IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сребърна монета

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как мислите, възможно ли е да се намери тази парица:

Specifications
    Metal : .925 Silver with 22 ct Gold plate
    Weight : 28.28gm
    Denomination : $1.00
    Diameter : 38.61mm (1.50in)
    Finish : Proof
    Approved By : The Reserve Bank of New Zealand and NZ Post
    Distributor : New Zealand Mint Ltd.
    Country of Issue : New Zealand

http://www.newzealandmint.com/dsales...=FC1300&cat=3#
    http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• Chisto nova, v perfektno sustojanie

Коментар

• Az ja prodavam za 100 lv tazi banknota, koj kupuva?

Коментар

• 100 лева

Великата, супер рядка и уникална банкнота от 100 лева 1989 се продава в аукциона за некви си 300 кинта!!! Оня ivannov се побьрка да се хвали с тази нещастна банкнота - колко била ценна и уникална вьв вселената! Ха-ха-ха-ха...

Коментар

• На всички заинтересовани ще кажа ,че банкнотата от 100лв. емисия 1989г. се продаде!Цената по желание на купувача е тайна!Съжалявам ,друга банкнота нямам ,беше само една.Успех на всички заинтересовани да си я намерят...

Коментар

• Само за информация ще ви кажа ,че всяка монета или банкнота ,която е емитирана и не е влизала в обращение е уникат....Мисля , че не е необходимо да ви казвам кои монети и банкноти са уникати от историята на България.За съжаление най-ценната уникална банкнота ...,вероятноста да се появи на пазара като предмет клони към нула....това казва историята и.....За повече имате ИНТЕРНЕТ....

Коментар

• Така е за всякакви монетки се правят теми и в темите пък се споменават и банкноти.да има няколко теми за банкноти и за монети и това е според мене.

Коментар

• ...и има цял куп теми - за златце, за монети... защо за всяко нещо е нужна нова тема? Ми ако аз или Галбов вземем за всяка монета, притежавана от някой от нас, да измисляме по една тема?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Знам че ценна е тя, тая стотуна, която така и в обръщение на влезе, но хартията не ме кефи - друго си е златцето и сребърцето и платинчицата...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ако си беше затраял малко, щяхме да вдигнем цената до тази на златния кинт, големия св. Георги и платинената Деси взети накуп. Всичко развали

Коментар

• Вие се шегувате за банкнотата от 100лв. емисия 1989г. Ако обичате влезте в българския сайт за български банкноти на трета Българска държава и вижте за какво става дума.И повече на несериозни предложения не отговарям!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                          Аз пък продавам 100 лв банкнота от 1989г,желае ли някой да я купи и на каква цена.
                          Купувам я по номинал, ако не е фалшива

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
                            Аз пък продавам 100 лв банкнота от 1989г,желае ли някой да я купи и на каква цена.
                            БНБ изкупуваха доскоро мисля попитай там.
                            Аз продавам банкнота 1лв. от 2004г. , приемам оферти
                            Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Аз пък продавам 100 лв банкнота от 1989г,желае ли някой да я купи и на каква цена.

Коментар

• тази монета не е сребърна, а от медно-никелова сплав
                                интересно е в коментарната рубрика на "Инвестор"

Коментар

Working...
                                X