Пичове, в събота ще ходя на сбирката във В. Търново. Който ще ходи там и иска да се срещнем и полафим за това-онова на халба бира да ми пише на лични. Кво става със Сурвакарчетата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DushkoПривет.
Някой може ли да обясни следното нещо. Тук пишат, че срокът на отсичане е 31 май 2006 г., а емисията е 2004. Какво значи това?
1. До обявената дата БНБ поръчва дадената бройка на монетния двор, задължително.
или
2. При липса на интерес, БНБ не поръчва за отсичане обявената броика (остават по малко отсечени монети).
За какво служи тъка поставената крайна дата, за отсичане на тиража?
Коментар
-
Привет.
Някой може ли да обясни следното нещо. Тук пишат, че срокът на отсичане е 31 май 2006 г., а емисията е 2004. Какво значи това?
1. До обявената дата БНБ поръчва дадената бройка на монетния двор, задължително.
или
2. При липса на интерес, БНБ не поръчва за отсичане обявената броика (остават по малко отсечени монети).
За какво служи тъка поставената крайна дата, за отсичане на тиража?
Коментар
-
Пичове, хайде някой добър и милосърден човек да ме уреди със Сурвакарите, ама да не ме сурвака прекалено якоАз пък ще му се реванширам и ще му помогна да си намери нещо друго. Ето един колега вече го уредих с едно екзотично красиво и доста скъпо девойче от ограничен и лимитиран тираж и той много му се радва
Коментар
-
Руснаци не кухи, както ний не кухи. А аз вече имам Десенце... ;-)
http://www.coinconference.com/
Който не видял - да види, а и да бутне рамо на наши монети. Казахастанските кефят извънредно много, а руските, разбира се, най-сосни. Златни килограмести монети, баси !!! В тая държава много се кефят на големи работи, нормално за най-голямата страна на светът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://numizmatici.com/index.php?showtopic=110
Тука пише че ще излиза някаква Българска нумизматична енциклопедия някой да знае нещо повече по въпроса?
Коментар
Коментар