IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Златни монети

Do slatar:Vurna li se ot chujbina?

Коментар

• Златни монети

todore v momenta imam koli4estvo ot tazi moneta no svanni ste izmislim nesto sto se kasae do pib zasluzava admirazii zatova 4e edinstvena prodava 4uzdi zlatni moneti no iavno na consignazia zastoto zenite ine sa gavkavi na svobodnia pazar sastatastoka moze da se kupi sas 20 % po evtino no tova e da imas magazin na kiose

Коментар

• Златни монети

Благодаря, Петко имам 2 бр. от Света Троица Богородица Рукотворчица или по твоему Мадоната с маденеца. Интерисува ли те покупката им. Ако , да отговори ми да ти пиша ли на мейла за подробности?

Коментар

• Златни монети

monetata na bogorodiza s mladeneza e iz4erpana i ne moze da se kupi ot bnb zatova struva 70-80 leva na vtori4nia pazar sto se kasae do napoleonite i drugite zlatni moneti ot latinskata zlatna sistema zenata e 115-120 leva ako niamat numizmati4na stoinost a kogato govorim za anti4ni moneti parviat vapros e originalni li sa ili falsifikati balgaria e stranata na nai dobrite savremenni maistori na takiva moneti

Коментар

• Златни монети

Лекс го върна в първо отделение.Не му напомняй!Колкото до това дали разбира?...ми нека си каже мнението...нали му зададоха въпрос!

Коментар

• Златни монети

да, петко разбира. познавам го отдавна. май и с филателистика се занимаваше. петко, още ли имаш акции на лекс ? за колко ще ми продадеш ?

Коментар

• Златни монети

20fr-6.4516gr-900проба-обърнати в 14 карата=11гр-огромни тиражи за онова време-никаква нумизматична стойност,просто злато.Специалистите нека си кажат думата.

Коментар

• Златни монети

Аз пък имам златен френски наполеон от 1906 г. - 11 гр. 22 карата
                  Някой може ли да ми каже каква му е цената в момента?
                  Добрият, стар Батя

Коментар

• Златни монети

Но,имайте в предвид,че аз не съм специалист!

Коментар

• Златни монети

За съвременните златни монети специалисти не са ви нужни!С малки изключения те са само""златен сувенир от България""Цената се променя само с промяната на цената на златото.За по-висока цена трябва да се почака поне стотина,двеста години.Доколкото ми е известно в БНБ се продават свободно и няма съвременни монети,чието количество да е изчерпано.Цената на 15гр е около 500лв,а на 1.5гр около 50лв,което е висока цена.Свободен пазар на тези цени просто няма.А специалисти на пазарището на Ал.Невски-бол.Имайте само в предвид,че оценявайки една вещ примерно на 50лв.и забележите алчност в очите,става дума за 100-200,и понякога многократно повече в $.Но имайте в предвид

Коментар

• Златни монети

Или;LUCIUS VERUS-aureus/7.35/-163-164 av.L.VERUS AUG ARMENIACVS,r.TR P ||||.IMP ||COS||

Коментар

• Златни монети

Добре, Петко. Как би оценил към момента монетата на БНБ, емисия 1999г. - Ag 999/1000, 1.48 грама - Света Троица Рукотворчица? Съхранение при изисквания , състояние идеално?

Коментар

• Златни монети

SAMO SI 4ESHETE EZIZITE NISTO PO SASTESTVO DAITE DA GOVORIM KONKRETNO STOM STE TOLKOVA OTVORENI

Коментар

• Златни монети

Първа инвестиционна банка действително има специалисти, които правят оценки на колекции.

Коментар

• Златни монети

Дрън-дрън,бай Петко.

Коментар

Working...
                                X