IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо събитие, без отзвук сред обществото ни!?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колко са гадни хамериканците, само как снимат у нас в банята, и току го правят на океан, ама-ха!

Коментар

• Не е имало никакъв разлив!
      А за неща които не разбираме, не е необходимо да ги коментираме вещо
      Дали пръскат или не, всеки сам ще прецени. Публикувам факти тук не заради сензации, а за информация. Моята най-висша истина са фактите.
      ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• С коментиране какво ще постигнем? Дали ще приберем нефта, ще изкъпем птиците, ще спрем теченията, или...или какво?
        Освен това, пръскането с химикали, изключвайки борбата с комарите и горските пожари, е плод на хиперразвито въображение. Няма логика, нито икономически, политически или какъвто и да било друг смисъл.
        Виждал съм тези "хим.следи" и в Европа, и в Азия, при това, в обстановката на Студената война, в хипермилитаризирани зони, където пиле не може да прехвръкне, камо ли НАТО-вски цистерни-поливачи. Несериозно. Ако искаш сензации, само си кажи, такива ще ти ги измислим, свят ще ти се завие. Обаче, моля, явните безсмислици да бъдат оставени на жълтите вестници за гарантирани идиоти.
        Моля.

Коментар

• Колеги, защо не коментирате една от най-големите манипулации през този век , петролният разлив в Мексиканския залив?!

http://lenonhonorfilms.com/BPoilspil...xicoPart1.html

Част 2
          http://lenonhonorfilms.com/BPoilspil...xicoPart2.html

Коментар

• Не можаха ли да ги направят без да оставят дири. Нямаше да бъдат разконсперирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              според мен Dordje и д-р Черкезов са едно и също лице
              А може и да е самия Еленко.

Коментар

• Черкезов

И какво ще направи Борисов , ще им каже да не поврежда облаците ли и да ги оставят намира.Пентагона оствавен да заработва сам в момента , без да съм видял че са напрлавили сделка с арабите съм сигурен , че работят по въпроса да им направят пустините на градини срещу МНОГО пари. В САЩ военен означава много богат.Това пак е някакъв бизнес , със сигурност като спрат да пръскат градините пак ще станат на пустини а арабите вечно ще трябва да плащат.Това са ненормални хора , МОН са същите откачалки.
                D.Y.F-091066

Коментар

• blah blah

На 4-тия никой не смее да спре нета , защото ги е страх да не превърнат виртуално лудите в реално луди.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• http://lenonhonorfilms.com/BPoilspil...xicoPart1.html

Коментар

• Пуснаха ли ви най - сетне интернета на 4-ти километър?

Коментар

• Ако беше на власт предишното правителство щях да повдигна сериозни въпроси относно това събитие до премиера. Но сега съм със вързани ръце за момента. Някой ако има контакт с Б.Б. да му изпрати клиповете.Че аз съм сигурен, той не знае за тези пакости които се вършат.

Д-р Черкезов
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                          А всъщност кое е това голямо събитие???

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          На кафе с Гала

Коментар

• Черкезов

Стига с това МОН , бе човек. Ти не разбра ли че има открития и открития , пък тяхното е ялово щото правят експерименти с нещо което не разбират и не могат да контролират. Толкова прецизно е напасната Земята , като екосистема че тя е такава щото такава може да съществува.Какво ще променят , нито Света ще нахранят , нито климата ще подобрят с тези последните си експерименти.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Генетиката, ще ни открие нови хоризонти към пълноценен, богат и щастлив живот.
                              С почти всичко съм съгласен в клипа, единствено с глупостите за Монсанто ми се стори прекалено. Едва ли не Монсанто плаща, за да ни тровят самолетите.
                              Ако искаха да затриват хората, нямаше да ги хранят и да раздават безплатна храна на Украйна и Африка вече повече от 40 години.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Храна може и да се синтезира. Не е нужно да минава през цикли на живота. Така че ГМО-тата се отнасят повече към генетиката, манипулирането на живота и създаването на живот, отколкото към изхранването на човечеството.

Генното инжинерство е по-бърз път за еволюиране. Вероятно то е едно от нещата, които ще доведът до по-устойчиви същества от нас.

Първо по-устойчиви срещу болести, после ще се търси начин за устойчивост на тежки климатични условия, после за енергийна устойчивост, дълголетие и т.н. Ако се появи напредък при дурги направления, ще създадем съвсем различно същество. Т.е. акцента няма да е върху човека. Това от алчност и мързел. Да си щракаме с пръсти, докато някой ни робува.
                                Last edited by Bushon; 07.07.2010, 13:18.

Коментар

Working...
                                X