Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Не говорим кога ще има/няма Евро. По отношение на въпроса ми това няма значение.
Питам някой наясно ли е по какво ще работи монетния двор след като го въведем.
Те и сега правят красиви монети, които не са платежно средство с картинки, за колекция - за сватба, за бебе, с коли, с животни и др. Медалиони също.
Предполагам, че ще секат златни и сребърни евра съобразно инструкциите на ЕЦБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Евро няма да има 2024 година поради много причини ,най-вече политически интереси.
Питам някой наясно ли е по какво ще работи монетния двор след като го въведем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАко минем на евро 2024...... к'во става с монетките?
Край с юбилейките? Или ще секат евра със символи на наши нац. герои ... ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Ако мога да попитам в какво се състои ценността й?
ограничен тираж, конмеморативна със специфичен фабричен дефект при звездите. Колекционерите я ценят.Last edited by Arana; 26.01.2023, 17:47.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеВчера случайно установих, че имам ценна монетка от 2€.
Препоръчайте добра монетна борса за да я продам.
Благодаря предварително
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Добри са,аз съм купувал от тях и съм доволен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой пазарувал ли е от Булминт.
Имам наблюдения само от Тавекс.
Гледам, че специално на среброто цените са една идея по изгодни от тези на Тавекса, както за монетите, така и за кюлчетата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНоватори!
И ако не ме лъже паметта, че ме мързи да ровя собственик беше швейцарска фирма от известните продавачи на кюлчета.
Хоп, намерих го - било е 2010, а фирмата е била немска. Преди това се е правило в емирствата.Точно след предишната криза.
https://www.expansion.com/2010/09/24...285283159.htmlLast edited by Arana; 06.12.2022, 19:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениекогато получи одобрение за присъединяване към еврозоната, съобщиха от БНБ./А ,може и да не получи /
Иначе самото сечене естествено ще започне след присъединяването, но дизайна се одобрява доста преди това.
Коментар
Коментар