IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затвор за Мургина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Признай си за Капка...
    Капка не спада към кръга на познатите ми и ми е все тая за нея. Ако има грешка, Капка да се сърди на http://www.varna-sport.com/?pg=ViewN...6039&NewsCat=C
    Само ги цитирам, а ти се нахвърли отгоре ми.
    Колкото до другото, прочети надолу с какъв тон започна към мене и се запитай защо бе нужно въобще, ама хайде стига..
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Това ако ме намериш да съм го казвал някога грях ти на душата. Напротив, много пъти съм споменавал точно обратното.
      .........................
      За тона, не аз го наруших.
      А това какво е бре аланкоолу?

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      ............. На живо си поредната фигурка издигнала се с близане на задници, а не с научен потенциал и предполагам за това беснееш и си изпускаш нервите. И да ти кажа все ми е тая за Капка, Чучурка и тем подобни и за отношенията ти като човек на ДПС, с хората от Атака. Само, че ти казвам, гледай си там живота и не ми давай тон, ако ще и да се смяташ за богоизбран, само защото са те пуснали да цункаш нечий височайш задник, или да си бил ДС доносник (може и да не си бил, лесно е да се види) ... Не знам... Само мога си представя от 1993 година до сега, колко си нагънал...........................
      На това ли му викаш "ненарушаване на тона"? Не ме ли обвиняваш тук, че съм от ДПС и че съм се издигнал с лизане на задници? Докато не се откажеш от подобни обобщения, псувни и обвинения към непознати хора, ще срещаш и съответното отношение. Не можеш да очакваш друго. Сам започна нещата. Ето с това например:

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      .........................

ПС: От кога стана такъв подръжник на новата власт, като си назначен от предишната, или наистина то вие сте си едно и също? ............
      Просто се научи да си възпитан и да не се нахвърляш върху хора, които не познаваш. Лесно е и не боли. Иначе - каквото повикало - такова се обадило

P.S. Признай си за Капка - няма да боли. На всеки се случва да сгреши или да се подведе от някакъв ненадежден източник на информация. Въпросът за мен е принципен - истината преди всичко.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Този тон е малко по-нормален. И не си мисли че ме бърка подкрепата ти "за онзи човечец". Всеки има право да вярва на всякакви луди и нямам право да те съдя за това. Помагай си му - не ми дреме. За ДС те заядох, защото си позволи да правиш гнусни намеци за мен. Аз първо съм проверен от комисията и второ - баща ми и дядо ми са пострадали от същата тая ДС и съм много чувствителен на тая тема. А ти си позволяваш да обиждаш хора, които не познаваш.

И пак за Капка - истината ми е най-скъпа, ако ще да става въпрос за Осама бин Ладен. Капка не е била в Япония. Имай мъжеството да признаеш, че си сгрешил и че си плюл безпочвено. Няма да боли, ако си мъж - направи го.
        Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        ..
        1. Успели бизнесмени - или са агенти на ДС или са лъжци и мошеници
        2. Мутри, престъпници, рекетьори, сутеньори
        3. Държавни служители - лижат задници, назначени с връзки.
        4. Всички останали успели - абе има нещо гнило в тях, не може в тая държава да успееш.
        Това ако ме намериш да съм го казвал някога грях ти на душата. Напротив, много пъти съм споменавал точно обратното.
        Доста от познатите ми са такива, напук на всичко дърпат напред "Бъдещето е наше", както се казва Еволюция

За тона, не аз го наруших. И като си такъв "независим" какво ти пука какво е отношението ми към един или друг кабинет? Мен например ни най-малко не ме интересува на теб кой ти харесва и кой не! Твое право е да харесваш един или друг. Това не моя работа. От къде на къде тогава ти ще ми казваш кое да харесвам и кое не, че и ми се караш вече?!
        На не едно място съм казвал, кой кабинет ми е харесвал (имам си фаворит) и кои чат-пат. Два-три са.
        Тоя който не ми е качвал цената на тока, основно и не качва данъците на бизнеса и населението. При мен нещата са прости и ясни
        А за ДС хайде да не говорим и да не вадим дядовци от гроба, че ще е грехота да се крием зад мощите на праотците си. Имал съм дядовци и пра-дядовци и на двата фронта и ляво и в дясно, но не ги вадя от гроба, да се оправдавам с тях. Дали Капка е там или не е грижа на сайта който споменах, не моя.
        По повод тоя човек (Георги Котев): http://gikotev.blog.bg/drugi/2011/01...-2-000-.673440
        ако бе луд, щеше да е лудница, ако пък лъжеше щяха да го съдят. Нито едно от двете не е факт както виждаш:

Четвъртък, 14 Октомври 2010 - Министър призна за енергийна мафия, подава ръка на Георги Котев: http://frognews.bg/news_27824/Minist..._Georgi_Kotev/
        Георги Котев - експеримент в АЕЦ"Козлoдуй" http://www.youtube.com/watch?v=6fk9tCjavKI
        http://bg.altermedia.info/?p=566

Писна ми да ме крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall
        Last edited by Jay Gould; 27.01.2011, 01:18.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Понякога се шегувам.
          За мен не е важно, но ако искаш, може да кажеш в кое министерство, и каква е характеристиката на длъжноста?
          Предпочитам да не уточнявам. Само ще декларирам, че нямам нищо общо с финанси, икономика, борси, медии, КФН, МВР и ДАНС.

Коментар

Проверил съм се още преди години. И понеже не съм писал за никой, въпреки, че са го искали от мен (не нахално, но няколко пъти имах подобни предложения които любезно съм отклонявал), основно обаче ме вълнуваше кой е писал и какво за мен. Не че ме е притеснявало, но ми бе любопитно Единия от писалите за мен и досега смятам за свой приятел Не ме е споменавал с лошо пред тогавашните власти. Още тогава знаех за него и не ми пукаше. Сега дори е партиен член, ама пак не ми пука Приятел ми е.. от него лошо не съм видял. Само хубаво.
            И аз нищо не казвам. Ти обаче се опитваш да казваш и да ме съдиш. Защо?! Някъде да съм казал в този форум нещо против теб, лично? Като изключим изпусканията ти на нервите и последващите ми опити да те приземя от небесата на твоята "безпогрешност" и арогантно отношение към всички в частния бизнес или науката. На теб обаче ти е неприятна групата във Фейсбук и ей тоя човечец. http://gikotev.blog.bg/drugi/2011/01...-2-000-.673440
            На мен обаче, понеже е от моята страна, ми е симпатичен. И какво? Питах те долу. Какъв си ми? Приятел, началник, благодетел или що, че да ми кажеш на кой да помагам и на кой не?! Ако си ми приятел, да те чуя, но ти не си. Бизнес партньор? Не си. Бъркал ли съм се досега в твоята работа и споменат ли си по име някъде? Не си! Ами запази добрия тон. Лесно е! И не нападай медиите дори и така наречените от теб жълти сайтчета от Варна. На тях това може да не им се хареса, а броя им читатели не е от най-малките.
            Този тон е малко по-нормален. И не си мисли че ме бърка подкрепата ти "за онзи човечец". Всеки има право да вярва на всякакви луди и нямам право да те съдя за това. Помагай си му - не ми дреме. За ДС те заядох, защото си позволи да правиш гнусни намеци за мен. Аз първо съм проверен от комисията и второ - баща ми и дядо ми са пострадали от същата тая ДС и съм много чувствителен на тая тема. А ти си позволяваш да обиждаш хора, които не познаваш.

И пак за Капка - истината ми е най-скъпа, ако ще да става въпрос за Осама бин Ладен. Капка не е била в Япония. Имай мъжеството да признаеш, че си сгрешил и че си плюл безпочвено. Няма да боли, ако си мъж - направи го.

Коментар

Такава, че проверката за принадлежност към ДС е задължителна по закон.
              и по точно т.26
              Понякога се шегувам.
              За мен не е важно, но ако искаш, може да кажеш в кое министерство, и каква е характеристиката на длъжноста?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                А каква длъжност заèмаш. ако не е тайна?
                Такава, че проверката за принадлежност към ДС е задължителна по закон.

Чл. 3. (1) Публични длъжности по смисъла на този закон са:
                1. президентът и вицепрезидентът на Република България;
                2. народните представители в Народното събрание и в Европейския парламент;
                3. министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите и заместник-министрите;
                4. председателят и съдиите от Конституционния съд;
                5. омбудсманът, заместник-омбудсманът и главният секретар в администрацията на омбудсмана;
                6. председателите и заместник-председателите на държавни агенции, председателите и членовете на държавни комисии;
                7. съдиите, прокурорите, следователите, дознателите;
                8. членовете на Висшия съдебен съвет;
                9. (изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) председателят, заместник-председателят и членовете на Комисията за защита на конкуренцията;
                10. председателят, заместник-председателят и членовете на Комисията за регулиране на съобщенията;
                11. управителят, подуправителите, председателят, заместник-председателите, членовете на управителен, надзорен и контролен съвет, директорите, заместник-директорите, ръководителите на отдели и ръководителите на сектори в Българската народна банка, Сметната палата, Националния осигурителен институт и Националната здравноосигурителна каса;
                12. изпълнителните директори на изпълнителни агенции и ръководителите на държавни институции, създадени със закон или с постановление на Министерския съвет, и техните заместници;
                13. (изм. - ДВ, бр. 18 от 2010 г., в сила от 05.03.2010 г.) членовете на Изпълнителния съвет и на Надзорния съвет на Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол;
                14. главният секретар, генералните директори, заместник генералните директори, главните директори, заместник главните директори, директорите, заместник-директорите, началниците на районните полицейски управления, началниците на отдели и началниците на сектори в Министерството на вътрешните работи;
                15. (изм. - ДВ, бр. 35 от 2009 г., в сила от 12.05.2009 г.) началникът и заместник-началникът на отбраната, командващият съвместното оперативно командване, началниците и заместник-началниците на щабовете по подготовката на сухопътните войски, военновъздушните и военноморските сили и началникът на щаба по осигуряването и поддръжката;
                16. (изм. и доп. - ДВ, бр. 109 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г., изм. - ДВ, бр. 93 от 2009 г.) директорът, заместник-директорите, директорите на дирекции, началниците на отдели и началниците на сектори в служба "Военна информация" и служба "Военна полиция" към Министерството на отбраната, директорът, заместник-директорите, началниците на отдели и началниците на секции в Националната разузнавателна служба, началникът, заместник-началниците, началниците на отдели и началниците на сектори в Националната служба за охрана, председателят, заместник-председателите, и държавните служители в Държавна агенция "Национална сигурност";
                17. областните управители и заместник областните управители;
                18. кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници;
                19. председателят, заместник-председателите, генералните директори, членовете на управителен съвет, членовете на контролен орган, членовете, ръководителите на редакции (дирекции), ръководителите на отдели и ръководителите на сектори в Съвета за електронни медии, Българската национална телевизия, Българското национално радио и Българската телеграфна агенция;
                20. председателите, заместник-председателите, секретарите и членовете на централните избирателни комисии за произвеждане на избори;
                21. ръководителят на Националния център за изучаване на общественото мнение към Народното събрание;
                22. членовете на политическите кабинети на министър-председателя, на заместник министър-председателите и на министрите;
                23. посланиците, генералните консули и заместник-ръководителите на дипломатическите мисии на Република България;
                24. главният секретар, директорите, началниците на отдели и началниците на сектори в администрацията на Народното събрание, щатните служители към постоянните комисии на Народното събрание;
                25. главният секретар, началникът на кабинет, секретарите, съветниците, ръководителите на отдели и ръководителите на сектори в администрацията на президента;
                26. главните секретари, генералните директори, заместник генералните директори, главните директори, заместник главните директори, директорите, заместник-директорите, началниците на отдели и началниците на сектори в централната и териториалната администрация на изпълнителната власт;
                27. членовете на Висшата атестационна комисия при Министерския съвет;
                28. лицата на длъжност в органите на Европейския съюз, Организацията на Северноатлантическия договор и всяка друга международна организация, в която членува или в чиято дейност участва Република България;
                29. други длъжности, които се заемат с акт на президента на Република България, Народното събрание, Министерския съвет или министър-председателя.
                и по точно т.26
                26. главните секретари, генералните директори, заместник генералните директори, главните директори, заместник главните директори, директорите, заместник-директорите, началниците на отдели и началниците на сектори в централната и териториалната администрация на изпълнителната власт;

Коментар

...
                  Проверил съм се още преди години. И понеже не съм писал за никой, въпреки, че са го искали от мен (не нахално, но няколко пъти имах подобни предложения които любезно съм отклонявал), основно обаче ме вълнуваше кой е писал и какво за мен. Не че ме е притеснявало, но ми бе любопитно Единия от писалите за мен и досега смятам за свой приятел Не ме е споменавал с лошо пред тогавашните власти. Още тогава знаех за него и не ми пукаше. Сега дори е партиен член, ама пак не ми пука Приятел ми е.. от него лошо не съм видял. Само хубаво.
                  И аз нищо не казвам. Ти обаче се опитваш да казваш и да ме съдиш. Защо?! Някъде да съм казал в този форум нещо против теб, лично? Като изключим изпусканията ти на нервите и последващите ми опити да те приземя от небесата на твоята "безпогрешност" и арогантно отношение към всички в частния бизнес или науката. На теб обаче ти е неприятна групата във Фейсбук и ей тоя човечец. http://gikotev.blog.bg/drugi/2011/01...-2-000-.673440
                  На мен обаче, понеже е от моята страна, ми е симпатичен. И какво? Питах те долу. Какъв си ми? Приятел, началник, благодетел или що, че да ми кажеш на кой да помагам и на кой не?! Ако си ми приятел, да те чуя, но ти не си. Бизнес партньор? Не си. Бъркал ли съм се досега в твоята работа и споменат ли си по име някъде? Не си! Ами запази добрия тон. Лесно е! И не нападай медиите дори и така наречените от теб жълти сайтчета от Варна. На тях това може да не им се хареса, а броя им читатели не е от най-малките.
                  Last edited by Jay Gould; 27.01.2011, 00:37.

Коментар

...

P.S. За твое сведение, поради длъжността, която заемам съм проверен от комисията по досиетата и е ДОКАЗАНО, че не съм бил агент на ДС. Ти за себе си можеш ли да го докажеш? Ката гражданин имаш право да се обърнеш към комисията по досиетата и да поискаш да те проверят. Направи го и постни тук резултата да го видим. Стиска ли ти?
                    А каква длъжност заèмаш. ако не е тайна?

Коментар

1993 - Любен Беров - ДПС и БСП
                      И виждаш ли каква е разликата между мен и теб.
                      Аз не те наричах с обидни епитети, а ти мен да. Само това говори колко е голяма културната пропаст помежду ни.
                      Разбира се "голям си мъж", но тук във фрума. На живо си поредната фигурка издигнала се с близане на задници, а не с научен потенциал и предполагам за това беснееш и си изпускаш нервите. И да ти кажа все ми е тая за Капка, Чучурка и тем подобни и за отношенията ти като човек на ДПС, с хората от Атака. Само, че ти казвам, гледай си там животеца и не ми давай тон, ако ще и да се смяташ за богоизбран, само защото са те пуснали да цункаш нечий височайш задник, или да си бил ДС доносник, че са те качили на тоя пост да си плюеш и да си докладваш за колегите.. Не знам... Само мога си представя от 1993 година до сега, колко си нагънал И като си такъв "велик", какво си се притеснил от един скромен човечец като мен?
                      Щото да си признаем, ти ме намрази в мига в който повдигнах този въпрос във форума. Защо, ти сам си знаеш Това ли те дразни?

Правителството официално призна, че са похарчени над 2 000 000 (два милиона) лева, за да Ви лъже: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall

Да не ми плащаш ти сметката за ток, че си седнал сметка да ми държиш
                      Пак ти казвам - ти си непоправимо увреден, след като смяташ, че всеки държавен служител в тая държава е назаначен от "съответното правителство" и служи само на него. Не мен лично не ми пука за твоето мнение за цените на тока, за кражбите и далаверите. Не те мразя, защото нищо не си ми направил лично на мен. Така че няма как да съм те намразил. Но съм те отписал като нормален човек след някои твои изпълнения тук във форума, които нямат нищо общо с енергетиката. Ти си типичен пример на човек, който мрази околните защото ги счита за виновни за своите неуспехи в живота. Ти си орисан да мразиш всяко правителство, дори това, за което си гласувал. Просто ти трябва някой "виновен" за твоя собствен неуспех в живота. Такива като тебе има много в България, така че не си нещо нещо особено. Все се каня да те питам, интересно ми е, кое точно правителство от 1990 г. насам ти е най-виновно? Защо си закри фирмата и с какво се прехранваш сега? Някой ти е бил виновен или просто си се оказал некадърен и си бил изхвърлен зад борда? Най-лесно е да плюеш успелите хора. За такива неудачници като теб успелите хора в тая държава се делят на:

1. Успели бизнесмени - или са агенти на ДС или са лъжци и мошеници
                      2. Мутри, престъпници, рекетьори, сутеньори
                      3. Държавни служители - лижат задници, назначени с връзки.
                      4. Всички останали успели - абе има нещо гнило в тях, не може в тая държава да успееш.

И съответно неудачниците в тая държава са единствените честни и целите в бяло.

P.S. За твое сведение, поради длъжността, която заемам съм проверен от комисията по досиетата и е ДОКАЗАНО, че не съм бил агент на ДС. Ти за себе си можеш ли да го докажеш? Ката гражданин имаш право да се обърнеш към комисията по досиетата и да поискаш да те проверят. Направи го и постни тук резултата да го видим. Стиска ли ти?

Коментар

Тъпанарю, позволявам си такъв тон, щото ми писна от неистовата ти омраза към всяко правителство досега. Самият факт, че говориш за "назначаване" от предишната власт, показва, че не можеш да мислиш нормално. Ти даже не предполагаш, че може да има хора професионалисти, които работят за всяко правителство избрано от народа. За твое сведение, назначен съм през 1993 г., направи си сметка кой е бил на власт тогава. А човекът, който ме е назначил (т.е. органът по назначаването) е назначен още по-рано - през 1991 г., когато пък е била друга власт. така че не ми давай акъл кой ме е назначавал.

А за Капка - не си прав! Като си толкова отворен - дай да се хванем на бас и ще последваш Zlata lamia. Докажи ми със снимка или официален документ, че Капка е била в делегацията. Линк към някакъв долнопробен жълт варненски сайт не е доказателство. И за твое сведение, ако има нещо сигурно като политически убеждения при мен, е че винаги съм бил против партия АТАКА и многократно съм го заявявал тук във форума. Но истината ми е по-скъпа - Капка не е била в делегацията!

P.S. И ще си позволявам менторски тон, защото такъв заслужават хора с нисък интелектуален потенциал, които трябва да бъдат направлявани.
                        1993 - Любен Беров - ДПС и БСП
                        И виждаш ли каква е разликата между мен и теб.
                        Аз не те наричах с обидни епитети, а ти мен да. Само това говори колко е голяма културната пропаст помежду ни. Отдавам го на нервите ти. Разбира се "голям си мъж" в момента, но тук във фрума. На живо си поредната фигурка издигнала се с близане на задници, а не с научен потенциал и предполагам за това беснееш и си изпускаш нервите. И да ти кажа все ми е тая за Капка, Чучурка и тем подобни и за отношенията ти като човек на ДПС, с хората от Атака. Само, че ти казвам, гледай си там живота и не ми давай тон, ако ще и да се смяташ за богоизбран, само защото са те пуснали да цункаш нечий височайш задник, или да си бил ДС доносник (може и да не си бил, лесно е да се види) ... Не знам... Само мога си представя от 1993 година до сега, колко си нагънал. И като си такъв "велик", какво си се притеснил от един скромен тих човечец като мен, които си брани своя си интерес? Щото да си признаем, ти ме намрази в мига в който повдигнах този въпрос (цената на тока и кражбите във вашия сектор) във форума. Защо, ти сам си знаеш Това ли те дразни?
                        Правителството официално призна, че са похарчени над 2 000 000 (два милиона) лева, за да Ви лъже: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall
                        Да не ми плащаш ти сметката за ток, че си седнал сметка да ми държиш?! И само не сядай да ме заплашваш, че някой хора могат да ти кажат, че тия при мен не минават и не са минавали. Дръж се възпитано и по приятелски, за да съм такъв и аз.
                        Last edited by Jay Gould; 27.01.2011, 00:16.

Коментар

.................
                          За Капка и Япония: http://www.varna-sport.com/?pg=ViewN...6039&NewsCat=C

ПС: От кога стана такъв подръжник на новата власт, като си назначен от предишната, или наистина то вие сте си едно и също? Какъв си ми, че въобще си позволяваш менторски тон?! Да не сме яли и пили на една маса? Хайде по-леко и със здраве.
                          Тъпанарю, позволявам си такъв тон, щото ми писна от неистовата ти омраза към всяко правителство досега. Самият факт, че говориш за "назначаване" от предишната власт, показва, че не можеш да мислиш нормално. Ти даже не предполагаш, че може да има хора професионалисти, които работят за всяко правителство избрано от народа. За твое сведение, назначен съм през 1993 г., направи си сметка кой е бил на власт тогава. А човекът, който ме е назначил (т.е. органът по назначаването) е назначен още по-рано - през 1991 г., когато пък е била друга власт. така че не ми давай акъл кой ме е назначавал.

А за Капка - не си прав! Като си толкова отворен - дай да се хванем на бас и ще последваш Zlata lamia. Докажи ми със снимка или официален документ, че Капка е била в делегацията. Линк към някакъв долнопробен жълт варненски сайт не е доказателство. И за твое сведение, ако има нещо сигурно като политически убеждения при мен, е че винаги съм бил против партия АТАКА и многократно съм го заявявал тук във форума. Мразя партия АТАКА и нейната политика, но истината ми е по-скъпа - Капка не е била в делегацията!

P.S. И ще си позволявам менторски тон, защото такъв заслужават хора с нисък интелектуален потенциал, които трябва да бъдат направлявани.

Коментар

Съвсем си обезумял от злоба. Когато премиерът е на официално посещение, е напълно нормално да има с него и депутати от всички парламентарни групи - и управляващи и опозиция. Що се отнася до Масларова конкретно - да тя е разследвана, отказа се от имунитета си
                            .
                            и са кво ? като се е отказал от имунитета си дай са да я влачим държавни разноски там да свети на Бойко или да му прави.... какво ПРАВИ ТАЗИ ТАМ ??? изобщо не е обезумял човекът ами е мислещ за разлика от такива като вас дето не могат да вържат 2 и 2

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                              Абе тебе има ли как да те задоволят несексуално. Когато няма присъди, ругаеш правителството (въпреки, че има съдебна система). Сега като има присъда, пак недоволен - тя нямало да влезе.И сигурно за това пак е виновно правителството. Абе я иди направи една графика за цената на лютеницата в следващите шест месеца, та да свършиш поне някоя полезна работа.
                              Ха-хаа, яко!
                              +1

Коментар

....
                                Достатъчно е да се каже на японското външно министерство кои и какви са хората в делегацията и за какво са разследвани. Същия мейл може да се пусне и на Европейската комисия за корупция, както и на няколко медии в ЕС, пък да става каквото ще.
                                Мразя да ми качват сметката за ток.

За Капка и Япония: http://www.varna-sport.com/?pg=ViewN...6039&NewsCat=C

ПС: От кога стана такъв подръжник на новата власт, като си назначен от предишната, или наистина то вие сте си едно и също? Какъв си ми, че въобще си позволяваш менторски тон?! Да не сме яли и пили на една маса? Хайде по-леко и със здраве.
                                Last edited by Jay Gould; 26.01.2011, 21:52.

Коментар

Working...
                                X