If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сам Басил /продуцирал филма ''Невинността на мюсюлманите''/ от вчера вече се намира в неизвестност, след като бяха убити няколко души в Либия, сред които и американския посланик в Бенгази, съобщават световните медии.
В декларация, направена пред агенция "Асошиейтед прес" от непознато място, Басил заявява, че "ислямът е рак" и че иска филма му да бъде провокативно съобщение срещу изповядващите тази религия.
"Ислямът е рак и точка", повтаря той на няколко пъти.
В Кайро протестиращите са преминали през загражденията около посолството и са успели да махнат американското знаме от пилоните. По-късно те го разкъсали на парчета и го подпалили, а на негово място е било сложено черното знаме на "Ал-Кайда".
В 13-минутният трейлър качен на сайта "YouTube" може да се види, че действително в него се посочват редица "неприемливи" черти на тази религия, като може би най-скандални са кадрите представящи последователите на Мохамед като банда главорези. Мохамед пък е представен като измамник и човек, който не само, че нямал нищо против сексуалното малтретиране на деца, но дори и подстрекавал към такива действия.
Филмът "Невинността на мюсюлманите" е заснет за три месеца през лятото 2011 г. с 59 актьори и 45 души зад камерите.
Не баце,не си.Дори и за простите като галоши.За другите,още по-малко.Ще приема,че съм от първите.За разлика от теб,знам от къде съм тръгнал,а ти просто си се изгубил......Да ме прощават модераторите,че не пиша по темата и ако сметнат за необходимо да изтрият мнението ми......
Баце не мнението ти ами направо е най-добре да ти изтрият профила. И без това и от теб и от мнението ни логика ни полза има.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Съм чадо съм. Но само за тези които имат национално самосъзнание и не са прости като галоши.
Не баце,не си.Дори и за простите като галоши.За другите,още по-малко.Ще приема,че съм от първите.За разлика от теб,знам от къде съм тръгнал,а ти просто си се изгубил......Да ме прощават модераторите,че не пиша по темата и ако сметнат за необходимо да изтрият мнението ми......
Е,нема що Симов,адски си убедителен за кой и за какво да гласуваме.
Последно съм гласувал 1990г.,ако не ме лъже вече паметта.
Мнението ми не е препоръка за гласуване или не,за каквото и да е било.
Съм чадо съм. Но само за тези които имат национално самосъзнание и не са прости като галоши.
Бате Пешо уважавам мнение ти но не уважавам решението ти. Хората за мен които не ходят да гласуват за мен са хора които не се интересуват от Бъдещето на България. Всичките са измамници но се гласува за най-малкото зло.
Най-голямото зло в момента е ГЕРБ няма по-голямо зло от ГЕРб докато Борисов е там. Цялото зло идва от субекта Борисов който отреди не разплащането и до ден днешен като цяло, замразяването на доходите и изцеждането на резервите на България.
Ако унищожителя Борисов който предимно съсипа България и Българския народ се спомине до изборите дай Боже може да гласувам дори и за Герб.
Изборите ще бъдат фалшифицирани и ГЕРБ печели това е ясно но трябва да се гласува за да не е безразличен човек към България.
Гласуването за турците също не е решение тия просто ще се присламчат към когото и да било само да са на власт освен това те не се интересуват от Българите.
БСП и ГЕРБ са едно и също нещо. И ако има избор между тези двете аз гласувам за БСП, защото тогава дявола поне ще съм си го избрал по моя собствена воля. А не да гласувам уж да ангел а то си е чист дявола измамник и ненадминат лъжец Борисов дето вече не различава истина от лъжа.
Е,нема що Симов,адски си убедителен за кой и за какво да гласуваме.
Последно съм гласувал 1990г.,ако не ме лъже вече паметта.
Мнението ми не е препоръка за гласуване или не,за каквото и да е било.
Симов не съм фен на Бойко не ходя да гласувам и не смятам да ходя.Ти като представител на най умната част от народа би ли казал на глупавите за кого да гласуват?Щото аз не виждам за кого.Една шайка тарикати и алчни негодници сменя партии и иска да е все на власт.Та пак питам глупавите за кого да гласуват.Задължение на умните е да водят слепия и глупав народ.
Точно както си го написал.
Бате Пешо уважавам мнение ти но не уважавам решението ти. Хората за мен които не ходят да гласуват за мен са хора които не се интересуват от Бъдещето на България. Всичките са измамници но се гласува за най-малкото зло.
Най-голямото зло в момента е ГЕРБ няма по-голямо зло от ГЕРб докато Борисов е там. Цялото зло идва от субекта Борисов който отреди не разплащането и до ден днешен като цяло, замразяването на доходите и изцеждането на резервите на България.
Ако унищожителя Борисов който предимно съсипа България и Българския народ се спомине до изборите дай Боже може да гласувам дори и за Герб.
Изборите ще бъдат фалшифицирани и ГЕРБ печели това е ясно но трябва да се гласува за да не е безразличен човек към България.
Гласуването за турците също не е решение тия просто ще се присламчат към когото и да било само да са на власт освен това те не се интересуват от Българите.
БСП и ГЕРБ са едно и също нещо. И ако има избор между тези двете аз гласувам за БСП, защото тогава дявола поне ще съм си го избрал по моя собствена воля. А не да гласувам уж да ангел а то си е чист дявола измамник и ненадминат лъжец Борисов дето вече не различава истина от лъжа.
Нова информация.... Вчера депутатът Емил Димитров се е обаждал лично на шефовете на горски стопанства и е наредил да се организират и да направят контра протест. Наредено е Северозападното стопанство да блокира магистрала Хемус
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Petko Tzvetkov
Днес в София има само един протест и това е Шествието на Скиори, сноубордисти и всякакви туристи ЗА ГОРИТЕ от 18:30 часа от НДК до Народното събрание през Президентството. Това, което управляващите организират по обяд до Народното събрание е манифестация от времето на тоталитарния режим в подкрепа на статуквото, клептократичното управление и шуробаджанащината в България! До виждане на НДК и приятен ден!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар