Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Людмилата с емблемите
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнениеЦена за сега само мечта!...и аз имам 1 бр. Дали няма да се окаже ,че са повече!Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНики ориентировъчно виж как вървят подобни монети http://www.bgnumismatica.com/sell_coin.php?coinid=135
Коментар
-
Людмилата
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЧакай и аз да повиша нивото на форума.Продавам сливова ракия сертфицирана от пияници познавачи.Предложения за цени и количество на лични
Коментар
-
Людмилата
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГоре-долу колко струва?Last edited by коки; 13.02.2014, 21:19.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Людмилата с емблемите
Людмилата с емблемите една от най-редките монети в съвременната нумизматика мечта за всеки колекционер.Тираж 40бройки.Грейдвана в най-престижната компания с грейд PR65DCAM грейдвах я за да бъде сигурен купувача че е автентична това е на 100% гарантирано защото иначе ако е фалшификат не ги грейдват.Предложения на имейл:tod74@mail.bg може и бартер+доплащане.Last edited by tod74; 13.02.2014, 21:50.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар