Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уиски
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеДа попитам - тук сте все експерти. Това уиски добро ли е?
https://www.laphroaig.com/en/Last edited by Ender; 07.03.2021, 20:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
киро в какво са активите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕндер,за теб е ясно и очевидно,че си мутренски трол..Не ни го напомняй..
аз съм в макалан и хайленд парк основно
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТо това е очевидно, ама поне нещо заделяш ли..?
не е сложно, но си трябва време и търпение.
не е сегмент в който може да удариш кьоравото много бързо или ако го удариш ще е на късмет , че си попаднал на нещо, което собственикът не е оценил като ти е продавал
общо взето хоризонт 10+ години при инвестиция в колектабъл марки и серии носи по-добра доходност от доста други инвестиции
и винаги остава резервният вариант да си имаш божествено питие до пенсия ако пазарът не те оцени.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИма смисъл..Аз от години го правя..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Определено актива е много интересен и леко нестандартен, но тренда в послесната година показва, рязко полачване на цените от производителите -> по-малко прострнство за развитие на инвестицията.
в същото време ако сте купили по-редки бутилки преди 3-4год, те са ви дали 20-30% годишно. Това може ли да продължи с повишаването на производителските цени + брекзит = мито и ддс върху базовата цена.
Коментар
Коментар