IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голямо събитие, без отзвук сред обществото ни!?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, отидете и вижте тази сграда на място
    http://maps.google.bg/maps/place?hl=...48262091218026
    В момента на покрива и има инсталирано Харп съоръжение голямо 28м2 , до кой да пусна сигнал?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Просто пресъздадох накратко нещо което съм прочел и видял (като документален филм) А тайният код за който говориш си има име и то е: телепатия! Но си прав, че не трябваме да бързаме, а да следваме събитията и просто да ги приемаме, защото те просто ще си се случат, с или без нашето желание. Аз като се замисля в ежедневието си все повече и повече се убеждавам в това - хората се променят, и то към по-добро и материализмът постепенно отстъпва място на личностното и социалното развитие! Въпросът е, че осъзнаването зависи от всеки един от нас и не може да бъде наложено на сила. А докато (или ако), това се случи парите ще са си все още универсалното разменно средство и за нас би било добре да съумяваме да ги печелим, съхраняваме и умножаваме, и дано това става честно - чрез труда и ума ни!
      Аз също мисля, че е възможно и дори се усъвършенствам, но как да се преборя с ционистите, които всячески се опитват да ме мачкат и вече се чувствам, като един съвременен партизанин ?
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Светът се управлява от Девет човека!!!
        Ние, няма до позволим това де се случва вечно!Точка.

http://30dumi.pozicii.net/2011/03/sv...evet-tchoveka/
        Добре че са тези 9 човека. И дано наистина е така.
        Щото нашите политици обикновено мислят с гръбначния си мозък. Да не говорим пък за "демократичното общество".То изобщо не може да мисли. Действа първосигнално. Строява се под знамената на всеки новоизлюпен вожд.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Просто пресъздадох накратко нещо което съм прочел и видял (като документален филм) А тайният код за който говориш си има име и то е: телепатия! Но си прав, че не трябваме да бързаме, а да следваме събитията и просто да ги приемаме, защото те просто ще си се случат, с или без нашето желание. Аз като се замисля в ежедневието си все повече и повече се убеждавам в това - хората се променят, и то към по-добро и материализмът постепенно отстъпва място на личностното и социалното развитие! Въпросът е, че осъзнаването зависи от всеки един от нас и не може да бъде наложено на сила. А докато (или ако), това се случи парите ще са си все още универсалното разменно средство и за нас би било добре да съумяваме да ги печелим, съхраняваме и умножаваме, и дано това става честно - чрез труда и ума ни!

Коментар

• Кев, така се радвам, че към нас се присъединяват все повече съмишленици. Но ти не бързай толкова. Нека преходът бъде плавен, така както е в Майката-природа. Първо трябва да изчакаме Доктора да ни даде някаква насока. Нито ти, а още по-малко аз можем да стигнем до сакралните тайни, пазени от Него. Ти май знаеш нещо, но пак ти казвам, не бързай, защото и другите не спят. Почвам да мисля върху таен код , с който ще можем всички ние да общуваме, без да бъдем разбрани от Господарите.
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Решението ще дойде от само себе си, и то най-вероятно доста скоро. Просто това е естественият ход на събитията, описан още преди 13 века! Ерата на властта, парите и омразата си отива, за да отстъпи мястото на Новият етап в развитието ни, основан на разбирателство и любов към хората и към Земята! Нещата вече започват да се случват - граждански войни, протести, все повече започват да се казват истини, до които до сега хората не са имали достъп и информация, дори земетресенията също са някакъв знак, че нещата не вървят добре и трябва промяна. И тя трябва да започне от действащият и наложен ни през 1582-ра Грегориански календар! Ценностите няма да са същите, парите респективно банките и властимащите постепенно ще загубят своята основна функция - да контролират живота на хората, но това няма да стане бързо и безболезнено... Поне така са написали по камъните едни много умни и с високо развито съзнание хора още през 7-8 век сл. н.е. Ще видим какво ще се случи, защото според тях денят X наближава...

Коментар

Докторе, каква е алтернативата и трябва ли да се чувстваме застрашени ? Моля, предложете ни решение ! Колко трябва да са управляващите, кои да са ( ако може и малко инфо за новите, за да можем да убедим съмняващите се ) и как да помогнем .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  снежанка и седемте джуджета. а кажи деветия кат много знайш
                  Логично е да е кумчо вълчо...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Аз пък знам кой е деветият. А кажи кои са първите осем.
                    снежанка и седемте джуджета. а кажи деветия кат много знайш
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      осемте ги знам кои са. кажи кой е деветия
                      Аз пък знам кой е деветият. А кажи кои са първите осем.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

осемте ги знам кои са. кажи кой е деветия
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Светът се управлява от Девет човека!!!

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

В тази тема д-р Черкезов ще разкрие какво мислят учените по-отношение на този вулкан, защо има революции в Арабския свят, цунамито през 2004г. и това през 2011г. в Япония и връзката на всички тези събития с филма "След Утрешния Ден".

http://vbox7.com/play:aa67728d
                            Кажи как е в Монсанто. Ще го бъде ли ))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• В тази тема д-р Черкезов ще разкрие какво мислят учените по-отношение на този вулкан, защо има революции в Арабския свят, цунамито през 2004г. и това през 2011г. в Япония и връзката на всички тези събития с филма "След Утрешния Ден".

http://vbox7.com/play:aa67728d

Коментар

• The Prophecy Club - Russias Secret Weapon To Defeat America - 2005 DVDRip.avi

някой знае ли за бг-субс за този филм

Коментар

Working...
                                X