IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

България е най-бедната страна в Европа!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато не си намерите работа така ще е - ще сте бедни

Коментар

• Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнение
      Туй с Дабъла ме впечатли сериозно

Пропускаш още екстри ми се струва - които ще се прояснят в момента в който счетито Дянков отпраши обратно за САЩ и ни остави нов външен дълг + дупка в бюджета...
      това ще е кулминацията .... тя е за по -нататък

после се чудете що БГ е най-бедната държава. като ви крадат и не разбирате как сами сме си виновни за оправията!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        България в момента е страна в който не се строи , няма да се раждат и деца разбира се , българите ще напускат родината си и т.н.т.
        Ааа не е тъй!
        Българин:

Коментар

• По важно е - Защо България е толкова бедна ? Защо безработицата е толкова висока? И отговора е много лесен - ниската стойност на активите в страната !
          Ниски цени на имотите , ниска цена на Българската земя ..ниски цени на българските компании !
          Всичко това се дължи на неустойчивия пазар , слабата ликвидност на тези български "неща".
          Причината - такива са разбиранията на тези които управляват страната , те пръста си не помръдват да подкрепят пазарите и цените ...Сривът на строителния сектор , сектора без който "МОЖЕМ ! " и тях въобще не ги притеснява.България в момента е страна в който не се строи , няма да се раждат и деца разбира се , българите ще напускат родината си и т.н.т.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
            да му благодарим че вдигна цената на тока и горивата? или да му благодарим че вдигна данък труд ( осигуровките ) на хората и бизнеса? да благодарим че не се разплати с бизнеса на време?да му блгодарим чв по време на криза оряза парите на доктори и те част от тях избягаха в чужбина ? утре кой ше ви лекува бе кауни.... да му благодарим че с ние му плащаме заплатата и гхубавия офис и разходите а той ми оскъпява живота като иска да ми бърка в джоба с безумни данъци?хем му плащаме ние хем той ни преебава като ни точи с данъци . това се нарича double anal ..... да му блгадорим още драги ми смерхурковци а?
            Туй с Дабъла ме впечатли сериозно

Пропускаш още екстри ми се струва - които ще се прояснят в момента в който счетито Дянков отпраши обратно за САЩ и ни остави нов външен дълг + дупка в бюджета...

Коментар

• България не е бедна страна.Господ много ни е дал но незнам защо ни е взел разума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stefan Savov Разгледай мнение
                Добре, че е той, че толкова добре да разпределя и финанси и всичко. Благодарим ти Дянков, че те има!!

СИГУРНО високите цени и ниските заплати са само в главите на българите..
                да му благодарим че вдигна цената на тока и горивата? или да му благодарим че вдигна данък труд ( осигуровките ) на хората и бизнеса? да благодарим че не се разплати с бизнеса на време?да му блгодарим чв по време на криза оряза парите на доктори и те част от тях избягаха в чужбина ? утре кой ше ви лекува бе кауни.... да му благодарим че с ние му плащаме заплатата и гхубавия офис и разходите а той ми оскъпява живота като иска да ми бърка в джоба с безумни данъци?хем му плащаме ние хем той ни преебава като ни точи с данъци . това се нарича double anal ..... да му блгадорим още драги ми смерхурковци а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stefan Savov Разгледай мнение
                  Добре, че е той, че толкова добре да разпределя и финанси и всичко. Благодарим ти Дянков, че те има!!

СИГУРНО високите цени и ниските заплати са само в главите на българите.. СИГУРНО стандарта на живота в България е нисък, колкото земята, само в главите ни.. СИГУРНО Е ТАКА!!!......
                  Савов,
                  склонен съм баш да не се съгласа, че именно Дянката е виновен за ниските заплати и стандарта на живот ...
                  ... да
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
                    +1
                    Не само са неспособни на самооценка, но са и най-мрънкащата нация. Първо си избират сами някой Дианков, но месец след това започнат да го плюват.

И жалко за най-добрия близкото минало форум, който днес е обсебен от лузъри.
                    Матка,
                    Как точно е избран Дянков ???
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Виж сега тва е малко грешно впечатление - просто най големите лузъри пишат най много и плюят по цял ден. Тва са прецаканите от промените - на кой му спряли далаверката, кой го уволнили от държавната софра. Има много хора които четат в инвестора ама явно се гнусят да пишат - примерно в новините гледам коментират хора които във форума не съм ги виждал никога.

Първоначално изпратено от IMRO Разгледай мнение
                      България не е най-бедната страна в Европа, а качеството на дискусията тук е подходящо за news.bg, dnes.bg или някой подобен парцал.

Имам чувството, че всички сте изпълзели от времето на Жан Виденов и добре, че финансов министър е Дянков, а не някой като вас, че иначе пак трябва да минем през хиперинфлация и срив на икономиката.

За пълната неспособност на българите за самооценка на самите тях и тяхното материално състояние, за постоянното им оплакване и усилия зорлем да се направят нещастни отново мога да ви отпратя към вече станалото всеизвестно изследване на Икономист (http://www.economist.com/node/17722557).

То показва, че основните проблеми, които имат българите са с главите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от IMRO Разгледай мнение
                        България не е най-бедната страна в Европа, а качеството на дискусията тук е подходящо за news.bg, dnes.bg или някой подобен парцал.

Имам чувството, че всички сте изпълзели от времето на Жан Виденов и добре, че финансов министър е Дянков, а не някой като вас, че иначе пак трябва да минем през хиперинфлация и срив на икономиката.

СИГУРНО високите цени и ниските заплати са само в главите на българите.. СИГУРНО стандарта на живота в България е нисък, колкото земята, само в главите ни.. СИГУРНО Е ТАКА!!!......
                        „Ако нямате пари, вие през цялото време мислите за парите. Ако имате пари, вие мислите само за пари.

Коментар

За пълната неспособност на българите за самооценка на самите тях и тяхното материално състояние, за постоянното им оплакване и усилия зорлем да се направят нещастни отново мога да ви отпратя към вече станалото всеизвестно изследване на Икономист (http://www.economist.com/node/17722557).

те нека си връткат далаверките за милиони и за милиарди пък ти стой и ми обяснявай колко добра страна е БГ . ех стадо, стадо ....

http://money.bg/news/id_347200620

http://vbox7.com/play:ad4ad09b

Коментар

големи измислици си натовил в този пост.
                            . сривът на икономиката е факт не знам ти точно как не го разбра ..... и точно лицето Дянков помогна сривът да се задълбочи .чуда се как може да има хора които още не разбират какво се случва......
                            за едно си прав - наистина проблемът на блъгарина е в главата особено на такива палячовци като Дянков

Коментар

+1
                              Не само са неспособни на самооценка, но са и най-мрънкащата нация. Първо си избират сами някой Дианков, но месец след това започнат да го плюват.

И жалко за най-добрия близкото минало форум, който днес е обсебен от лузъри.

Коментар

А Дянков като българин дали не може да го има и той тоя проблем с главата?
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X