Това, което със сигурност е жалко е, че българите са били най=великия народ в света. А сега на какво приличаме? Това, което аз виждам е стадо разпасани овце - всяка зависи от другите, но и всяка си гледа собствения гъз... Никакво разбиране, съпричастност и единство. Събираме силите си само когато има за какво да ревем и да протестираме. Сплотяващи за нас са единствено негативните явления. Имаме уникалния талант винаги да виждаме нещата от кофти страната - ако няма такава - ние я откриваме.Не е ли жалко?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България е най-бедната страна в Европа!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеTрейдъра кога най после ще разбереш че не може пари да се раздават от нищото.Откъде да ги вземе Дянков за да ги раздава.Печатането вече го пробвахме и видяхме резултатите.Вземането на дългове също пробвахме и неговите резултати знаем.Друг начин няма измислен.Проумей най сетне че ще живеем според възможностите си.В живота нищо не е гарантирано нито здравето нито медицината нито работата.Като няма лекари тук ще се лекуваме в Германия.Здравеопазването не е за всички нито бензина нито папото.Вместо да хленчиш и мрънкаш направи нещо.Не може цървул с достъп до професори.Ще се лекува при врачки билкари за където има пари.Не може цял живот беден и някой ми е длъжен.Ще дойде ден когато това образование и здравеопазване ще рухнат.Как така никой не плаща осигуровки и данъци а иска пътища и здравеопазване?Тарикатлъка и андрешковщината се заплащат.
Коментар
-
Tрейдъра кога най после ще разбереш че не може пари да се раздават от нищото.Откъде да ги вземе Дянков за да ги раздава.Печатането вече го пробвахме и видяхме резултатите.Вземането на дългове също пробвахме и неговите резултати знаем.Друг начин няма измислен.Проумей най сетне че ще живеем според възможностите си.В живота нищо не е гарантирано нито здравето нито медицината нито работата.Като няма лекари тук ще се лекуваме в Германия.Здравеопазването не е за всички нито бензина нито папото.Вместо да хленчиш и мрънкаш направи нещо.Не може цървул с достъп до професори.Ще се лекува при врачки билкари за където има пари.Не може цял живот беден и някой ми е длъжен.Ще дойде ден когато това образование и здравеопазване ще рухнат.Как така никой не плаща осигуровки и данъци а иска пътища и здравеопазване?Тарикатлъка и андрешковщината се заплащат.Last edited by Бате Пешо; 03.02.2011, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗа мен България е бедна на ХОРА ...
смазващото мнозинство от хората тук,
просто НЕ СТАВАТ за съвместно съжителство... В общество... (сметам, примерите са излишни)
В което всеки да даде нещо за общо благоденствие ...
Тук виждам аз причината за тоя ОБОР (място на обитаване на скотове) тук !!!
Просто НЕ СТАВАМЕ ЗА ОБЩЕСТВО !!!
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIRI Разгледай мнениеhttp://bgsviat.narod.ru/ четете и мислете
Световната банка и МВФ са проводниците на тази унищожетелна неолиберална политика която затри не 1 и 2 държави вкл. и БГ . най - пресният пример е Латвия която преживя най-тежката криза последните 2-3 години от всички останали в Европа . и там народът масово напуска настраната _( особено доктори и други специалисти) заради безумните бюджетни съкращения , звучи ви познато нали ? само за 1 година в БГ са напуснали над 500 хирурзи и анестиолози . въпросът е че дори там май почнаха да се усещат за каква иде реч и са на път да сменят курса воден последните 20 год . въпросът е накъде отива БГ ? и защо ние продължаваме да водим тази убийствена икономическа доктрина ? Дянков е типичен представител и ще затрие собственият си народ . с тези безумни съкращения под приказните за наивници че ни трябвало бюджетна дисциплина . след влошаването на икономиката логично ще последва и спад на приходите в бюджета и какво си мислите ще направи нашто момче - ще ореже още повече разходите и така инономиката ще потъне още повече доката по болниците не останат само такива бездарници които не знаят какво вършат и след това ще чувате за поредната лекарска грешка. резултатите от неолиберализма са катастрофални - едно от най-важните е разоряването на средната класа и бюджетната строгост хвърляща държавите в мизерия . друг ефект е увеличаването на безработицата и дали мислите че е съвпадение че именно БГ и Латвия и Литва имат най-висок скок на безработицата през 2010 г. ? Дянков тежи като воденичен камък на това правителство . в този ред на мисли инономичесният екип е изключително слаб а провалът и на това правителство- предизвестен . докато БГ не се научи да води САМОСТОЯТЕЛНА икономическа политика а не марионетки оправия няма да има .
Коментар
-
За мен България е бедна на ХОРА ...
смазващото мнозинство от хората тук,
просто НЕ СТАВАТ за съвместно съжителство... В общество... (сметам, примерите са излишни)
В което всеки да даде нещо за общо благоденствие ...
Тук виждам аз причината за тоя ОБОР (място на обитаване на скотове) тук !!!
Просто НЕ СТАВАМЕ ЗА ОБЩЕСТВО !!!
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
България е ужасно богата държава !!!
22 години вече само се краде и пак не свършва. Май Тошо беше прав, като се хвалеше, че е построил три Българии и това което той е построил, тия след него и само да го боядисат няма да могат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеначина на мислене и говорене не се отнася само за теб тъпако ,а и за хората които окрадоха държавата ... така че не ми говори че не съм прав.....Защото както ти , така и те си мислите че всички сме маскари и само крадене е в главте ви и оттам начина ви на мислене и говорене... Ти ако имаш възможност също ще откраднеш и в момента просто завиждаш ,че други са откраднали ,а ти не ... и болката от този факт е толкова силна ,че те е превърнала в несретника който си сега... само негативизъм и хленчене... типични черти на несретника .
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениепричините България да е бедна е ,че се управлява от палячовци , които се насраха да крадат и съсипаха българското прозиводство , земеделие и здравеопазване чрез целенасочени политики . е това е причината , а не твоите измислени теории
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениети не си наясно , но исра мнението си нали... сега защо ми се оправдаваш .. Застани мъжката и кажи - не ме интересува кое как , АЗ ЗНАМ че Дянков ще вземе тлъста комисионна.....
манков , манков .. този начин на мислене и говорене е една от причините България да е най-бедна в Европа ,а не дали някой е взел или не комисионна ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеБлагодаря за поясненията, може и да си прав.
А може и да не си; бъдещето ще покаже.
Основното, обаче, е, че тези пари ще бъдат дадени. За нещо, което не само, че няма да подпомогне икономическото възстановяване - ами тъкмо наоборот!
Остава в сила порочното решение на дянковчето да хвърли тези пари почти на вятъра.
За милиард не в две, а в дванайсет бих пуснал.
Е, успокояваш ме... Щом няма да е от държавни пари - добре.
Ей ся!
Чета си аз, ама едни очи и глава за всичко не стигат(стават).
манков , манков .. този начин на мислене и говорене е една от причините България да е най-бедна в Европа ,а не дали някой е взел или не комисионна ...
Коментар
Коментар