IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ZDRAVEI, PIEFORTA E OT ORIGINALNITE I E PERFECTEN, SAMO CHE NE SA MI POTVARDILI DALI OSHTE SE PRODAVA.NADQVAM SE DO NAKOLKO DNI DA MI OTGOVORQT S OFERTA.
    CHAO!

Коментар

• Ne iskam da spqmq, no:Tuka(ot foruma) nqma koi da ti dade poveche ot 900, zashtoto perfectna moga utre da si q kupq za pod 900lv(pak kazvam - shtempel)

Коментар

• Uspjah da nabavja i edna 20 lv ot 1894g. Bukvalno predi sedmiza tazi moneta be prodadena za 1115 lv. Ochakvam oferti

Коментар

• Re: тъпотия

Първоначално изпратено от valentin milkov
          Е, не мога да се сдържа. Това е вече прекалено. В аукциона предлагат монета "Монголия 500 тогрог говореща монета с Джон Кенеди". Значи натискаш някво копче върху монетата и чуваш гласа на дядо Кенеди (опааа, без малко да го объркам с дядо Коледа) от някаква негова реч !?!? Баси, утре сигурно ще измислят и монета, която прави свирки, но тогава може и да се включа в надцакването особено, ако каката на монетата е секси

Кич ,Вальо ! Кич!

Коментар

• Re: оон

Първоначално изпратено от Pitagor
            Първоначално изпратено от viktoria1
            Момчета предлагат ми Десетилетие на ООН за жените от 1984 г. златната монета - 8,44 гр. за 380 лв. Струва ли си? Продава ли се още в БНБ, някой знае ли? Благодаря и целувки на този, който компетентно ми прошепне отговора
            Продава се. Има я. 376лв.

Препечатена е ! Има разлика в цвета .Оригинала е с около 50-100лв. по скъпа.По-надолу разисквахме разликата в цвета !

Коментар

• Re: оон

Първоначално изпратено от viktoria1
              Момчета предлагат ми Десетилетие на ООН за жените от 1984 г. златната монета - 8,44 гр. за 380 лв. Струва ли си? Продава ли се още в БНБ, някой знае ли? Благодаря и целувки на този, който компетентно ми прошепне отговора
              Продава се. Има я. 376лв.
              http://photo-forum.net/joro/emoticon...conTheWave.gif

Коментар

• тъпотия

Е, не мога да се сдържа. Това е вече прекалено. В аукциона предлагат монета "Монголия 500 тогрог говореща монета с Джон Кенеди". Значи натискаш някво копче върху монетата и чуваш гласа на дядо Кенеди (опааа, без малко да го объркам с дядо Коледа) от някаква негова реч !?!? Баси, утре сигурно ще измислят и монета, която прави свирки, но тогава може и да се включа в надцакването особено, ако каката на монетата е секси

Коментар

• оон

Коментар

• Merci Sabcho, mnogo polezno info. ste gledam da vidim dali ste izko4i nesto ..

V momenta predlagam slednite moneti:

10lv 1984 g, zlatna, v mnogo dobro sustojanie (v momenta se oferira na 680 lv)
                    10 lv. 2000 g. s dupkite , chisto nova sus sertifikat (njama ja v momenta v nikoj auktion)

Ochakvam oferti na lichna

Коментар

• Малко инфо:
                      1 стотинка 1981 с аверс: Народна Република - отпечатани са 137броя
                      2 стотинки 1981 с аверс: Народна Република - около 20бр
                      1та стотинка я има в два варианта - на втория последните 2 буквички от надписа са по плитки(като захабени) в резултат на матричен дефект!!!

Коментар

• Re: замяна

Първоначално изпратено от justpassingby
                        Първоначално изпратено от valentin milkov
                        Стига с приказки, да преминем по същество. Разменям свети Георги за серията стинки 1979г. или за 2 стинки 1981 г. с аверс "НРБ" с доплащане. Търся и 1 стинка от 1981г. - НРБ.
                        Bi li mi pratil edni hubavi snimki na maila na vuprosnite moneti za da ogledam pri men kakvo ima, maj ste izkochi nesto. Pozdravi
                        За какво са ти тези снимки? Ако имаш случайно тези монети, снимки не са ти необходими.Аз имам от 1979 г. 3(три ) комплекта .Лице ,гръб и една свободна.Е,оферти?! Чух за цени 1700-1800, но монети няма.

Коментар

• от

Събчо, ще ти пиша на лични, че някои въпроси и теми ги превърнахме в чат-форум, за срамотите.

Коментар

• А този Александър Колев, не го познавам, ама е .бати пича. Има не лоши монети, но цените които е изпердашил особено в ибей са просто уникални. Хайде някой по осведомен да драсне 2 реда по темата. Интересува ме най-вече дали има магазин, където на място клиентите могат да разгледат целия асортимент и да обсъдят евентуално някоя сделка - демек да се пазарят

Коментар

• Пратих, мейл преди минута. Току виж ми отговорил, че новата партида са пристигнали и са топлички още. Още ли прояваваш интерес към пиефорта, защото миналия път в клуба(незнам колко насериозно) ме питаха дали все още имам интерес.

Коментар

• Вальо - разменяш сосна златна монета за някакви жълти стинки? Е, ти вярно си колекционер, а не инвеститор... :-)

Посетете моят нов професионален сайт
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X