IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Африканската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
    Риба - ние нали видяхме 20 години разсипия още ли искаш ???
    Той кефалчето я има 18 години я не, ти го питаш за 20?! Та той друго не е видял... Лъжат го че има пазарна икономика и той рибето вЕрва, колко е акъла на едно рибе?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
      Този беше ясен.Сега да видим какво ще стане с Асад?Най-вероятно същото като с Кадафи.
      И аз си мисля, че ще стане така.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Жей, наистина ли вярваш, че сега там ще е по-добре от преди да ги нападнат ?
        Мен ме интересува ние в Европа да сме по-добре и да имаме по-ниски цени на газта. Монополът който се опитваше да изгради Газпром както и мислих се пропука, което ще доведе и до спад в цените за Европа
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Не само либийците!!!И още много други ще видят какво значи демокрация!!!
          Най-вече пазарня икономика!!!
          Риба - ние нали видяхме 20 години разсипия още ли искаш ???

Коментар

Риба,
            убеден съм в това ...

тук специално съм 100 съгласен с мастата ...
            от сега натам жална им майка на либийците ...
            е ся ше видат коко е демокрация ...
            (не съм фен на Кадафито ... но той просто им показа среден пръст, имаше пари ... и го убиха ... и никва демокрация, права на човека и тям падобни ТЪПОТИИ тук са просто неуместни ..)
            За мен, това дето напревиха там АГРЕСОРИТЕ, е че ебаха мамата на една суверенна държава за пари ... За мен това са ГАДОВЕ !!!
            на тях за петрол
            нас ни опоскват за пари - при нас няма нужда от каквото и да принаване нашите продажници с удоволствие се дупат и взимат делебите подкупи
            ИМА 2 НАЧИНА ДА ПОРОБИШ ЕДНА НАЦИЯ - ЕДИНИЯ ЧРЕЗ МЕЧ ДРУГИЯ ЧРЕЗ ДЪЛГ - нас ни поробват по 2я начин а Кадафи бог да го прости беше всичко друго НО НЕ И ПРОДАЖНИК - УМРЯ В БИТКА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА С ОРЪЖИЕ В РЪКА

Коментар

Риба,
              убеден съм в това ...

(не съм фен на Кадафито ... но той просто им показа среден пръст, имаше пари ... и го убиха ... и никва демокрация, права на човека и тям падобни ТЪПОТИИ тук са просто неуместни ..)
              За мен, това дето напревиха там АГРЕСОРИТЕ, е че ебаха мамата на една суверенна държава за пари ... За мен това са ГАДОВЕ !!!
              Не само либийците!!!И още много други ще видят какво значи демокрация!!!
              Най-вече пазарня икономика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Колче,а ти смяташ ли ,че са били по-добре преди да ги нападнат!!!?
                Риба,
                убеден съм в това ...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Поклон пред геройската смърт на Полковника. Лека му пръст. Умря с автомат в ръцете защитавайки родината си от натовските наемници... Бомбардировките на нато върнаха либийците обратно в каменния век, както преди това направиха с иракчаните. Майна им жална на либийците, не можаха да се опазят от натовските скакалци опоскващи всичко по пътя си...
                  и те и нас ни опоскват ама по друг начин - икономически чрез Световната банка и МВФ

Коментар

• Този беше ясен.Сега да видим какво ще стане с Асад?Най-вероятно същото като с Кадафи.
                    Състраданието не е добродетел

Коментар

Колче,а ти смяташ ли ,че са били по-добре преди да ги нападнат!!!?

Коментар

казах му преди 2-3 месеца че така ще свърши цялата история - виж долу съм си само цитирал постинга от лятото ама той не чува
                        ТОВА Е СУПЕР ИМПЕРИАЛИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          Да бе, да... Аз пък съм вицекраля на Индия
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                            никой няма да остави Кадафи жив - това няма нищо общо с шотландци и други такива - или ще го утрепат на място или ще го гепат да си поиграят малко с него да го поразпитват и да го поизмъчват но няма да го пуснат на междунареден съд щото ако почне да приказва за някои хора на запад ще стане страшно!!! помни ми думата.....
                            м дам мойте прогнози също се оказаха верни - то не беше трудно да се предскаже де

ПС - Джей слушай батковците си няма да сгрешиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Колкото и да да-акаш, прогнозите ми се изпълняват! Банковата ми сметка расте и САЩ се разпадат пред очите на всички... ...
                              Да бе, да... Аз пък съм вицекраля на Индия

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Да-а-а..
                                Колкото и да да-акаш, прогнозите ми се изпълняват! Банковата ми сметка расте и САЩ се разпадат пред очите на всички... За да го видиш обаче трябва да не си с промит мозък, да имаш ум в главата си и да си го развил чрез подходящо и задълбочено образование... Ти не отговаряш нито на едно от тези условия, така че, продължавай да пасеш и да копи-пействаш пропагандни картинки снимани от пр-екипите на империята на злото.
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X