IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свети Георги Победоносец-Възпоменателни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• купувам

купувам монетите Златен български лев и св.Георги голямата
    ако някой има за продаване нека ми пише и звънне тел 0888666011- Мартин

Коментар

• Голям гошко

Купувам 100лв Св.Георги минт в капсула със сертификат.Предложения на
      e-mail:tod74@mail.bg

Коментар

• За мен ли става въпрос?
        Съжалявам момчета! Не се продава!
        Всъщност продавам две имения в близост до Пловдив. Едното е 7 дка. Овощна градина + лозе + стопански постройки + инвентар, трактор и пр. Другото е 60 дка. само овощна градина. Има и малко язовирче за риба. И пчелин. Ама за него още се двоумя. Дребни работи. Имам и едно Евангелие, печатано 1872 год. в Цариград. Но в БГ няма пазар за такива антики.
        Лека вечер!!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• приятелски съвет - така трудно ще намерите продавачи, освен на космически цени. Пуснете си оферта тук и ако някой го кефи, ще ви драсне мейл. Уека и доходна
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tod74 Разгледай мнение
            Здравейте,
            купувам 100лв. Св.Георги голямата предложения на e-mail:tod74@mail.bg

i az prijavjavam interes, kojto prodava neka pishe na lichni, merci
            Last edited by Eti_; 25.05.2011, 23:44. Причина: Моля, пишете на кирилица!
            podpis

Коментар

• 100лв. Св,Георги голямата.

Здравейте,
              купувам 100лв. Св.Георги голямата предложения на e-mail:tod74@mail.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от ryche dail Разгледай мнение
                Интересувам се на каква цена може да ми предложите монети св. Георги Победоносец - голяма или малка. Става въпрос за подарък по случай празника.

П.П. Освен това бих искал да разбера каква цена (ориентировъчно) е подходяща за скромните 5ст. от 1906г. и 10ст. от 1912г. които притежавам.

Благодаря предварително!
                Поогледай аукционните сайтове. А цена на монетите е нещо много относително , все едно да сравняваш цените на очукан автомобил и нов такъв.

Коментар

• монети св. Георги

Интересувам се на каква цена може да ми предложите монети св. Георги Победоносец - голяма или малка. Става въпрос за подарък по случай празника.

П.П. Освен това бих искал да разбера каква цена (ориентировъчно) е подходяща за скромните 5ст. от 1906г. и 10ст. от 1912г. които притежавам.

Благодаря предварително!

Коментар

• 100 лева 1894 и 1908 в много добро състояние

здравейте,

имам 100 лева 1894 и 1908 в много добро състояние, ако прояви някой интерес моля свържете се с мен на 0878 86 11 80,

макс

Коментар

• Първоначално изпратено от yono Разгледай мнение
                      Продавам големия Св. Георги от 2007 г -цена 2000 лв. При интерес -на ЛС!
                      Алчен тип.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от yono Разгледай мнение
                        Продавам големия Св. Георги от 2007 г -цена 2000 лв. При интерес -на ЛС!
                        Е на тая цена интереса ще да е кръгла нула.

Коментар

• Продавам големия Св. Георги от 2007 г -цена 2000 лв. При интерес -на ЛС!
                          И не е препоръка, камо ли мнение!

Коментар

• Здравейте,

Моля, ако някой продава монета Св Георги победоносец 8.64 г , да ми пише на ЛС

Коментар

• Здравейте, интересуват ме двете монети с лика на Св. Георги

Коментар

• Относно големия Гошо - него го нямам, но мога да ти предложа малкия Гошо, в случай, че го желаеш

Коментар

Working...
                                X