If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Толкова ли ви е трудно да разпознаете простотията !
justpassingby станал орач! Аз дори не го удостоявам с вниманието да чета идиотските му писания! Модито пък се гнуси да се докосва до такава простотия и не санкционира! Успешен ден на всички!
хайде драги коментатори - Прави ли Ви впечатление, че колега с ник Гошо е пуснал незнайно по сплав търкалце за скромните 1550 лв -странно.Пуснаха златния кинт в аукциона. Н.В. Императора да коментира - щото му е най-присърце тази паричка. Почнаха да се цакат и за златните от 1894, а пък светията Победоносец непомръдва. Ха наслука в коментара. Мен ми се струва кинта да мине 2 хил.
Даааа, бай Стамен Тракториста впечатляващи знания има, дааа, интересно, много интересно. Можеш само да се гордееш човеко, че тоя Орач те копира с името на ника си, плагиатства с идеята и сюжета от твоя ник за 1-та стотинка 81-ва. Ама ти добре го товариш с инфото, с което разполагаш
евала бай Стамене, голяма работа си, само това ще кажа. Не обръщай внимание на такива като тоя тип с ник орача, във всяка тема и във всеки форум има такива като него дето само се ядат с другите и нищо полезно, интересно и съществено не казват, само дрънкат празни, банални приказки. Пак ще те питам защото в тая тема ти и Галба сте голямата работа пък ти ако искаш ми кажи - какъв е тиража на Людмила Живкова с емблемите?
Aaa baj Stamate, na obrazovanie njama da se obijdame, i az sum s kilijno votri klas, moje i su4enizi da sme bili, i az kat tebe prost chovek i tezi nesta ne gi razbiram, ti bate si goljam kapazitet, mnooo gi razbirash nestata, az sum ekspert v tunkata chast, daj mi na mene da si ora )) Inache i ti mi prilichash na edin chovek, kojto podozritelno iz4ezna v momenta v kojto ti se pojavi, stoto stana za smjah i na gargite s njakoj izkazvania i s povedenieto si. Tva, che sum s kilijno ne mi prechi da cheta, vij i na latiniza ti pisha dori, ama takiva dulboki nesta kato tebe ne moaaa da znam, prosto stoto mi e prez pluga kakto ti kazah veche. Edno ne moaa da razbra obache, za chij k... sa ti tezi moneti, tezi vjaturni melnizi. Imash si traktor, karaj si go i si svirkaj )) Areeee pozdravi ot mene i pak pishi )
Ех, колега ОРАЧ супер много ме кефиш и ме развеселяваш, чеeсно Имаше тука един кат тебе дето ме развеселяваше ама се покри някъде за голямо мое съжаление. Ама да ти обадя ти странно как много приличаш по начина на мислене и писане на тоя пич дето ни отрови тука с приказките си, и той кат тебе пишеше на маймуница и се наака тук в темата и в аукцион.бг и къде ли не. Що ли толкова приличаш на него не зная аз? Та вместо да търсиш с кого да водиш битки и с кого да се заяждаш и на кого да се подиграваш с тъпи, евтини и плоски шеги, включи се в някоя дискусия, която водим, дай тема за разговор, сподели интересно инфо, та да видим, че си умен и вещ момък и пипето ти сече. Та бай Сталин както и очаквах колегата ОРАЧ няма откъде да знае подобно инфо, та да ти кажа туй дет те интересуваше. ОКРЪЖНО на БНБ №48/10. от 20. VI. 1977 г., с което банката пуска монетата за продажба, но гурта вече е назъбен!!! Чети колега ОРАЧ, виж за кво си говорят мъжете тук, а можеш да научиш и много интересни неща Та колега ОРАЧ кат умен момък би ли ми казал за оная монета от 5 лв. от 1928 г. дет я няма в каталога нещо повече? Много те моля. Интересува ме от коя френска фирма е отсечена и по чия поръчка, както и техническите параметри на монетата. Питам те щот аз съм прост челяк с 2-ри клас килийно образование, пък ти си умен момък. Всички видяхме, че можеш да се заяждаш, да видим ся колко си умен и колко знаиш. Аре
Абе бай Сталин аз ще ти кажа номера на ОКРЪЖНОТО на БНБ ама колегата iv може да го знае или колегата ОРАЧ дето сутринта каза, че е..л жена ми дето я нямам. Той е прекрасен и много умен колега и може би знае повече от мене, нека ти го каже той. Може да го намери някъде из Мрежата Нали е.е чужди жени може те да са му подхвърлили нещичко
Heh, kolega Traktorist, az kazah samo, che sum i razoral nivata i zadnia dvor i to po nejna molba i to njakolko puti, che ne beshe orano ot mnogo godini i imashe nujda ot dulboka oran... puk ti zasto tulkuva6, che sum ja e...l prosto ne znam )) Ama ako ne mi vjarvash pitaj ja neja )
NOmera na okrujnoto mi e prez "pluga" obsto vzeto, prosto ne me zanivavaj s gluposti Ajde leka, dohodna i bezavarijna, kolega )
Абе бай Сталин аз ще ти кажа номера на ОКРЪЖНОТО на БНБ ама колегата iv може да го знае или колегата ОРАЧ дето сутринта каза, че е..л жена ми дето я нямам. Той е прекрасен и много умен колега и може би знае повече от мене, нека ти го каже той. Може да го намери някъде из Мрежата Нали е.е чужди жени може те да са му подхвърлили нещичко
браво бай Стамене, браво ИВ!! И двата клона са пускали монетите, този от Благоевград е пуснал по-голямото количество. Тиража е 127 бройки. Бай Стамене кажи ми номера на Окръжното с което бнб подновява пускането на монетата за да си запълня моето инфо, ако желаеш разбира се
цялото количество от купюра от 2 лв. е отсечено във варианта с надписите и една част от него е била предварително разпратена по клоновете на БНБ и придружено с ОКРЪЖНО № 18/14. IV. 1976 г. Клоновият директор в Плевен се е възползвал от придобивката и между 14 и 18 април 1976 г. и подарил (...) броя монети от този купюр без да знае, че по гурта "липсва" текст с другите 2 села взели дейно и активно участие във въстанието - "МЕЧКА.БРАЦИГОВО." С телекс от 19 април 76г. БНБ спира пущането в обръщение и т.н., и т.н., и т.н. Това достатъчно ли е колега ?
Баси, не можеш да знаеш секретното инфо за 2 -та лева априлското въстание с надписите!!!!!!!!! Никой не го знае!!!!!!!! Не е възможно да го знаеш!!!! Много интересни неща разказваш наистина за монети дето и не съм ги чувал, но я да те проверя - коя е била навремето банката от която е тръгнала голямата издънка с тези 2 лева априлско въстание?? За мен това ще е достатъчно да знам, че си сериозен източник на инфо. Ако не искаш да го кажеш публично можеш и на лични. А за серията 1980 я продаваш евтино щом е на каталожни цени. Тя е ценна и по-рядка от тази на 1981.
Голяма проверка му правиш..кой не знае,че единствения клон на БНБ който пуска монетите е този в Благоевград ...и че,преди да се спре продажбата са продадени 137 монети...
Баси, не можеш да знаеш секретното инфо за 2 -та лева априлското въстание с надписите!!!!!!!!! Никой не го знае!!!!!!!! Не е възможно да го знаеш!!!! Много интересни неща разказваш наистина за монети дето и не съм ги чувал, но я да те проверя - коя е била навремето банката от която е тръгнала голямата издънка с тези 2 лева априлско въстание?? За мен това ще е достатъчно да знам, че си сериозен източник на инфо. Ако не искаш да го кажеш публично можеш и на лични. А за серията 1980 я продаваш евтино щом е на каталожни цени. Тя е ценна и по-рядка от тази на 1981.
Монопола е прав - линкове към тези свръх редки монети няма. Аз имам едни снимки, ще ги сканирам днес-утре и ще ги пусна тук. Предварително казвам, че снимките са от архив на много редки източници на БНБ и бившето "Хемус", аз имам просто по някаква случайност и късмет отделни страници на ксерокс. На такива страници, които имам, пише и пълната история и "досието" и на 2 лв Априлско въстание с надписите - с ЦИРКУЛЯРНИТЕ ПИСМА, с ОКРЪЖНИТЕ и РЕШЕНИЯТА на БНБ с изходящите номера, по дати, месеци и години и прочие. Супер инфо, само за приятели
Коментар