Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестициионно злато 999
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвА Вие бихте ли си купили ако има от къде и знаете,че винаги ще могат да Ви го изкупят обратно ?
НО при значително покачване на цената, винаги може да го продадеш на златар или заложна къща, а пък съм си изградил и връзки с търговци на монети.
Ай кажи си тайната идея сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnmrПървоначално изпратено от индианецаИнтересува ме на кого се продава купеното в БГ ( кой купува официално ) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианецаИнтересува ме на кого се продава купеното в БГ ( кой купува официално ) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nnmrПървоначално изпратено от индианецаИнтересува ме на кого се продава купеното в БГ ( кой купува официално ) ?
Например, в банките на Запад се търгува свободно всичко до 1 кило
Коментар
-
Разбира се по-добре е да се пазаруват монети со нумизматическа стойност - някои от моите струват 4-5 пъти над цената на златце от което направени... А имам сребърни, струващи сигур над 10 пъти повече от металът си... Дупчестата струва колкото теглото си в златце, че и повече.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Драги Петъре Караиванов - в доста бамки има - както и кюлченца, така и монети. По-новите БГ монети тоже 999 проба, да.
Златце много секси - и платинчица секси и сребърце секси - а за ножица между цени на покупка и продажба - човекът надали купува златце, за да го шитне след седмица... Просто напазарувва 4-5 100-грамови кюлченца, издълбава малко мазилка на стена, закрепва ги стабилно и залепва нов тапет отгоре... ;-)
И аз смятам, че цени на златце и други благородни метали за в бъдеще сосно ще растат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Re: Инвестициионно злато 999
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвИма ли някой в БГ който да предлага такова злато 999 (24к) както цени продава,така и цени купува ?
Но ти е ясно, че ножицата е доста голяма. В момента продават на цената на златото + 5%. Сещай се на колко купуват.
Като се има предвид, че златото ще стане 2-3000 долара, си е евтиния.
Но азбира се, трябва да можеш да определиш поне, че монетите са от злато
Коментар
-
ами отговор не и на тази цена реално за златото ако поврвам че в монетарната система е пред разпад или че е на свършване и в един момент ще излети бих го отиграл варианта вариянта с инвестиция в акции на компании които го добиват много по ликвидно е така и избягвам проблема с отиграването с фючърс
Коментар
Коментар