IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Предлагат ги също ПИБ и Пиреос.

Коментар

• Късметчетата ги има на касите на "Централна кооперативна банка" АД, клон "София" - ул. Г. С. Раковски" № 103

Коментар

• Бихте ли ми казали откъде мога да си закупя позлатените коледни и новогодишни късмети,които БНБ пусна преди около 3 години мисля че беше през 2005,но не съм сигурен и на каква цена евентуално.Благодаря предварително на отзовалите се!

Коментар

• А на Славейков дали се продава някъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
            Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
            Здравейте българи. Ха да ни е честит новия каталог на БУЛФИЛА! Айде който вече си го е купил да каже кви са новите цени на по-интересните парички. Че тука, на село, вестите мудно, мудно идват. Айде със здраве.......
            Абе какъв е тоя каталог на Булфила и от къде човек може да си го купи???

Магазинът на Д.Монев (издател)ул Цар Асен 58 ,02 9533620 или 0878 777081

Коментар

• заменям Голф 4 за 6 златни инв. монети 1oz
              ( орли, филхармония, панда и т.н.) кой квото има!!!

Коментар

• Колега ТНН най вероятно си си купил стария. Новия струва 6 лева, а в момента на панаира на книгата се продава за 5.
                Вече се сдобих с него и първото впечатление е малко странно. Всички сте видели вдигането на цените напоследък. И май всички очакваха новите цени да са бая по високи. Еми не е съвсем така. Актуализирани са цените на най комерсиалните монети - еврей, дупки, златен лев, торино и т.н. от тоя тип. Някой обаче дори са паднали малко, но не съм сигурен за това - не помня всички цени от стария. На стара българия има малко увеличение, но наистина малко. Само при златните монети е странно. каталожната цена на 100 лева 1984 щемпел е 9000 лева !!!!!! Малко височка цена. Имам едни подозрения защп е така ама ще видим.
                Новости няма. Включени са препечатките на 1912 и това. от прословутото включване на проби и образци е останал бег помен. Новите монети са двата сантима за който дори не пише тираж и образците на пробите.
                Абе като цяло е същата елементарна работа като предния, със същите заблуждаващи номерца. Ама все пак по хубва няма.

между другото - Продавам 100 лева 1984 за 11 000 лева, идеално качество, а пък цената съм я определил малко над католожната, нали досега така се определяха цени. Ако има навити да пишат - подарявам и една 20 лева 1912 ако стане тая сделка

Коментар

• Аз си го взех от книжарница "Хеликон" (на "Патриарх Евтимий" и "Витоша" - бившето кино) - 4 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
                    Здравейте българи. Ха да ни е честит новия каталог на БУЛФИЛА! Айде който вече си го е купил да каже кви са новите цени на по-интересните парички. Че тука, на село, вестите мудно, мудно идват. Айде със здраве.......
                    Абе какъв е тоя каталог на Булфила и от къде човек може да си го купи???

Коментар

• Здравейте българи. Ха да ни е честит новия каталог на БУЛФИЛА! Айде който вече си го е купил да каже кви са новите цени на по-интересните парички. Че тука, на село, вестите мудно, мудно идват. Айде със здраве.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata
                        Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                        Има ли някой който иска да се раздели с "маската на терес" и "пегаса от вазово"

оферти на лични

може и двете на куп може и по отделно
                        Новак, Вазово още го има в БНБ, а за Маската на Терес си приготви поне 230-240 лева - гор
                        е-долу толкова върви сега.
                        Никога не съм си мислил , че маската ще стигне такава цена, но уви...... да бях си купил повечко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Има ли някой който иска да се раздели с "маската на терес" и "пегаса от вазово"

оферти на лични

Новак, Вазово още го има в БНБ, а за Маската на Терес си приготви поне 230-240 лева - горе-долу толкова върви сега.

Коментар

• Има ли някой който иска да се раздели с "маската на терес" и "пегаса от вазово"

оферти на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от kucara
                              Първоначално изпратено от господ
                              Колеги, някой знае ли що за златни рубли са това? Колко са редки и ценни, че такъв бой настана? И колко реално струват?

http://auction.bg/item.php?id=169039
                              Е тя само Колева е наддавала за рублата, друг няма интерес, всички наддавания над 350 лв са нейни, така че....
                              Тази Колева не е сериозна.

Коментар

• Първоначално изпратено от господ
                                Колеги, някой знае ли що за златни рубли са това? Колко са редки и ценни, че такъв бой настана? И колко реално струват?

http://auction.bg/item.php?id=169039
                                Е тя само Колева е наддавала за рублата, друг няма интерес, всички наддавания над 350 лв са нейни, така че....

Коментар

Working...
                                X