IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Жан Виденов

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
    за това БСП и Атака ще ги има поне още 100год. ...
    ... в учебниците по психиатрия като примери за тежки девиации и ментални разстройства.

Коментар

• Някой по-долу говори за идеалисти от партиите. Във всички партии има идеалисти. Общото между тях е, че или емигрираха или бяха избутани в периферията и стъпват на жълтите павета само за няколко часа по повод партиен форум или лична разходка. Казвам го от наблюдения. Тези, които са в министерствата имат идея да пренасочват блага по спусната програма от тези, които инициираха прехода. Незнайко, последните са твоите хора за въпросите.

Коментар

• Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.

Коментар

• Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение! Моля, ползвайте кирилизатора, който е бутон над полето за писане.
          Аз знам,че нищо не знам!

Коментар

• Жан-в неподходящ момент на неподходящото място!

В думите на всеки от вас има къде повече,къде по малко истина.Само,че нали знаете-десет малки п/ки не правят една голяма!Много неща се питам и от тогава
            до днес на повечето не съм намерил обяснение.Например защо беше изнесен по ра-
            но златния резерв?Защо бяха пуснати пирамидите?Кой заповяда "фалирането" на
            банките?Кой прокара истерията за житото и брашното?(На П.Стоянов после му
            излезе прякор"пешо пшеницата".Нали внесе от Полша 100 000 т.,защото нямахме
            грам,пък то после три години не можа да я продаде!)Кой отстрани Луканов в на-вечерието на "зимата на недоволството"(Не че го харесвах,ама той си беше по-
            голям конспиратор от тях и нямаше да им се вържат нещата).Кой доставяше
            алкохола и дрогата на ония лумпенчета пред парламента?Кой отмени в последния
            момент възможноста в приватизацията да участват сдружения като кооперациите?
            Кой забрани прокуратурата да следи приватизационните сделки?Кой,кой!А за Жан
            мисля,че и във заглавието има истина!
            Аз знам,че нищо не знам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци
              Още един форумен лумпен. Я земете се гръмнете с гугъла.
              Като няма какво да кажеш по въпроса вместо да ругаеш вземи и се самообеси.

Коментар

• Още един форумен лумпен. Я земете се гръмнете с гугъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
                  Гугле, те като отпаднат крадливите елементи, ще трябва да се закрият и трите партии...И какво правим?
                  Крадливите елементи са основно в СДС. Докато Костов беше на власт опоскаха държавата като скаклци. След като слязоха от власт и далаверата секна се разбягаха и седерастията е на път да изчезне от политическата сцена. Електоратът на БСП и Атака са в болшинството си са честни и почтени хора, идеалисти за това БСП и Атака ще ги има поне още 100год.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                    Първоначално изпратено от dobi
                    йосифе, направи всички ни бедни. Но след като миналата година чух от устата на Иван Костов по телевизора, че партията му е изяла детето си и че Жан е жертва на ситуацията, по-голяма политическа реабилитация не бях виждал. Освен това Виденов постъпи така, както трябва да постъпва всеки червен боклук, предал държавата - напусна партията, напусна политиката, започна да се труди тихо и скромно. Това е.
                    Всеки червен боклук, предал държавата и съсипвал хиляди съдби, трябва да бъде побит на кол и то на публично място! Трудейки се скромно и тихо, комуниста пак е вреден, защото той е боклук! И самото му дишане е вредно за околните...
                    Пфу-у-у, че просто говедо!
                    С тези жалки напъни да имитираш остап бендер си много смешен!!!

Момче в теб има нещо извратено - все виждаш опонентите набити на кол, или изнасилени...!
                    Убеден съм, чу мястото ти е при лекарите на 4-ти километър!!!

айде лекувай се

Коментар

йосифе, направи всички ни бедни. Но след като миналата година чух от устата на Иван Костов по телевизора, че партията му е изяла детето си и че Жан е жертва на ситуацията, по-голяма политическа реабилитация не бях виждал. Освен това Виденов постъпи така, както трябва да постъпва всеки червен боклук, предал държавата - напусна партията, напусна политиката, започна да се труди тихо и скромно. Това е.
                      Всеки червен боклук, предал държавата и съсипвал хиляди съдби, трябва да бъде побит на кол и то на публично място! Трудейки се скромно и тихо, комуниста пак е вреден, защото той е боклук! И самото му дишане е вредно за околните...

Коментар

• Първоначално изпратено от 9 малки негърчета
                        искам автограф от Жан
                        Иди в Пловдив, там преподава лекции по икономика, ха-ха-хахааа
                        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• искам автограф от Жан

Коментар

• йосифе, направи всички ни бедни. Но след като миналата година чух от устата на Иван Костов по телевизора, че партията му е изяла детето си и че Жан е жертва на ситуацията, по-голяма политическа реабилитация не бях виждал. Освен това Виденов постъпи така, както трябва да постъпва всеки червен боклук, предал държавата - напусна партията, напусна политиката, започна да се труди тихо и скромно. Това е.

Коментар

• Темата не е жан дали е крал ако сте забелязали ,по скоро исках да дискутираме периода когато той бе министър председател...а това дали той лично е направил или не някого богат няма толкова голямо значение ,въпроса е че направи маса хора бедни по него време и ви моля комунистите да не спамите темата и да отклонявате от същноста на дискусията.

а относно това за добротата и честноста на жан ..ами много хубаво...ама нещо тогава не можахме да се насладим на тези му качества,борейки се за ежедневното оцеляване....

Коментар

Гугле, те като отпаднат крадливите елементи, ще трябва да се закрият и трите партии...И какво правим?

Умрях от смях за националноотговорния политик Румен Овчаров - кое му е отговорното - договора за газа, дето умряхме от студ, простотиите в енергетиката, това че го изгониха...На негово място нямаше да се показвам от срам или забрави този период от живота му, а на мястото на правосъдната система щях да го поосъдя за злоупореба със служебно положение...

И това, че се е паднало тези партии да подпишат договора за ЕО, не значи нищо, да не би за половин година заради тях да са ни приели. Като са ни приели, сега какво се случва с еврофондовете?
                                остави го гуглето..той или е луд или олигофрен....само ми спами темата

Коментар

Working...
                                X