IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от budko_kneja
    galba ne se prodava prosto pitam da znam dali da q otkradna !!!
    Заслужава си, дори ако след това ми я продадеш на половин цена:-)

Коментар

• Znaete li koga se updatevat cenite na monetite sprqmo borsovite ceni na suotvetnite metali (zlato; srebro) ?

Коментар

• galba ne se prodava prosto pitam da znam dali da q otkradna !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
          Какво толкова интересно има в монетата с дупките?

Грозна, сребърна, ... е? изчерпана е в БНБ , но какво от това?

Темата не беяе ли за ЗЛАТНИ монети?

Примерно защо не купувате БНБ монетата ... тя е стилна, рядка, евтина в БНБ?
          И как определяш коя монета красива е и коя грозна е?

Аз пък я намирам секси - и цената и е секси - повече от теглото и в златце.
          Ако имаш такава ще я изхвърлиш ли или ще ми я шитнеш ли по номинал, щото е грозна? Ърм?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Някой продава ли медала на Георги Димитров?

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
              Какво толкова интересно има в монетата с дупките?

Защо бе,какво и е на монетата,само дето прилича на копче за балтон,но оригинално ,не с две, не с четири а с три дупки.

...Но и кичът има право на живот!

Коментар

• Какво толкова интересно има в монетата с дупките?

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
                  Ако някой продава Монетата с 3-те дупки да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Ще се разберем за цената, за да е сделката в интерес и на двете страни.
                  колко пъти да повтарям - 500 лева и ти я давам

Коментар

• Ако някой продава Монетата с 3-те дупки да ми пише на мейл voi.2002@abv.bg Ще се разберем за цената, за да е сделката в интерес и на двете страни.

Коментар

• Има ли някой монета с мадарския конник, наобратно?

Коментар

• Първоначално изпратено от valentin milkov
                        Колеги проявявам интерес към Монетата-с-3-дупки? Някой да продава? Цена?

готово, 500 кинта

Коментар

• Колеги проявявам интерес към Монетата-с-3-дупки? Някой да продава? Цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от rumencho3
                            Галба да разбирам ли, че твоето мнение е, че това е добра цена на монетата - при добро качество разбира се.
                            Да ,за перфектна! Такава, която не е била в обръщение. Аз имам 2 бр ,но тази цена бих дал ,ако видя монетата ,това обаче не става на търговете. Според каталога уникат е 1200лв. Но такова чудо не се намира. Св.Георги -8.64гр.тираж 1500бр. цена 1,200лв.,-20лв.-1894г.-6,4516гр.тираж 100,000 цена 1200лв.-веднага заменям и бих почерпил яко.

Коментар

• Галба да разбирам ли, че твоето мнение е, че това е добра цена на монетата - при добро качество разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от rumencho3
                                Абе хора каква е тая цена дето я гледам в един аукцион за 20 лв. от 1894 г. на Фердинанд - 1020 лв. Това реално ли е или аз вземам да се чалдисвам?
                                Реална е, ако някой плати! :-) И ако монетата е перфектна и цената е такава!

Коментар

Working...
                                X