i za da njama greshki, moje da dobavish snimka na fakturata, che e kupena dnes!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Are be Imperatorcho, ajde kupi si ja be brato, edna takava sreburna i s 3 dupki (samo vnimavaj da ne mi gi probiesh s burgijata), utre e raboten den, ochakvam da vidja snimka v sita na tvojata moneta! Ama ako njama snimka ste ti navra zjalata seria ot 10 zlatni moneti v ustata kato zuben zamestitel! Stoto mi e pisnalo ot amtjori deto se izkazvat i govorjat pulni gluposti! Chakam snimka!
Коментар
-
Здравеняков, аре ти не се изказвай неподготвен !!!!
Ей-сега ме амбицира, мамка му, да си я купя и да ти я лепна на челото, заклевам се !!!!
Една такава - сребърна, пише "2000", ама нулите са със позлатени дупки !!!!
(Разбира се, щом ти я лепна на челото, после ще си я прибера обратно :-) )Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Златни монети
Знам, че е медно-никелова. И как си прав, като твоята т.нар. правота противоречи на най-простите емпирични факти?
Колегата долу право каза, ама не и ти.
И не си в състояние да ме ядосаш, онова беше чисто техническа грешка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Златни монети
HAHAHA Imperatore, kato se jadosash pravish greshki - "сребърно-слатно-платинена серия"
Sharenata parichka s baba Marta ne e nisto skupa, nito goljama, nito zlatna a prosto pustra i edin kolega po-dolu ti objasni zasto se e izkupila)) Taka che az sum si prav, a ti ne se penjavi a prosto uchi.
Коментар
-
Златни монети
Реститутът, обясни тогава как цитираната по-долу от мене шарена паричка за Баба Марта свърши за часове, а тоже цитираната сребърно-слатно-платинена серия все още може да бъде намерена на онова готино гише на БНБ - 13 години след издаването и? Даже, чувал съм, че и златните монети от бай Тошово време още са в продажба?
Или ти си готов да говориш и глупости даже, само и само да се дърляш с мене? Я стига глупости...
Гледам - изтриха ви кухата темичка нещо - даже моето собствено застъпничество не можа да ви спаси и да попречи на модераторите да направят това, което трябваше да....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар