If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Братчеди, нещо много истерия образувахте около монетата за Независимостта. Вече почвам да се чудя дали не трябваше да взема повече от една :|. Я си кажете кой колко е купил да се ориентирам дали има наистина истерия или само си подпирате инвестицията .
Аз лично една си взех, че замалко и с една да не остана.Като гледам в аукциона вече стигна 62 лева явно освен в София другаде не можеш да я намериш.И ако е истина че 1000 броя са ги взели правителството остават 4000 броя което е един много добър тираж.
Коментар
pastir
Братчеди, нещо много истерия образувахте около монетата за Независимостта. Вече почвам да се чудя дали не трябваше да взема повече от една :|. Я си кажете кой колко е купил да се ориентирам дали има наистина истерия или само си подпирате инвестицията .
Здравейте българи. Честит ви празник. Колега така наречен "justpassingby", току-що изчетох всичко, което сте дискутирали от 20. 09. и единствено мога да кажа, че не съм човек с ник "po-weroqtno". В този форум почти всички ме познават лично, както и аз тях. А ти, колега така наречен "justpassingby" задай си простичкия въпрос защо ти никого не познаваш лично от този форум и защо теб никой не те познава тук? Но проявява на лош вкус е от моя страна да отговарям на елементарни пигмейчета с лявомозъчно мислене и с ниско КПД на интелект, на които 1000 пъти им е бе казано да пишат на БЪЛГАРСКИ език, а те си пишат на маймуница. Тогава какво общо имат с родната България? И един съвет от един българин - спри да се заяждаш и да псуваш хората от този форум, не ти прави чест !!! Айде, остани си със здраве )
Някъде бях чел,че простотията ходила по хората а не по животните!И това доста силно се забелязва,когато на някой му сервираш информация и той незнае,какво да я прави и по-особено досаден начин се опитва да си пробута монетката с дупката,която му препоръчвам да си я мушне в д......а
Каквото почукало,такова се обадило!
Javore, prosto mi stana smeshno, che v uslovia na svruh proizvodstvo na zlato i srebro, vse oste ima hora koito se uvlichat po plestukaneto na edin murtam metal, kojto v naj-dobria sluchaj moje da zapazi stojnostta na parite ot inflaziata. Inache za monetkata naistina izpuskash mnogo i si li4i, che ne si zenitel i ne razbirash ot materiata!
Не знам на какво ти се основава информацията,понеже с нищо не си я подплатил.Както виждаш,пускам линкове към написаното от мен,но може и да си прав в което обаче се съмнявам!
Интересно е също,че си писал над 1000 пъти до сега и все още не си намерил възможноста да преминеш на кирилица,което също прави не добро впечатление,както и някои от изказванията,но предполагам,че е временно явление?
Javka, glaub mir Junge, du kannst mir nicht mal ansatzweise das Wasser reichen! Also bleib rechts, lass die Ьberholspur frei und halt die Schnauze! ... a, da, otnosno kirilizata - holґdir eine runter, Kleiner! ....
USA stoppt Goldmьnzenverkauf
USA спира продажбите на златни монети
Der Stopp des Goldmьnzenverkaufs folgt einer Rationierung des Verkaufs von „Silver Eagle Mьnzen“, die bereits seit Mai in Kraft trat.
Спирането на продажбите на златните монети следва спирането на сребърни монети,което е в сила от Май http://www.mmnews.de/index.php/20080...enverkauf.html
Статията е и на английски долу
Някъде бях чел,че простотията ходила по хората а не по животните!И това доста силно се забелязва,когато на някой му сервираш информация и той незнае,какво да я прави и по-особено досаден начин се опитва да си пробута монетката с дупката,която му препоръчвам да си я мушне в д......а
Javore, prosto mi stana smeshno, che v uslovia na svruh proizvodstvo na zlato i srebro, vse oste ima hora koito se uvlichat po plestukaneto na edin murtam metal, kojto v naj-dobria sluchaj moje da zapazi stojnostta na parite ot inflaziata. Inache za monetkata naistina izpuskash mnogo i si li4i, che ne si zenitel i ne razbirash ot materiata!
Не знам на какво ти се основава информацията,понеже с нищо не си я подплатил.Както виждаш,пускам линкове към написаното от мен,но може и да си прав в което обаче се съмнявам!
Интересно е също,че си писал над 1000 пъти до сега и все още не си намерил възможноста да преминеш на кирилица,което също прави не добро впечатление,както и някои от изказванията,но предполагам,че е временно явление?
Защо не ходиш там от където си излезнал с тъпите си предложения барабар ,бе олигофрен неграмотен!
Abe taka kato te gledam po-verojatno e ti da otidesh v edno otverstie na edna mnogo blizka tvoja rodnina ot jenski pol!
Така като ме гледаш,не ме и виждаш,Г-н Бавно миислещ и трудно движест се с черупка на гърба олигофрен и оставащ след себе си слуз, роден от жена която си прави парите с платена любов! Научи български Орачо и престани да спамиш в всички теми! Научи български! Това е задължително Г-Н Глупако!!
HAHAHAH Stila na traktorita i prostotiata mu se vijdat oste kato si otvori ustata, ako ste i 100 nika da si izmisli si ostava sve sustia seljanin i prostak! Ne mojesh da skriesh seljeniata si chove4e, budish samo sujalenie!
Защо не ходиш там от където си излезнал с тъпите си предложения барабар ,бе олигофрен неграмотен!
Abe taka kato te gledam po-verojatno e ti da otidesh v edno otverstie na edna mnogo blizka tvoja rodnina ot jenski pol!
Така като ме гледаш,не ме и виждаш,Г-н Бавно миислещ и трудно движест се с черупка на гърба олигофрен и оставащ след себе си слуз, роден от жена която си прави парите с платена любов! Научи български Орачо и престани да спамиш в всички теми! Научи български! Това е задължително Г-Н Глупако!!
Коментар