Първоначално изпратено от all_trader2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Африканската революция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jose Разгледай мнениеТози беше ясен.Сега да видим какво ще стане с Асад?Най-вероятно същото като с Кадафи.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЖей, наистина ли вярваш, че сега там ще е по-добре от преди да ги нападнат ?
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе само либийците!!!И още много други ще видят какво значи демокрация!!!
Най-вече пазарня икономика!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРиба,
убеден съм в това ...
тук специално съм 100 съгласен с мастата ...
от сега натам жална им майка на либийците ...
е ся ше видат коко е демокрация ...
(не съм фен на Кадафито ... но той просто им показа среден пръст, имаше пари ... и го убиха ... и никва демокрация, права на човека и тям падобни ТЪПОТИИ тук са просто неуместни ..)
За мен, това дето напревиха там АГРЕСОРИТЕ, е че ебаха мамата на една суверенна държава за пари ... За мен това са ГАДОВЕ !!!
нас ни опоскват за пари - при нас няма нужда от каквото и да принаване нашите продажници с удоволствие се дупат и взимат делебите подкупи
ИМА 2 НАЧИНА ДА ПОРОБИШ ЕДНА НАЦИЯ - ЕДИНИЯ ЧРЕЗ МЕЧ ДРУГИЯ ЧРЕЗ ДЪЛГ - нас ни поробват по 2я начин а Кадафи бог да го прости беше всичко друго НО НЕ И ПРОДАЖНИК - УМРЯ В БИТКА ЗА СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА С ОРЪЖИЕ В РЪКА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеРиба,
убеден съм в това ...
(не съм фен на Кадафито ... но той просто им показа среден пръст, имаше пари ... и го убиха ... и никва демокрация, права на човека и тям падобни ТЪПОТИИ тук са просто неуместни ..)
За мен, това дето напревиха там АГРЕСОРИТЕ, е че ебаха мамата на една суверенна държава за пари ... За мен това са ГАДОВЕ !!!
Най-вече пазарня икономика!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКолче,а ти смяташ ли ,че са били по-добре преди да ги нападнат!!!?
убеден съм в това ...
За мен, това дето напревиха там АГРЕСОРИТЕ, е че ебаха мамата на една суверенна държава за пари ... За мен това са ГАДОВЕ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПоклон пред геройската смърт на Полковника. Лека му пръст. Умря с автомат в ръцете защитавайки родината си от натовските наемници... Бомбардировките на нато върнаха либийците обратно в каменния век, както преди това направиха с иракчаните. Майна им жална на либийците, не можаха да се опазят от натовските скакалци опоскващи всичко по пътя си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЖей, наистина ли вярваш, че сега там ще е по-добре от преди да ги нападнат ?
Коментар
-
ТОВА Е СУПЕР ИМПЕРИАЛИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа бе, да... Аз пък съм вицекраля на Индия
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеникой няма да остави Кадафи жив - това няма нищо общо с шотландци и други такива - или ще го утрепат на място или ще го гепат да си поиграят малко с него да го поразпитват и да го поизмъчват но няма да го пуснат на междунареден съд щото ако почне да приказва за някои хора на запад ще стане страшно!!! помни ми думата.....
ПС - Джей слушай батковците си няма да сгрешиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКолкото и да да-акаш, прогнозите ми се изпълняват! Банковата ми сметка расте и САЩ се разпадат пред очите на всички... ...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа-а-а..Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар