това че Кадафи няма да сдаде толкова лесно властта. И никой не знае какво е замислил.
          За ЕС щеше да е по-добре той да остане, но вече е бита карта си мисля. Зависи армията на чия страна ще застане в един миг. Самия той е бил капитан като е направил преврата, колко му е някой друг капитан да помогне да го свалят.
          Аз обаче се чудя как при целия мързел на либийците те правят революция.. Но явно нещата там са станали съвсем зле.. Впрочем нещо което знам от наш служител там - който по едно време бе някакъв съветник на партията на Кадафи..
          Та значи какво се прави...
          Трябва да се награди някой близък на Кадафи.. Той си е харесал 2 магазина за лато..
          Отиват при собственика и му казват. Ти имаш 5 магазина, ние сега ще ти вземем два.. тоя и тоя магазин ги прехвърли на този човек.
          Ако оня откаже.. малко го бият в полицията и готово, подписва.. При всичкия им петрол обаче икономиката им е от година на година по-зле ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Значи си сит и има какво да ядеш. Ако обаче избираш да стоиш гладен или да излизаш да се пуцаш кое избираш? Щото вярно може да те утрепят, ама световния рекорд по глад е към 40 дни не повече
            И да стане по-зле, хората си мислят - писна ни, рискуваме
            Всъщност е 90 дни... в принудителни условия. Официално има 73 дни доброволен глад - с летален изход на финала.

Коментар

Значи си сит и има какво да ядеш. Ако обаче избираш да стоиш гладен или да излизаш да се пуцаш кое избираш? Щото вярно може да те утрепят, ама световния рекорд по глад е към 40 дни не повече
              Джей може да си седиш у вас да насъскваш глупавите тях да бият и убиват и после да се изпъчиш аз нали така казах и така стана и хоп при победителите

Коментар

• и в Китай са започнали леки брожения
                Като в Либия преди месец
                Ако е вярно че Сейф ал Ислам е ранен може да забравим плажовете на цяла северна Африка в следващите 5 години и петрол под 100 долара
                Какво ще правим бежанците в Европа не ми се мисли
                Задължително обаче сега е добре да се скъсява турския пазар щото те са много зависими от търговията точно със северна Африка

Коментар

Нямам това предвид. Говоря за това че Кадафи няма да сдаде толкова лесно властта. И никой не знае какво е замислил.

Коментар

• Големите кръвопролития в Либия тепърва предстоят. Четох интеряю на Сейф. Ще опита квази демократизиране. Ако ислямистите и племенните вождове не го подгрепят изцяло ще има гражданска война, при това много свирепа.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Аз не вярвам. Нещо не ми се връзват нещата. Толкова бързо да се развие всичко... .

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                        В братска Сирия ще го посрещнат с почести.
                        Те и там може да се килнат.

Кадафи - Швейцария нарушавала човешките права с референдума за спиране на строежа на минарета - “Къде са спазването на правата на човека, толерантността, веротърпимостта, за които Западът говори непрекъснато?”, запита Кадафи

Коментар

• Аз не вярвам. Нещо не ми се връзват нещата. Толкова бързо да се развие всичко... Дано съм лош пророк, но мисля че лошото тепърва идва

Коментар

Едва ли е тръгнал за Швейцария Нали щеше да им прави джихад

Ако падне Кадафи, то в Северен Судан ще има още безредици и нищо чудно и там режима да падне.
                            В братска Сирия ще го посрещнат с почести.
                            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                              Кадафи сигурно вече е излетял със златото
                              Едва ли е тръгнал за Швейцария Нали щеше да им прави джихад

Ако падне Кадафи, то в Северен Судан ще има още безредици и нищо чудно и там режима да падне.

Коментар

• Такааа,
                                ето ся, дойде рет "демокрацията да" избухне и там ... И ?
                                Кво ше стане ?
                                Са ше разпердушинат още неколко държави ...
                                Ше изпратат сини каски да "помагат" да се "организират честни и демократични избори" ...
                                ... и после деситилетия на политически, еконумически и от време на време военен хаос..
                                Нищо ... За сметка на това Угнетените ще получат "свободен" достъп до магазините и ше могат когато си поискат да си купуват каквото пожелаят ... Друг е въпроса, че нема да имат с кво ... Факт
                                Ше разполагат с високоскоростен интернет и блутут хенсфрита ... ???
                                ... А да .. ше има и общодостъпни световноизвестни вериги магъзини, дето ше предлагат банани по 0.39 квото и да е там ...
                                ...
                                Момци и девойки,
                                процесете, дет са текат там немат
                                НИЩО ОБЩО, ни с народа, ни с "демокрацията", ни и със свободата ...
                                ... Дамммм
                                Венсеремос !!!
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X