If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не пускам нова тема, а и тази е с подходящо заглавие. По подобен начин ни дадоха известно количество стари долари, които внесохме в банка. Повечето ги приеха. Часто от тях с емисия 1981, ' 85 , '88, не приеха Другите май бяха по - нови, но тези нещо не минаха на машинката. Нещо от настройката на машината че било старо мастилото ли казаха, не разбрах. Позахабени са. Не ги конфискуваха като фалшиви, така че за това съм спокоен. Върнаха ги и сега не знам, какво точно трябва да направя. Само в една банка съм пробвал. Дали в друга ще стане? Какво ще ме посъветвате? Не съм от София.
Без проблем можете да смените старите си долари за нови издания в добрите обменни бюра
Да не пускам нова тема, а и тази е с подходящо заглавие. По подобен начин ни дадоха известно количество стари долари, които внесохме в банка. Повечето ги приеха. Часто от тях с емисия 1981, ' 85 , '88, не приеха Другите май бяха по - нови, но тези нещо не минаха на машинката. Нещо от настройката на машината че било старо мастилото ли казаха, не разбрах. Позахабени са. Не ги конфискуваха като фалшиви, така че за това съм спокоен. Върнаха ги и сега не знам, какво точно трябва да направя. Само в една банка съм пробвал. Дали в друга ще стане? Какво ще ме посъветвате? Не съм от София.
Zdravei!!! Parite sa s16tite no snimka nemoga da ti pokaja v momenta. Imam 200 broiki. Dve pachki! Ako te ustroiva ofertata pi6i da se sre6tnem i da sv1r6ime rabota!!!
... ЗДРАСТИ ! ПРЕГЪВАНИ ЛИ СА БАНКНОТИТЕ? ЗА ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО, АКО ЗАКУПЯ...ОТСТЪПКА?... НА 28 И 29 МАРТ ЩЕ БЪДА В СОФИЯ....
Аз съм Веселин -Русе...
Коментар